reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No własnie Dorotko , niekoniecznie...
Własnie czytam post Madziuni na fb;/ Kłopot spory dla rodzica jak się dziecko nie dostanie mimo, ze uczęszczało wczesniej do przedszkola.

Ula, a myślałąm ze tylko mój portfel taki wychudzony:cool2:

reklama
Witajcie - złość we mnie wzbiera i wylewa się żółć. Nerwy mam tak zszarpane, wszystko pod górkę.
Państwo w państwie - kolejny rok kiedy to syn nie może dostać się do przedszkola w Pruszkowie. Tu mieszkamy, tu płacimy podatki, człowiek jest uczciwy, uprzejmy i co .... jedno wielkie G*A*W*N*O.
Napisałam odwołanie od decyzji i poszłam do dyrektorki - grzecznie wysłuchałam i swoje dodała.
Dla mnie to jest chore, że my jako pełna rodzina, oboje pracujący (nauczyciele) niestety nie możemy zdobyć miejsca w przedszkolu dla synka.
Granda w biały dzień - ja wiem, że są kryteria przyjęte przez gminę. Ale skoro oboje pracujemy to chyba jakieś kryterium spełniamy.
O wszystko trzeba się wykłócać, mordę mieć od ucha do ucha i krzyczeć najgłośniej.
Mam dość dzisiejszego dnia a na dodatek boli mnie głowa, oczy i serce - jak tak dalej pójdzie to do emerytury na bank nie dożyje. Smutne i prawdziwe.
Odechciało mi się i żyć i wszystkiego :-:)-:)-:)-:)-(

Czesc dziewczyny serdecznie POZDRAWIAM.

MAGDZIUNIA - faktycznie krew ze złosci cie moze zalac. Antos wiadomo było ze zostaje bo potwierdzałam tylko w przedszkolu ze zostaje . Maks tez sie dostal do tego samego co Antos.

KAKA - GRATULACJE DLA HANI. A JAK MAŁY KRUSZEK SIE CZUJE I TY

CZARNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

U NAS JAK ZWYKLE CZYLI BUJAMY SIE Z ASTMA KTORA NA WIOSNA SIE NASILIŁA .
RESZTA LECI JAKO TAKA

A ZAPOMNIAŁM NAPSAC NAJWAZNIEJSZE PAMIETACIE KIEDYS JAK PISAŁAM ZE DRECZY MNIE SASIAD ZE ZA GŁOSO ZE DZIECKO PŁACZE LUB SIE SMIEJ - CO SIE OKAZAŁO ZE TO TYRAN DOMOWY BIŁ ZONE I NIESPEŁNE ROCZNE DZIECKO I PO JEDNEJ Z TAKICH AKCJI GO ZAMKNELI TERAZ MA PROKURATURA I KURATORA SADOWEGO DODOATKOWO MA POSTEPOWANIE W SADZIE O UKARANIE ZA BEZPODSTAWNE WZYWANIE POLICJI PO TYM JAK ZŁOZYŁAM SKARGE NA POLICJE ZE MAM DOSC WARIATA I ZE MNIE NEKA I DZIECI. DOBRZE ZE KOBIETA SIE Z DZIECKIEM WYNISŁA TYLKO SZKODA DZIECKA:no:

AGAMIR masakra z tymi sasiadami,dobrze ze tak to sie dla tej kobiety i dziecka skonczylo:tak:.
MADZIU rozumiem ze jestes wsciekla:angry:.3 maj sie kochana.

Mnie glowa boli a jest rano jeszcze:wściekła/y:.Wiec ja juz pojechalam z Oliwka do przedszkola,wrocilam ,ugotowalam obiad juz caly:tak:,ogarnelam,alanka uspalam,pralka sie dokonczy jak on wstanie.Na jakies zakupy z M pojdziemy jak alanek wstanie,Po przedszkolu oliwki jestem umowiona z kolezanka na plac zabaw lub u niej na kawce;-).M do dzieci popoludniu i dzien jakos zleci.

