reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Hejka,
Na ostatek dnia pracy Was podglądam i powiem, że szczerze współczuję problemów z migdałkami.
Brzmi strasznie i mam nadzieję, że nie odrosną france. Ale heca, że mleko na to wpływa mnie nieco rozbawiła:)
Natusia, oj jak Ci dobrze, że okulary precz pójdą. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze i szybko poszło.
Ula Karolina się zbuntowała?? Nie wierzę... :no: Przecież to cud dziecko. A mnie szkoda inwestować kasy w nie mój dom, za który słono bulę i tak. Myślę nad kredytem i własnym kątem, ale chyba na myśleniu się skończy. Oj jakby było miło mieć swoje 4 kąty :happy:
Magdziunia mam taką książkę Encyklopedia Zdrowia. Jedz Zgodnie ze Swoją Grupą Krwi - D'Adamo Peter J. za 52,99 zł | empik.com Testowałam razem z tatą i jest w tym sporo prawdy:tak:

Nie chorować tam dziewczyny i dzieciaki! Lato idzie! U nas cudowne przedwiośnie:laugh2:, +15, lekkie wiatry i zimne deszcze.

reklama
Heloł
Malena brrrr aż dreszcze miałam na myśl o zabiegu, ale dobrze, że juz PO i dobrze ze widać poprawę :tak::tak:.
Czarna, malowanie i przmeblowanie, chlopców przenieśliśmy do wiekszego pokoju, my z m urządziliśmy sobie gniazdko na miłe wieczorki, wypoczynek skórka, tv i nastrojowa lampa :-D;-):zawstydzona/y:, salon bez większych zmian, sypialnia z bordoróżowymi ścianami i wymiana kilku żyrandoli, karniszy, drzwi wew. i takie tam, ale kasa utopiona :eek::eek: i na jakiś czas spokój :tak::tak::tak:

Natalia powodzenia na operacjiiiiii!!!

A co do diet, ja zawsze polecam mniej żreć, najlepsza z możliwych i skutecznaaa. Mnie chyba ostatnio jakaś nerwica żołądkowa dopadła, nic żreć nie mogę i spodnie z dupy lecą. Każdy mówi ze współczuciem, żem chuda strasznie no i ja bym chciała w końcu zjeśc coś poczciwego, ale żeby mi kto nagotował, bo ja nie lubie w garach siedzieć

i tyla, bo czas spaćććć

dobranoc

Mi sie róznież wydaje ze MŻ najlepsza i najzdrowsza i najtrudniejsza heheheh Bo czemu zjesc 1 ciastko jak można kilka?? :zawstydzona/y:
Jeść z umiarem to najlepsze dla nas i wszystkie witaminy są dostarczane.

Ja wczoraj zaliczyłam wizytę na izbie przyjęć. CIśnienie mi ześwirowało ale najwyraźniej w złym momencie je zmierzyłam, a potem ze stresu ze jest wysoko to poszło jeszcze w kosmos 158/102...babka oceniła ze na tle nerwowym i mam sie uspokoić albo mnie położy na oddział jak BARDZO chce...no ale bardzo ot ja nie chciałam. W piatek wizyta wiec coś ustlaimy. W domu jak sobie polezałam i odpoczełam cisnienie wróciło do normy.

Plac zabaw robią koło mnie. W końcu!

Kaka - oby cisnienie Ci juz nie robilo takich numerow, bo jeszcze nie daj Boze na patologii wyladujesz :-(

U nas chorobska. Maciek zasmarkany, zamiast do przedszkola chodzi do babci. Na szczescie nic wiecej nie ma. Lila za to znow ma oczko ropiejace. Mamy umowionego okuliste na przyszly tydzien i obawiam sie, ze jednak trzeba bedzie jej ten kanalik udroznic, bo masaze nic nie daja. A jak czytalam w necie jak to sie robi, to ciary mnie przeszly. Najczesciej na zywca, wbija sie cieniutka, dluga igle w kacik oka...
dzis jedziemy do Wawy, bo Maciek ma w piatek konsultacje w Kajetanach w zwiazku z jego opozniona mowa. Poza tym mamy tez pare rzeczy do zalatwienia, paszporty dla dzieciakow, bo planujemy wyjazd we wrzesniu do Hiszpanii. Ja musze papierologie w pracy pozalatwiac i pozbyc sie w koncu sluzbowego sprzetu typu laptop i komora.
Chcemy tez zlozyc podanie do zlobka. Nie sadze, zeby Lilka sie dostała, bo liczy sie kolejnosc zgloszen, ale sprobowac mozna. Z tym, ze nawet jak sie dostanie wolalabym, zeby poszla dopiero od przyszlego roku, tak jak Macius, jak bedzie miala prawie rok.

