reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Karolcia pomysl za rok o tej porze mały bedzie miał prawie poł roku Ty będziesz ie wyspana i będziesz z sentymentem wracac do okresu ciązy gdy problemem były mdłosci i zły nastroj.

A mi moje chłopaki daja tak popalic ze wychodze z siebieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Dwoch chorych i ja jedna to koszmarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

reklama
Ześ mnie pocieszyła hehehehehe Powoli się oswajam z myślą, że bedę praktycznie sama z 2ką dzieciaczków i pewnie całkiem zeswiruje...

cZESC kOBITKI. SLONCE ZA OKNEM AZ ZYC SIE CHCE

KAKA NIE BEDZIE ZLE MASZ RODZICÓW ANIA DUZA JUZ JEST. JA NIE OSZALAŁAM PRZY DWOJCE MALUTKICH SZKRABÓW TO TYZ TEZ DASZ RADE. SZYBKO SIE ZORGANIZUJESZ I BEDZIE OK. aLE O SPOKOJU I CISZY ZAPOMNIJ :-D WŁASNIE DWA MOJE TYGRYSY SIEDZA MI NA KOLANACH .

moja młoda właśnie śpi na tarasie. Zasnęła po 12, zaraz będę ją budzić, bo mi w nocy spać nie będzie. Chcicałam się pożalić. Kupiłam chustę elastyczną, bo nic z młodą zrobić nie mogę, bo muszę ją na rękach mieć, nawet jak śpi (wtedy mogę leżeć koło niej), bo inaczej się budzi. No i nic nie mogę zrobić. Dziś chusta przyszła, wyjęłam z opakowania, nie oglądałam całej i wrzuciłąm do prania z dziecięcymi rzeczami i jak wyjmowałam do powieszenia, to okazało się, że zaciągnięta jest. I teraz nie wiem czy mi się w praniu zaciągnęła czy taką dostałam. Złożyłam reklamacje, ciekawe czy uwzględnią. Ale źle mi jest :-(

reklamacja uwzględniona, mają mi przesłać jutro drugą chustę :rofl2:
a zdjęcia zaraz umieszczę na zamkniętym. Te same co na fb, więc te co widziały nie muszą wchodzić ;-)

reklama
Heloł
czytam na bieżąco, ale do pisania to już wkeniodsbnailvu:baffled::baffled::baffled:

Dorka witaj!!!!! miło Cię widzieć, Twoj Alanek z moim Stasinkiem to rówieśnicy :-):-):-). Super masz rodzinkę!!!

Blondi miło Cię widzieć po taaaakiej przerwie, gratuluję nr 2, chłopaki będą się razem bawić, to jednak zaleta mieć dwóch synków, ubrania zdziera jeden po drugim :-D:tak:;-)

Kaka a Ty jakąś niespodziewajkę miałaś i co nic nie gadasz? dalej milczysz coby nie zapeszać?????

Magdziunia na czyżyka przyjdzie czas, ino nie myśl o tym za dużó.

Ulcia jedziecie do PL? Bo chyba przeoczyłam, a gdzie Ty wogóle mieszkasz?

Magdasf ty mieszkaś w Aleksandrowie, czy KOnstantynowie, bo mi sie pokickało, a miałam tamtędy przejżeżdżać dzisiaj wracając ze szkolenia w Wiewiórczynie, koło łasku.... mogłabym zajechać na jakąś kawusie :rofl2::rofl2::rofl2:

Trini, to chyba humorek się poprawił skoro chustę wymienią, daj spokój, wyluzuj, mała Cię potrzebuję, to naciesz się nią.....hmmmm... no tak, przy drugim to już rutyna, pamiętam jak Szymonek sie urodził to całymi dniami siedziałam i się na niego gapiłam, ogłupiała ze szczęścia :laugh2::laugh2:

No i tyle pamiętam, ja po pierwszym dwudniowym szkoleniu, z nocką poza domem, bez bąbli, gorzej Szymon to zniósł, bo płakał wieczorem, że on chce mamy :baffled:

Poza tym w pracy mamy kolejną restrukturyzację i czekają nas zmiany kadrowe, więc bawie się w aplikacje i czekam na rozmowy, najgorsze, że muszę zrezygnować z jednego pracownika i serce mi pęka, bo decyzja raczej w moich rękach. Na szczęscie nie zwolnić, ale kogoś czeka przeniesienie do Łodzi czyli dojazdy po jakieś 50 km w jedną stronę:baffled::baffled:

Do góry