magdziunia
Październikowa Mama'08
Witajcie.
Podczytuję was, ale jakoś z odpisywaniem gorzej. Czas płynie szybko - praca, dom i tak w koło.
Za to w ostatnią sobotę wybraliśmy się na wycieczkę do Uniejowa pod Łodzią.
Dzień spędzony w Termy Uniejów - kompleks basenowo-rekreacyjny.
Pogoda rewelacyjna była, więc ostatnie wspomnienie ciepła i jesiennego słoneczka zaliczyliśmy.
Polecam bardzo to miejsce - jest możliwość skorzystania z ofert noclegowych połączonych z pobytem w termach.
Już wiem, że na pewno wybierzemy się tam jak będzie cieplej wiosną a dodatkowo jeszcze zahaczymy o ZOO Safari w Boryszewie - też pod Łodzią
W niedzielę za to zrobiłam imprezkę urodzinową dla Sebcia i mojego mężula.
Goście dopisali, tort mi się udał i wszyscy zachwalali.
Nic dodać nic ująć
Dorcia zmartwiłaś mnie swoim zdrówkiem - aby wszystko wróciło do normy i lekarze ustalili co tobie jest.
Kaka zdróweczka dla Hani. A Olcia niech cycoli do woli
Ula to rodzinka miała wielkie szczęście w drodze powrotnej do PL.
Marma gratulacje kochana - aż zazdroszczę takiego zapału. Widać, że czujesz się w tym fachu jak ryba w wodzie i to jest twoje powołanie
To byłoby na tyle - buziaczki.
Podczytuję was, ale jakoś z odpisywaniem gorzej. Czas płynie szybko - praca, dom i tak w koło.
Za to w ostatnią sobotę wybraliśmy się na wycieczkę do Uniejowa pod Łodzią.
Dzień spędzony w Termy Uniejów - kompleks basenowo-rekreacyjny.
Pogoda rewelacyjna była, więc ostatnie wspomnienie ciepła i jesiennego słoneczka zaliczyliśmy.
Polecam bardzo to miejsce - jest możliwość skorzystania z ofert noclegowych połączonych z pobytem w termach.
Już wiem, że na pewno wybierzemy się tam jak będzie cieplej wiosną a dodatkowo jeszcze zahaczymy o ZOO Safari w Boryszewie - też pod Łodzią
W niedzielę za to zrobiłam imprezkę urodzinową dla Sebcia i mojego mężula.
Goście dopisali, tort mi się udał i wszyscy zachwalali.
Nic dodać nic ująć
Dorcia zmartwiłaś mnie swoim zdrówkiem - aby wszystko wróciło do normy i lekarze ustalili co tobie jest.
Kaka zdróweczka dla Hani. A Olcia niech cycoli do woli
Ula to rodzinka miała wielkie szczęście w drodze powrotnej do PL.
Marma gratulacje kochana - aż zazdroszczę takiego zapału. Widać, że czujesz się w tym fachu jak ryba w wodzie i to jest twoje powołanie
To byłoby na tyle - buziaczki.