Trina zdrówka dla was, moja Karolinka też miała przetykany kanalik jak miała kilka miesięcy, niesamowity płacz ale trwający chwilę..... ale cóż jak mus to mus, potem już jednak problem zniknął;-)

Kaka się nie stresuj za bardzo, odpoczywaj!!!

Evelajna no tak właśnie Karolina, ale cóż zrobić taki wiek, środowisko, koleżanki w głowie jeszcze czasem małe dziecko a czasem nastolatka noi z tego to wszystko, ale damy radę:tak:

Nasza Karolina dziś zaczyna ze szkoły jezdzic na basen, przez chyba 6 tygodni co środę.

A ja mam wizytę u dr bo muszę skonsultować wyniki usg żołądka, nerek, wątroby, na którym byłam 2 tyg temu- skoro mnie wzywają to coś tam znalezli:no: oby to tylko nic poważnego:-(

Pogoda u nas zdradliwa bo za oknem piękne słońce ale jak się wyjdzie na dwór to aż do kości zimny wiatr zawiewa.........

Gdzie ta wiosna???????

Kaka ty się kobitko tak nie nerwuj bo z ciśnieniem nie ma żartów:sorry2:
A placu zabaw zazdroszczę. U nas też by się przydał bo wszystkie dookoła pozamykane:no:

Trina zdrówka dla maluszków

A u nas Bartek dostał się do przedszkola i od września będzie chodził codziennie. I będziemy płacić za tydzień tyle co dziś za 2 dni:-)
No i jest bliżej nas.
Także cieszę się strasznie:tak:

Wojtuś zasuwa po podłodze, więc trzeba wszystko sprzątać :-p

I oczywiście też czekamy na upragnioną wiosnę:sorry:

Noi po lekarzu, 2.1cm kamień na woreczku żółciowym i czekać na termin ze szpitala na operację.

Ot i sprawca moich problemów:no:

Ja sobie mierzylam zaraz po przyjsciu z miasta i pewnie praca serca sie nie zdazyla uregolowac bo teraz, jest ok.
Mloda leciutko smara...
mialam kiedys piasek na nerkach i byla masakraa

Ula o kurcze, oby szybko i po kamieniu! Ajajaj... Będzie dobrze.
Kaka, no ja wiem dlaczego mam takie szalone ciśnienie ostatnio, ale Ty? Nerwy do konserwy i na eksport! ;-):-)

Wczoraj pół dnia przesiedziałam w szpitalu, i w końcu się dowiedziałam co mi jest: tarczyca weszła w stadium lotów kosmicznych. Dostałam jakąś końską dawkę hormonów, leki na serduszko, bo też już wariowało i po dwóch dawkach od razu lepiej:happy2: Za dwa dni powinny mi się przestać trząść ręce na tyle, co bym sobie "manikura" zrobiła nie obcinając połowy palca od razu, hehe. Bo kolano już sobie ogoliłam ze skóry. Ehh strasznie im zeszło z taką prostą diagnozą...
Dzisiaj mamcia przylatuje, od jutra mamy babiniec:happy2: M caaaały w skoronkach, bo teściowa ma bilet... w jedną stronę:-D

reklama
Ulka tak już jestem po metamorfozie mieszkanka:tak::tak: a widzę że i u Ciebie sezon remontowy:-p

Wiola o jaaaa to szalałaś jak ja z tym że mi to zajeło ponad 3 tyg!!!!

Kaka ty mi się tu nie stresuj do października jeszcze troche zostało

Trina a gdzie małą zapisujecie do żłobka w trój... czy w-wie??? a z o czkiem ehhhh może jak jesteś tak wrażliwa niech ktoś inny wejdzie z małą na czyszczenie abys nie widziała.

Ulka to sobie wyhodowałaś kamyczka dobrze ze operacyjnie a nie rozkruszają byś sama urodziła bryyyyy

Minisia jak po komunii widziałam fotki cudooooooo a ty schudłas SZOK

Evela eee to mamusi kuchnia bedzie. Ja wiem że bardzo lubisz te odwiedziny więc korzystaj kobieto

Witam
My już na prostą z ospą wychodzimy zostały 2 strupki w głowie a reszta juz praktycznie zeszła wiec jak bedzie jutro ciepło to wyjdziemy ( w sobote mija 2 tyg) a od poniedziałku do przedszkola HURAAAAA
No i muszę się wam pochwalić gdyż umówiłam się na tatoo w środę:-p:-p:-p:-p a co mi tam czaiłam się czaiłam więc czas zrobić :rofl2:
A gdzie reszta laseczek Agamir, Dorotka Asia, Patrycja i mogłabym tak wymieniać:))))

Do góry