reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Ok. Jak będziecie gotowe to uruchomię konkurs na pierwszą "Babcię Paździochę". Proponuję składkę na prezenta, hie hie.
Może kilka tysiaków na drobne wydatki dla zwyciężczyni i Marma się już nie będzie wzbraniać przed wczesnym "babcio-stanem":-p:-p:-D:-D

Chciałabym choć odrobiny ciepła. Nie tylko pod kołdrą...

reklama
marma i jak przeprowadzka mlodszego brata??

a my od dzis zaczynamy dluuugi weekend z pustym portfelem bo ta komunia kosztuje majatek..zero planow jakichkolwiek odpoczynek w domku przed tv i moze jakis spacerek :tak:

karola ty to sie masz dobrze..

Hej witam się z kawką i ciastkiem:-)

U nas wreszcie dziś nie leje i jest w miarę ładna pogoda:tak:

Evelajna ależ Ty masz pomysły:-D Ja też teoretycznie za parę lat jak się Karolina gdzieś wymsknie spod kontroli to mogę bawić wnuki:-D Minisia ty też!!!

Minisia a dużą komunie robicie? a co do małej to jest duża poprawa, mała widzi, rozumie, pokazuje rączką, jedna rączka jest ruchoma paraliż ustąpił a druga jeszcze nie ale jest szansa, natomiast diagnoza lekarzy jest taka że prawdopodobnie nigdy nie będzie chodzić ani mówić.
Teraz czekają na miejsce w takim specjalnym sanatorium w Dublinie.

ulka to duzy sukces malej :) kurde trzymam kciuki!!!!!!!!!!za dalsza rekonwalescencje
no a co do wnukow to masz racje tu wszystko jest mozliwe mam jednak nadzieje ze nie bedzie tak zle :baffled:
a komunie na 19 osob ale 340f nas to kosztuje sama restauracja a jeszcze ubrania dla dzieci dla nas mlodego wszystko od bielizny po szatke ..masakra..
dobrze ze nastepna taka impra za kilka lat:tak:

a do nas chyba przyleci moja byla bratowa po tym jak moj brat okazal sie tym kim sie okazal ich zwiazek sie zakonczyl i dosc cierpienia wyzyla zaswiecilo sloneczko dotknela ja tragedia dlatego postanowilam jej pomoc tym bardziej ze wychowuje dwoje dzieci mojego brata a dzieci niczemu nie winne a z nia zawsze mialam swietny kontakt wiec trzymajcie kciuki aby pierwsze jej kroki a pozniej chlopcow poszly jak najlepiej :tak:

No to po dłuuugim weekendzie;-) Pogoda sie zepsuła i wieki kosz do prania mam. A na słonku szybciej by poschło;/

Za to dzisiaj nie musze obiadu gotować bo idę do mamusi:-D

Ula co to za ciasteczka szamasz??
Domi ładnie z Twojej strony:tak:

A wogóle to ktoś tu powinien obecnosć sprawdzić;-)

A ja czekam na pierwsze ruchy i póki co chyba nic a bynajmniej nie jestem pewna.

Hello
my w jednym kawalku dalej:)zostal niecaly miesiac i strach mnie oblecial szczerze mowiac.
dlugi weekend uwazam za udany:)ciagle w rozjazdach, pogoda super. za to dzisiaj jak widac...:/ja jeszcze sie z lozka nie wygrzebalam. spalismy z mlodym do 10.15:rofl2: kiedy ja sie znowu tak wyspie ehhh

lece Was poczytac bo mnie troszke nie bylo i nie wiem co sie dzialo:)

Witajcie.
Majóweczka iście udana a wczoraj jeszcze byliśmy na imprezie u mojej siostry, więc spox :-)
Poza tym nocka taka cieplusia była i księżyc w całej swej krasie piękniusi, więc zasnąć nie mogłam he he.
A dziś leniwa niedziela - upiekłam szarlotkę z rana i wszamałam już 3 kawałki - aż mi wstyd :zawstydzona/y::-pbo wiadomo gdzie wszystko poszło.
Jutro do pracy a tak mi się nie chcę starsznie ... buuuuu. Cóż 4 dni wolnego pod rząd szybko zleciały i czas wrócić do rzeczywistości.

Domi trzymam kciuki aby bratowej wszystko się ułożyło a tym bardziej aby odzyskała spokój - ostatnio sporo przeszła biedulka. I bardzo ładny gest z twojej/waszej strony.