Milego dnia

A u nas znów zapalenie spojówek u młodej :dry: wieczorem trochę ropki się pojawiło, od rana więcej.... no cóż. Maciek miał tak w zeszłym roku, gdy miał 2 czy 3 razy pod rząd i mu przeszło. Plus jest taki, że młodej jest łatwiej zakroplić oczko, bo nie ucieka i się nie broni :-p

Witajcie - dziś już o niebo lepiej.
Ale napiszę na zamkniętym co i jak :tak:

Danusiu
zdrówka dla maleńkiej.

Agamir boszzzzzzzzzzzzzzz co za facet - dobrze, że go zamknęli. Ale przecież wyjdzie kiedyś ... wrrrr. Co za człowiek.

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy :tak:

Byłam dziś na egzaminach gimnazjalnych w komisji. Później pozałatwiałam parę spraw i czuję się wypompowana.
A dodatkowo jakieś przeziębienie mnie łapie .... no hellou weekend się zbliża i w planach była wycieczka rowerowa a tu zatkany noc i oczy jak u królika. Co do tego drugiego to dlatego, że wczoraj w domu się poryczałam z zaistniałej sytuacji, dałam upust złości.
A dziś może i dlatego katar się przyplątał.

Właśnie nastawiłam wodę na pierogi z mięsem, bo mnie naszło.
Starania na razie odłożone w czasie - więc nawet się za bardzo nie kwapię do tego :-p
I wczoraj skończył mi się @ więc nowy cykl rozpoczęty :tak: zobaczymy co będzie.
Dobra lecę na zamknięty :-p:-D

A my sie czujemy dobrze. II symestr i jest całkiem ok. Ruchów chyba jeszcze nie czuję, bynajmniej nie jestem pewna.

madziunia czasami lepiej czyżyki wychodza bez specjalnego długiego planowania:cool2:
A zajdłabym dobre pierozki z miesem:tak:

hello panieneczki tylko nie bijta za mocno:-D:-D:-D:-D

Kochane moje bardzo bardzo dziękuję za wszystkie życzonka!!!! i składam spóźnione dla Karolki od Uli i Martyny naszej

Co do przedszkola moje smerfy sie dostały choc mały nie cieszy się z tego powodu:-D:-D:-D u mnie niestety remoncik dalej trwa ale tak to jest jak się robi samemu ehhhh i szczerze mam już dość (fizyczne zmęczenie) sorka że nie odpiszę każdej z osobna ale szczerze padam na pyszczek. Jak wszystko się zakończy obiecuje poprawę

reklama
Helo!

Ciepluśkie życzenia dla solenizantek Karolinki małej (Ulowej), Martynki i Czarnej!!

Ula, pytanie! A jak się będę do Ciebie wybierać, to jak się skontaktuję? Przeca służbowego grata doma zostawię! :-D
Tak serio, to wysłałam mamie, tacie i dziadkowi i mam maaasę zaległości. Nawet wobec własnego brata:-p

Kaka teraz właśnie będę miała weekendy na przyjemności, hehe
Dorotka kurde co za lekarka... Z drugiej strony może lepiej, że się wbijecie według standardowej kolejki, to może nie "odwali badania" na odczep się...

Kaka zimna krew, tak, to jest to... Brawo! I jak się pięknie udało:tak:

Magdziunia jeju... Z daleka jak na to wszystko patrzę, to sama nie wiem co myśleć. Ten nasz kraj jest tak idiotycznie poukładany...
Ja miejsce dla Tusi mam. Płacę 1200eu co miesiąc i luz... (Oczywiście nie płacę, ale jakbym chciała to do wyboru, do koloru przedszkoli:dry:)

Jutro wariacki dzień. Tuśka ma wycieczkę z przedszkola, ja w tym czasie kopsnę się do krwiopijców w szpitalu. Po przedszkolu młoda pójdzie na drzemkę, a ja popracuję. A wieczorem impreeeezkaaaa!!!:-D:-D:cool2::cool2: Kolega przylatuje z Pragi i idziemy się hurtowo ubzdryngolić. Do 20 biorę Tuśkę ze sobą, a potem ją m odbierze.

Do góry