reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Dzieńdoberek:-)

U nas za to nie ma upałów tylko dziś od rana leje ale w weekwnd było fajnie do tego jeszcze wczoraj było wolne więc rodzinnie spędziliśmy te 3 dni...
Tylko siatkarze trochę humor popsuli ale oby jutro do przodu z formą:tak:

Kaka jak tam malowanie??
Dorotka zdrówka dla was wszystkich tych małych i dużych!!!

A gdzie jest CZARNA???

reklama
Martynka tak to czasem bywa, ze jak wolne to deszcz... Jak długo chcesz ciągnąc 2 prace?
Ula uwielbiam wspólne weekendy, u nas to rzadkość:zawstydzona/y:
A ja tam żyję, a na Czarnej testuje swoje receptury...nie wiem czy przeżyje...

No więc odzywam się zanim spróbuje tej Karolinkowej receptury a nie omieszkam dziś choć odrobine wypić:)))

A u nas typowo wakacyjnie niby jestem na miejscu ale więcej mnie nie ma niż jestem , ale teraz w sobotę wyruszamy w okolice konina, czy któraś pochodzi z tamtych rejonów???????

Później was poczytam bo wogóle nie w temacie jestem:no::no::no:

Melduję że żyję. Czasu na wszystko brak. Siedzę w pracy od 8 do 18. W weekendy jakieś wyjazdy, w dodatku śpię u rodziców bo u nas remont. Mia trwać 2 dni trwa już 2 tygodnie................

Marma - a od kiedy Ty w pracy???

u nas dziś przełomowy dzień:
1. młoda się tak wkurzyłą na matkę, że nie chce jej przewrócić na plecy, tylko na brzuchu trzyma, że się zawzięła i sama przewróciła :mrgreen: teraz matka ma problem, bo córa za Chiny na brzuchu nie chce leżeć, myk i sie odwraca na plecy. W drugą stronę jej nie ciągnie :evil:
2. ZĄB!!! czuć pod palcem, jeszcze nie widać. Lewa dolna jedynka :happy:
3. po 4 dniach przerwy młoda dostała ponownie słoiczek marchewa z ziemniakiem. I zjadła ponad jedną dużą łychę :yahoo: i nawet jej się podobało, tak wywijała na leżaczku, że marchewa na czole zamiast w buzi lądowała. Widać nie przymuszanie i lizanie bananków i nektarynek na coś się zdało. Młoda stwierdziła, że poznawanie nowych smaków i konsystencji nie jest takie bleeee 8-)
Tak więc 3 duże kroki na przód!

Trina gratulacje;-)

Sama jestem ciekawa jaka Ola będzie. Mam nadzieję, ze pod względem zywieniowym bedzie kopią Hanki. mOże i mi się uda dłuzej pocycowac??

My też żyjemy, od 1 sierpnia w Polsce. W Wawie byłyśmy 5 dni, teraz u mamy, jutro nad Solinę.
Papierów przywiozłam ze sobą tonę więc między wypadami pracuję.

Jak mi się podoba, że mi się kolanka sklejają od upałów... Coś niesamowitego!:-D
Trzymajcie się dzielnie i zdrowo!

Evela,ale z ciebie nocny marek :-), też uwielbiam siedzieć po nocach, i spać dłuuuugo, ale moje tygrysy nie pozwalają:-(

a my mamy nalot rodziny, brat przyjechał z Marysią, dzieciaki wściekaly się całe popoludnie, ale było wesoło. Mam nadzieje, że weekend po trudnym tygodniu będzie milusi, bo kolejny tydzień znów pracowity będzie:rofl2:

Kaka, moje tygrysy są kompletnie różni, chociaż wszystko co robi Szymon kopiuje Staś jakie to urocze:-):-):-):-)

reklama
Do góry