wanilia79
Entuzjast(k)a
Witajcie kobietki,
wrocilismy wczoraj z Polski, dolecielismy we wtorek po poludniu a Lenka juz od kilku dni bardzo goraczkowala w niedziele pojechalismy na pogotowie noi pani doktor stwierdzila ze migdalki spuchniete i dala antybiotyk ale to jej nic a nic nie pomagalo, wiec od razu na wtorek zabukowalam wizyte w Polsce u lekarza a ten ja zobaczyl i wydal diagnoze mononukleoza i kazal nam natychmiast jechac ze skierowaniem do szpitala, ta doktorka w irlandii nie dosc ze zdiagnozowala co innego to jeszcze jej dala dawke jak dla niemowlecia.......
tak ze w piatek nas wypuscili a wczoraj przylecielismy, na szczescie mala ma sie o niebo lepiej, antybiotyk jeszcze do srody noi musimy tu zrobic badania kontrolne wraz z usg bo przy tej chorobie sa baaaaardzo powiekszone wezly chlonne i ona tak miala. za uszkami takie wielkie.
Bogu dziekuje ze tak znienacka musielismy jechac do Polski bo tu nie wiem co by bylo z Lenka......
Teraz juz wszystko na szczescie wraca do normy, dzis przylatuje moj szwagier a moja operacje przelozyli z czwartku na srode wiec to juz za dwa dni
Ula dzięęęęęękiii!! Dziś M pojechał z małym do przychodni na kontrolę, był w piatek dostał sumamed na zawalone gardło i dziś pani doktor stwierdziła, że gardło lepsze, ale nie wie skąd ta temperatura, mono raczej wykluczyła choć też o tym myslała, kazała na cito zrobić morfologię i CRP, jeśli będzie CRP powyżej 80 jechać na IP. No i pojechaliśmy na to badanie a tam leukocyty pow 17 tys, CRP 88
no i co tu robić, umówiłam sie na pryw. wizyte do znanej dr i pojechaliśmy, tam kolejka 6 osób przed nami, jesuuuu.....
no i okazało się, że stasio gardło wclae nie lepsze, przeciwnie ma strasznie zaropiałe migdały, aż dostał szczękościsku, dlatego nic nie jadł od wczoraj, dzisiaj to już leciał przez ręce bidulek.
Dostaliśmy nowy antybiotyk, mono, też raczej wykluczyła no i teraz czekam na efekty, wieczorem się bawił i był wesoły i mam nadzieję, że to efekt podania nowego leku. Zobaczymy co będzie dalej bo ja już nieprzytomna jestem z nerwów.
Boshhh a ta lekarka z przychodniale bym jej nagadała
Ula szybkiej regeneracji zyczę
Evela ależ u ciebie zawirowania.
Dorka jak Alan???
Kaka a co ty już się rozdwajasz ze nie zaglądasz?