reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Karolina gratulacje dla Was!!!!!!!!!

DLA SZYMONKA W DNIU URODZIN WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!

Witam z ranka, zaprowadzilam Lenke do przedszkola i teraz mam troche wolnego zeby w koncu poprasowac bo teraz juz moge.
Bylam wczoraj z Karolinka w szpitalu na wizycie z tymi jej migdalkami noi zakwalifikowali ja do operacji usuniecia migdalkow za jakies 3-5 miesiecy mialoby sie to odbyc.
Nie wiem czy w tym wieku jest sens usuwac czy juz to zostawic??

Dorotka masz racje lepiej miec szczesliwe dzieci, ktorym mama poswieca duzo uwagi niz wysprzatane na blysk mieszkanie i wyrzuty sumienia.

reklama
Karolina Olenka jest przesliczna:tak::tak:

DLA WERONIKI HAPPY BIRTHDAY!!!!!

images

reklama
Zaległe LECZ BARDZOOOO SZCZERE życzenia dużo uśmiechu i zdrówka dla naszych kochanych
4-LATKÓW!!!!!! tych minionych jak i tych obecnych. Niech nam zdrowo rosną i dają coraz więcej radości.

Do góry