czesc dziewczyny od 3 dni mialam klopot aby zalogowac sie na bb,nic do was nie moglam napisac
.Dzis rano napisalam do admina i teraz moglam juz wejsc
.Ja zyje,Po rozmowie w sprawie pracy ok,mieli do przesluchalanie tez inne dziewczyny i jutro do godziny 14 maja zadzwonic albo i nie,Jak nie zadzwonia to logiczne ze wybrali kogos innego a jak zadzwonia to dobrze.Na rozmowie 2 babki przemaglowaly mnie profesjonalnie.Ja daje na luz,co ma byc to bedzie.
.
Dzis oliwia przeszla wszelkie granice swojego zachowania i tutaj przydalaby sie super NIANIA lub nakrecic odcinek w roli glownej z moja oliwka to gwarantuje wam ze takiego odcinka hardkorowego nie widzialyscie
,ja normalnie psychicznie nie daje rady.Dzis idac do skleu nie wytrzymalam juz i dalam mojemu moja cala torebke i poszlam sama w innym kierunku,pospacerowalam sobie sama,bez telefonu,bez niczego i nikogo i odpoczelam,Pozniej wrocilam po kase i sama na spokojnie zakupy zrobilam w ciszy i spokoju,a moj ukapal ich i nakarmil itp,ja wrocilam po cichu to dzieci grzecznie jadly i nie zauwazyly ze ja przyszlam to poszlam do lazienki i sie wykapalam
.
Aha wczoraj wzielismy mala pozyczke i kupujemy dzieciom lozko pietrowe,komode,pudla na zabawki i stolik i 2 krzeselka
.
CIRIL ciesze sie ze jest ok
.
ULKA odpoczywaj poki mozesz i szybkiego powrotu do zdrowia.
NATUSIA wspolczuje chorobka.Moja oliwka tez dzis caly dzien przeplakala,alan jakos kaszle ale kaszlam tez wczesniej a laryngolog powiedzial ze ok i dal zgode na operacje.Oliwka wydaje mi sie ze sie rozklada bo wszytskie znaki na ziemi i niebie o tym mowia.Chyba sie jutro przejde z nimi do lekarza,niech mi tez alanka zobaczy bo w poniedzialek mam jechac z nim do szpitala.