reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

TRINA jak malej nie przejdzie to przejdz sie z nia do lekarza,ale oby przeszlo jak najszybciej:tak:

CZARNA to zycze sil i obys szybko uporala sie z remontem :tak:.

MADZIU ciesze sie ze u Ciebie troche lepiej i zdrowka zycze.

KAKA zaniedlugo polowa ciazy bedzie juz za Toba:tak:.Napisz mi na kiedy masz termin????????

EVELAJNA to milej imprezki.My jutro idziemy na urodziny syna Mirka,ale to M sobie wypije a ja sobie moge tylko popatrzec(karmie piersia).

Wczoraj dzien zlecial dosc szybko.Rano przedszkole.O 10.30 mialam juz obiad zrobiony,posprzatane i pralka sie konczyla.Razem z alankiem sie drzemnelam bo jakos slaba do poludnia wczoraj bylam.Pozniej obiad i spacer z alankiem.Po oliwke do przedszkola i plac zabaw i w domu o 19.Z kolezanka sie spotkalam i jej corka ,na placu byl tem moj M z 2 swoich dzieci no w sumie z alankiem to 3 byla jego hihih.Dzieci sie wybawily wiec luz:tak:.Teraz moje potfory jeszcza spi.Ja pojade z oli do przedszkola a pozniej rutyna w domu.Po przedszkolu moze kawla u kolezanki:-p.Milego dnia

reklama
Madziunia no myślę, ze najlepsze...chociaż w pazdzierniku się zobaczy czy wszystkie szczegóły s ą dobrze dopracowane. Z Hanką to dbaliśmy o wszystkie detale;-)

Czarna tylko, zebys do spzitala nie trafiła od przepracowania!

Danusia, własnie mnie przerażają choroby razy 2...a potem zwykle jeszcze ja łapie. Masakra.

Dorotka, termin mam na `17 paździenika:-D Wczoraj zaczręłam się bać porodu ale póki co myśle odganiam czarne...M ma dalej pietra przed porodókwka a ja chyba Czarną sobie do towarzystwa wezmę...jeszcze nic nie wie ale zawsze moze się dowiedzieć:tak:

A ja zaczynam majówkę. Wstępnie spakowana. Jadę do teściowej na jej garnuszek i juz;-)

Witam się z kawką:-)

Domek wysprzątany aż miło... zaraz po Lenkę muszę do przedszkola pójść, obiadek zrobić a po południu praca.

Coś mnie przeziębienie chyba łapie ale faszeruję się lekami żeby się nie rozłożyć, jutro ma być z dziewczynami wypad na dyskotekę:szok: ale jeszcze nie wiem czy chce mi się iść:eek:

Evelajna a kiedy przyjeżdżacie;-)???
Kaka a teraz to Ty może urodzisz 4 dni przed terminem:tak:?

Dorotka wow o 10.30 obiad gotowy??? ja to wtedy zmywam dopiero po śniadaniu:-D

Jeszcze raz dziękuję za życzenia w imieniu córki:tak::tak:

witam
jeju jak mnie tu dawno nie bylo ale zalatana i zapracowana jestem normalnie szok!!

czarna u nas ok ulozylo sie mam nadzieje ze tak zostanie..

troche nerwowki mamy bo komunia za pasem zakupow masa!! ubior mlodego..wiktorii sukienka i buty czekaja na zakup..werka buty ..maz tez nie ma wszystkiego a ja czekam az dojdzie moja sukienka wtedy sie okaze czy mam w czym isc
poza tym restauracja do zaplacenia :( az sie plakac chce a tu jeszcze do 14 czerwca musimy sie wyprowadzic wiec teraz szukamy domku bardzo nerwowo :)

jeszcze wakacje w Pl nie wiem skad kase brac moze jakis napadzik na bank:cool:

czytam was ale nie zawsze odp
zyczenia skladalam na Fb wiec sumienie uspokojone (magdziunia i czarna )

karola zdrowka dla mlodej i ciebie i gratki z miejscowki w przedszkolu
natusia (*)
dorka widze ze u was wszystko super ciesze sie bardzo ze odnalazlas swoje szczescie :)

ulka jak nasza mala kolezanka po wypadku??? udanej imprezy jutro!!!

nasza mloda chodzi od stycznia do przedszkola i powiem wam ze angielski lapie w mig!!

a dzis mielismy apel w szkole tj dzieci mialy i musialam z pracy biec zeby zdarzyc bo moje najstarsze pociechy mialy nagrody wreczane mateusz za znajomosc tabliczki mnozenia jako jedyny z klasy
wiktoria za sukcesy w nauce i pomoc kolezenska :)) jestem bardzo dumna
poza tym uczy sie do egzaminow do gimnazjum..miejscowke juz am w najlepszym gimnazjum w Yorku ale to sa egzaminy a wlasciwie testy sprawdzajace jej poziom wiedzy zeby wiedzieli kogo maja pod soba ;-)

zmeczona po tygodniu wstawania o 4;30 a spac szlam o 11:30 wieczorem wiec padam na twarz ide sie kapac i do lozeczka ..jutro znow zajrze :)

Ale piękna pogoda! :-D:-D:-D Tutaj leje, 8 stopni na plus, pogoda w sam ran na Guinnessa, haha.

Wyobrażałyście sobie, że za kilkadziesiąt lat nasze suwaczki będą pokazywać "Jesteśmy razem już 30 lat", "Kasia ma już 28 lat" (na tle żyrafki radośnie biegnącej ku kolejnym urodzinom), "Mój cel osiągnięty w -20%":-D:-D:-D
A na fotkowym będziemy się wymieniać zdjęciami z chrzcin/ urodzin/ imienin/ wnuków plus oczywiście będziemy sobie wspominać nasze rewelacyjne metody wychowawcze:laugh2:
No może od czasu do czasu, któraś z nas wklei zdjątko z plastyki kości policzkowych... Hahahahaha:-D:-D:-D:-D

Pogoda iście majowa więc proszę się nie dziwić wisielczym pomysłom:sorry:

Evelajna - nie chce wyjsc na wredote, ale jedna taka od nas ma juz nastolatke w domu, wiec o tych wnukach to za pare a nie za kilkadziesiat lat moze pierwsza zaczac pisac :-p

a tu znowu cisza jak ja zagladm ..jak przestane bedzie 20 stron do czytania.. gdzie wyscie sa??? bo jak tak dalej pojdzie za 30 lat juz nikt tu nic nie napisze i plan Evelajny pojdzie w leb..
a do nas dotarla straszna wiadomosc ale nie bede pisala bo sa brzuchatki a to nie temat dla nich

Karola jak tam??
Aska Ty juz jedna noga w szpitalu co??

Hej kochane

Evelajna rozbawiłaś mnie do łez :D Ja tam mojemu staremu mówię, że to on będzie szybciej dziadkiem niż ja babcią. Dzieciom jego córki w życiu nie pozwolę do siebie mówić Babciu! Za młoda będę :p:D Zapomniałam dodać że tą operacje plastyczną to pewnie ja się będę chwalić bo marzy mi się zmniejszenie nosa :p:D Nienawidzę swojego kulfona. Tylko 7 tysięcy muszę odłożyć hahahahaha

Ostatnio ciągle miewam koszmary, że znowu w ciąży jestem. Masakra jakaś. Z tego wszystkiego 1 dzień mi się @ spóźnia. hahahahaha No ale tableteczki brane regularnie ( oj bardzo teraz tego pilnuję :p:D) więc szans nie ma :D Oj bardzo by mi to wszystkie plany pokomplikowało. A swoją drogą marzę, żeby te moje dzieci już na studia poszły i ja miała bym odrobinkę wytchnienia. A przynajmniej bym się wyspała.... Ostatnio Przemek przesypia całe noce za to kacper urządza nocne wędrówki i spanie z nami. A śpi tak ze ja jestem cała pokopana. Dziś zwiałam spać na podłogę do niego do pokoju. Chyba dziś zrobię przeprowadzką Przema do ich pokoju i powiem Kacprowi, że teraz musi się w nocy opiekować bratem i nie może już przychodzić do nas do łóżka bo Przemkowi będzie przykro. Zobaczymy skutek.

A weekend bajeczny, było by całkiem bajecznie gdyby nie to, że Przemek od niedzieli ma zapalenie oskrzeli i jest na antybiotykach. W prawdzie jest już lepiej i troszkę na dwór wychodzimy ale poza tym...

reklama
Żyję, zyję...ja to po porstu mam mega majówkę i nadal jestem w gosciach wiec do kompa nie bardzo wypada mi wejsc.

Hania mówi ze juz nosi dzidzie w brzuchu wiec chyba ja pierwsza bede babcią;-)

Do góry