DOROTA normalnie nie wierzę Super że się odezwałaś Oliwka jest cudna a z Alanka kawał faceta. Nawet nie wiesz jak się cieszę że tak wspaniale Ci się ułożyło. Mam nadzieję, że już tak zostanie Dzięki za gratulacje i owszem mam drugiego synusia Ale nie ja jedyna bo więcej dzieciaczków dorobiło się rodzeństwa Popatrz na suwaczki
Ania no to fajna pamiątka z operacji A taki stan...jak by mi się przydał
Madzia trzymam mocno kciuki za brak @
Kaka i Asia jak się czujecie ciężarówki
U mnie nic nowego. Walczę z bóle kręgosłupa. Marzę o dniu, w którym nie musiała bym, przed wstaniem z łóżka, brać leków przeciwbólowych, żeby się z niego mogła podnieść. Codziennie jeżdżę do wro na rehabilitację, która notabene g... daje. Przemo dalej ząbkuje ale za to pogoda cudna i aż grzech siedzieć w domu. W niedziele rozpoczęliśmy sezon grillowy uświetniając 55 urodziny tatusia
Ania no to fajna pamiątka z operacji A taki stan...jak by mi się przydał
Madzia trzymam mocno kciuki za brak @
Kaka i Asia jak się czujecie ciężarówki
U mnie nic nowego. Walczę z bóle kręgosłupa. Marzę o dniu, w którym nie musiała bym, przed wstaniem z łóżka, brać leków przeciwbólowych, żeby się z niego mogła podnieść. Codziennie jeżdżę do wro na rehabilitację, która notabene g... daje. Przemo dalej ząbkuje ale za to pogoda cudna i aż grzech siedzieć w domu. W niedziele rozpoczęliśmy sezon grillowy uświetniając 55 urodziny tatusia