Kaka ty to masz dobrze z tym goszczeniem się :tak:

Ula jednak widać poprawę u małej - ciesze się bardzo.
A lekarze to zawsze tak widzą w czarnych barwach - oby się mylili tym razem i mała powoli wracała do zdrowia.

Evelajna ha ha ha no to poleciałaś z tymi babciami :-D:-D:-D

Aśka korzystaj z chwil takich jak dzisiejsze - toż to już finisz.

A ja siedzę teraz zniesmaczona po meczyku naszych siatkarek - wrrr ..... cóż nie zakwalifikowały się do IO w Londynie, choć może jeszcze szansa jest.
Zobaczymy jak się dalej potoczy sprawa.
Poza tym gra w takiej presji przy 95% udziale tureckiej widowni zrobiło swoje.
Ech ... szkoda słów i sędziowie liniowi też dali ciała.

Dobra zmykam poleżeć troszkę.
Miłego wieczorku :-)

Hello
my w jednym kawalku dalej:)zostal niecaly miesiac i strach mnie oblecial szczerze mowiac.
dlugi weekend uwazam za udany:)ciagle w rozjazdach, pogoda super. za to dzisiaj jak widac...:/ja jeszcze sie z lozka nie wygrzebalam. spalismy z mlodym do 10.15:rofl2: kiedy ja sie znowu tak wyspie ehhh

lece Was poczytac bo mnie troszke nie bylo i nie wiem co sie dzialo:)

Ja o spanie też się najbardziej boję heheheheh ale będzie dopsssssssss

Madziunia pojechałam do tesciowej i była niezadowolona, ze myje naczynia po sniadaniu bo ja w ciaży to powinnam lezec i odpoczywac;-)

A Dorotka gdzie znikneła

no wlasnie nasza moderatorka sie nam cos opuszcza chyba trzeba sprawdzic ta obecnosc jednak;-)
karola Ty to masz dobrze ale korzystaj poki mozesz :tak:
aska kurcze trzymam kciuki bo to juz za chwilke i mam nadzieje za nam tu sie pochwalisz zaraz :)
madziunia no super majoweczka udana i szarlotka mmmm...

no wlasnie a gdzie reszta mam nadzieje ze jak sie pogoda popsula to sie tu w koncu jakis ruch zrobi... ja jeszcze leniu****e cala rodzinka bo jutro mamy jeszcze bank holiday czyli dzien wolny...w sobote rodzice moi przylatuja a w niedziele wielki dzien mojego synka!! juz sie doczekac nie moge szkoda tylko ze jego chrzestny wiedzial o komunii od stycznia i mial tu byc z jego siostra i jej dziecmi razem 5 osob zapewniali ze beda restauracja oplacona na dana ilosc osob a oni dzis napisali ze ich nie bedzie a prezenty Mateusz w sierpniu na wakacjach w pl sobie ma odebrac od tatusia :)) wiec kolorowo wsciekla jestem na maksa!!!!!

do pozniej buziaki

reklama
jak na zawołanie OBECNA ;-):-D

Minisia współczuję wydatków. Fajnie że tak się zachowałaś względem bratowej. Napewno to doceni:tak:

Kaka wyśpisz się,wyśpisz, my dziś przy dwójce Maluchów pozwoliliśmy sobie prawie do 12:-D:szok: (ale ostatnio chodzimy spać po 2:dry:)

U nas majówka poza domem - spacerki, zakupy, grille, MEGA udany odpoczynek. (czekamy na kolejny długi weekend:happy:)

A my po wizycie u laryngologa i migdałek Bartusia jest w tak fatalnym stanie, że nie da się go odratować. Narazie dostał sterydy i pełno syropków i już nawet śpi normalnie, nie dusi się.
Dostaliśmy skierowanie na zabieg usunięcia, dzwoniłam do szpoitala i pani powiedziała, że najbliższy termin ZA ROK:szok:
Zadzwoniłam do innego miasta i mamy na koniec lipca:baffled:
I ja już się martwię tym zabiegiem, jak on to zniesie. Będę z nim w szpitalu ale to on będzie miał zabieg. Serce mi się kraje:no:

A Wojtuś ślicznie pełza:-) Wydaje mi się że zaczął szybciej jak Bartuś ale za to ciągle musi mieć smoka.
Bartek smoka nie chciał.A Wojtek wręcz przeciwnie.
Jak myślicie lepiej teraz uciąć smoka czy poczekać i zrobić to jak zacznie chodzić? Jakie macie wspomnienia ze swoimi smokolami?

Dobra idę już bo M woła do sypialni:-p

Do góry