reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

TRINA gratki za zjedzony sloiczek,zabka i przewrotke:-D.
KAKA wiesz jak sie mowi ze drugie bedzie inne niz pierwsze i chyba czeso sie to zgadza:tak:.
WANILIA u mnie jest dokladnie to samo Alanek wszystko robi za oliwka,do tego stonia ze czesto sam nie wie co robi i o co w tym chodzi ale twardo patrzy na nia i ja nasladuje :-).Wczoraj oliwka mi w wannie pokazywala jak to ona sie ladnie umie sama umyc gabka i alanek oczywiscie tez pokazywal Super t bylo_Ogolnie to ali nasladuje ja we wszystkim,nawet jak oliwka zawola ze chce siku i leci do lazienki to alanek tez w tym momencie chce siku bo juz w domu bez pampersa chodzi i jest klotnia kto do wc a kto na nocnik bo oboje wola wc :tak:.

Moji tez sa rozni,oliwka towygadana i twarda baka a alanek to niesmialy chlopczyc choc powiem wam ze alanek gorzej sie zlosci od oliwki on wpada w taka histerie kilkuminutowa ze szarpie,drapie,gryzie i rzuca sie na podloge,jak wsciekly pod tym wzgledem jest gorszy od oliwki ale ogolnie sa inni :tak:,

Ja od wczoraj z biegunka i troche z wymiotami,ogolnie strasznie zle sie czuje:nerd:.

reklama
Moje też są dwie ale podobne do siebie tylko fizycznie, charaktery to niebo i ziemia ale to dobrze, bo nigdy nie wiadomo co która wymyśli;-)

My ostatnie 2 dni na plaży spędziłyśmy bo pogoda była cudna a wczoraj po plaży jeszcze do cyrku poszłyśmy ale miały dziewczynki radochę, zresztą ja sama się cieszyłam jak dziecko...

A dziś już pogoda się zmieniła i pochmurno się zrobiło, więc w domu siedzimy, M mi niespodziankę przyszykował w postaci gości na wieczór więc muszę coś przyszykować i znów nocka zarwana będzie a teraz już przez ostatnie kilka dni trochę się próbowałam przestawić, żeby chodzić wcześniej spać i rano wcześniej wstać bo niedługo koniec wakacji i trzeba dzieci wyprawić do szkoly i przedszkola.

Dorotka biedna ty z tymi chorobami kuruj się kobieto!!!

Wanilia udanego rodzinnego weekendu

Evelajna korzystaj z pobytu w PL ile możesz:tak:

Trina gratulacje dla córuni za taaakie postępy 3w1:-)

Kaka Oleńka napewno będzie cudowna i zupełnie inna niż jej starsza siostra;-)

Fajnie macie że urlupujecie;-) U nas pogoda deszczowa. Świeci słonce za chwilę przeltony deszcz...dobrze ze się ciutkę ochłodziło to przynajmniej mi lżej.

A ja się boję tego podwójnego macierzyństwa. M obiecał nie wracać tak późno tak sam z siebie więc może dam radę;-) Z jednej strony się mega boję z drugiej juz chcę ją tulić.

Pojechalabym gdzieś na wakacje ale nie wysiedzę za długo w aucie, dwa kasy mi troche szkoda jak tu wyadtków bez liku.

Melduje ze zyjemy i jest ok,Oliwka od wczoraj zachrypnieta chodzi,ale nie zkarzy sie na jakis bol wiec narazie nie panikuje :tak:.Teraz zajzalam jej do gardla i czerwone ma :-(.
KAKA nic sie nie boj,podwujne maciezynstwo nie jest zlee,sama bedzie sz wiedziala co robic :-).

Ide poogarniac cos i pozniej jakis spacerek .milego dnia:tak:

KAKAsliczny pokoik :tak:

U nas bez zmian tyle ze pogoda gorszai chyba pomalu dzieci cos zaczyna brac jakies chorobsko:angry:ale narazie jest ok,ja tez jakos kiepsko sie ostatnio czuje,siedzimy dzis w domu bo brzydka pogoda i strasznie zimno:baffled::angry::angry:

Hej Dziewczyny!
Nie wiem, czy mnie pamiętacie... dopiero teraz znalazłam, że tu jest stary październik 2008:zawstydzona/y: , a na grupie straszna cisza...

CIRIL jasne ze pamietami:tak:witaj .Gratulacje 2 dzidzi :tak:,wiesz jakiej plci bedzie dzidzia?.

Ja ogarnelam,wlasnie obiad zjedlismy,alan spi,moze pozniej do magicznej krainy z nimi pojdebo zal mi ich tak calydzien w domu trzymac:confused2:

reklama
hej Ciril:-)
Gratulacje drugiej dzidzi:)))

No to większość pazdzioszków ma już albo wkrótce będzie mieć rodzeństwo:tak:

U nas przejściowe kłopoty z teściami ale damy radę:tak:

Do góry