reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

TRINA gratki za zjedzony sloiczek,zabka i przewrotke:-D.
KAKA wiesz jak sie mowi ze drugie bedzie inne niz pierwsze i chyba czeso sie to zgadza:tak:.
WANILIA u mnie jest dokladnie to samo Alanek wszystko robi za oliwka,do tego stonia ze czesto sam nie wie co robi i o co w tym chodzi ale twardo patrzy na nia i ja nasladuje :-).Wczoraj oliwka mi w wannie pokazywala jak to ona sie ladnie umie sama umyc gabka i alanek oczywiscie tez pokazywal Super t bylo_Ogolnie to ali nasladuje ja we wszystkim,nawet jak oliwka zawola ze chce siku i leci do lazienki to alanek tez w tym momencie chce siku bo juz w domu bez pampersa chodzi i jest klotnia kto do wc a kto na nocnik bo oboje wola wc :tak:.

Moji tez sa rozni,oliwka towygadana i twarda baka a alanek to niesmialy chlopczyc choc powiem wam ze alanek gorzej sie zlosci od oliwki on wpada w taka histerie kilkuminutowa ze szarpie,drapie,gryzie i rzuca sie na podloge,jak wsciekly pod tym wzgledem jest gorszy od oliwki ale ogolnie sa inni :tak:,

Ja od wczoraj z biegunka i troche z wymiotami,ogolnie strasznie zle sie czuje:nerd:.

reklama
Moje też są dwie ale podobne do siebie tylko fizycznie, charaktery to niebo i ziemia ale to dobrze, bo nigdy nie wiadomo co która wymyśli;-)

My ostatnie 2 dni na plaży spędziłyśmy bo pogoda była cudna a wczoraj po plaży jeszcze do cyrku poszłyśmy ale miały dziewczynki radochę, zresztą ja sama się cieszyłam jak dziecko...

A dziś już pogoda się zmieniła i pochmurno się zrobiło, więc w domu siedzimy, M mi niespodziankę przyszykował w postaci gości na wieczór więc muszę coś przyszykować i znów nocka zarwana będzie a teraz już przez ostatnie kilka dni trochę się próbowałam przestawić, żeby chodzić wcześniej spać i rano wcześniej wstać bo niedługo koniec wakacji i trzeba dzieci wyprawić do szkoly i przedszkola.

Dorotka biedna ty z tymi chorobami kuruj się kobieto!!!

Wanilia udanego rodzinnego weekendu

Evelajna korzystaj z pobytu w PL ile możesz:tak:

Trina gratulacje dla córuni za taaakie postępy 3w1:-)

Kaka Oleńka napewno będzie cudowna i zupełnie inna niż jej starsza siostra;-)

Fajnie macie że urlupujecie;-) U nas pogoda deszczowa. Świeci słonce za chwilę przeltony deszcz...dobrze ze się ciutkę ochłodziło to przynajmniej mi lżej.

A ja się boję tego podwójnego macierzyństwa. M obiecał nie wracać tak późno tak sam z siebie więc może dam radę;-) Z jednej strony się mega boję z drugiej juz chcę ją tulić.

Pojechalabym gdzieś na wakacje ale nie wysiedzę za długo w aucie, dwa kasy mi troche szkoda jak tu wyadtków bez liku.

Melduje ze zyjemy i jest ok,Oliwka od wczoraj zachrypnieta chodzi,ale nie zkarzy sie na jakis bol wiec narazie nie panikuje :tak:.Teraz zajzalam jej do gardla i czerwone ma :-(.
KAKA nic sie nie boj,podwujne maciezynstwo nie jest zlee,sama bedzie sz wiedziala co robic :-).

Ide poogarniac cos i pozniej jakis spacerek .milego dnia:tak:

KAKAsliczny pokoik :tak:

U nas bez zmian tyle ze pogoda gorszai chyba pomalu dzieci cos zaczyna brac jakies chorobsko:angry:ale narazie jest ok,ja tez jakos kiepsko sie ostatnio czuje,siedzimy dzis w domu bo brzydka pogoda i strasznie zimno:baffled::angry::angry:

Hej Dziewczyny!
Nie wiem, czy mnie pamiętacie... dopiero teraz znalazłam, że tu jest stary październik 2008:zawstydzona/y: , a na grupie straszna cisza...

CIRIL jasne ze pamietami:tak:witaj .Gratulacje 2 dzidzi :tak:,wiesz jakiej plci bedzie dzidzia?.

Ja ogarnelam,wlasnie obiad zjedlismy,alan spi,moze pozniej do magicznej krainy z nimi pojdebo zal mi ich tak calydzien w domu trzymac:confused2:

reklama
hej Ciril:-)
Gratulacje drugiej dzidzi:)))

No to większość pazdzioszków ma już albo wkrótce będzie mieć rodzeństwo:tak:

U nas przejściowe kłopoty z teściami ale damy radę:tak:

Do góry