reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witam, jeszcze raz dziękuję za życzenia dla Lenki:tak::tak:

My dziś w domu, bo w nocy Lena wymiotowała i dziś rano też zjadła śniadanie a po pół godziny całe zwróciła:no: i w takim razie nie ma sensu jej dawać do przedszkola...

reklama
Haniu! Dużo zdrówka i wszystkiego najlepszego! To już Trzy latka:)
Hello chłopaki! Dwóm Maciusiom i Kacperkowi Sto lat, Sto lat!!!
I spóźnione życzenia dla Weronisi!

Naprawdę lubię jesień:) Właśnie z powyższego powodu- urodzin naszych milusińskich.

A dzisiaj było nawet cieplutko i ludziki tutejsze się w morzu pluskały. Jak dla mnie to już na morsy zakrawało, ale...
Poza tym żadnych nowości :)

Papa i wielkich tortów urodzinowych życzę!

STO LAT DLA NASZYCH 3 LETNICH JUBILATÓW!!!!!!!!!!!!!! HANECZKI,MACIUSIA I MACIUSIA
GÓRY PREZENTÓW I WIELKIEGO TORTU

U nas dziś imprezka rodzinna a jutro kinderbal :) Zmykam do pracy bo przede mną kilka intensywnych dnia :)

hej my po badaniach i u małego wszystko Ok natomiast jeżeli chodzi o moje USG dzis będę wiedziała co dalej bo nie było wczoraj mojej lekarki i dziś ma zerknąć na wyniki i dać znać:tak::tak: jedynie co wiem to z jednego zrobiły się cztery i rosną:-:)-:)-( ehhhh zawsze coś

Dla naszych dzisiejszych solenizantów
Księżniczki i jej bliźniaczych e-braci rycerzy

Haniu, Maciusiu,Kacperku i Maciusiu
Dziś wielki dzień Waszego święta
i e-ciocia o Was pamięta
więc z okazji waszych urodzinek
składam Wam moc życzeń:
uśmiechu, zdrowia, radości,
mnóstwa prezentów i gości,
przyjaźni wielkich i małych,
wielu przygód niebywałych
i uśmiechu wesołego i wszystkiego,
wszystkiego najlepszego!
Zobacz załącznik 398288

Ula jak Lenka dzisiaj???

Trina jak po połówkowym??? i jak wyjazd owocny???

Evela kąpiel w morzu
:szok::szok::szok::szok:

zdrówka dla chorowitków!
No to teraz po kolei:
Sto latek dla:
images.jpg
Szymka
Lenki
Weronisi
Kacperka
Hani
Maciusia

My dziękujemy za życzonka. Maciek dziś poszedł znów po przerwie spowodowanej wjazdem do przedszkola. Był ryk niesamowity. Na szczęście M go odwoził, bo ja bym chyba razem z nim ryczała :-( Mam nadzieję, że będzie miał miły dzień, wczoraj wieczorem kupiłąm torbę cukierków, bo z okazji spraw służbowych M opóźnił się nasz powrót z Gda i nie było jak nic innego przygotować.
Przedszkole chyba wybrane. Mieszkanie chyba też. Połówkowe ok, spóźniłąm się wczoraj ponad godz, ale późno wyjechaliśmy z Gda. Płeć pewna - dziewczynka :rofl2: czyli w naszym wypadku te czary mary ze starankami przed owu się sprawdziły ;-) Imię wybrane - Lilianna (tak więc z Lilunią nie tylko nasi pierworodni Maciusie nas połączą ;-)). Młoda waży 479 g mierzy 17,3 cm. Wszystkie organy w normie. Rozszczepu podniebienia i kręgosłupa nie ma.

CZARNA WSZYSTKO BĘDZIE OK. ZOBACZYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TRINI WIELKIE GRATULACJE . JAKE MIESZKANKO WYBRALISCIE. SZKODA ZE WYJEZDZASZ MIESZKAMY TAK BLISKO A NIE BYŁO NAM DANE SIE SPOTKAC. JA TEZ NIE LUBIE JAK aNTOS PŁĄCZE

U NAS CORAZ LEPIEJ TZN.aNTOS MAM MOCZ PRAWIDŁOWY I MOZE W PONIEDZIAŁEK WRESZCIE DO PRZEDSZKOLA A JA DO PRACY. mAKS JUZ NIE MA NOWYCH KROSTEK I JUZ SPAŁ NAWET POŁ NOCY

zIMNO SZARO I NIC MI SIE NIE CHCE JAKJA WYTRZYMAM DO WIOSNY.

SZUKAM SUKIENKI NA SYLWESTRA TO TROSZKE MI LEPIEJ.

Agamir - nie wyjeżdżamy na zawsze :-)
mieszkanko nie jest w super stanie, chcemy odmalować salon i 2 pokoiki, podłoga aż woła o cyklinowanie, ale za to się nie zabieram :sorry: coś do pleśni w fugach muszę kupić do łazienki, bo one tak mniej więcej z połowy lat 90-tych są. Ale plusem jest garaż, ogródek i kominek :tak:
a wygląda tak: http://dom.gratka.pl/tresc/401-26461081-pomorskie-gdansk-osowa-koziorozca.html

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry