reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Dzien dobry babeczki:-)Mamy juz typowy pazdziernik...zimno,szaro buro...fuj;-)
I u nas chorobska, stas na antybiotyku, wczoraj bylismy u lekarza, mam nadzieje ze szybko wroci do zdrowia bo ryczy ze chce do dzieci :rofl2:
My juz powolutku urzadzamy pokoje, tzn stasia jest juz caly, zosi wczoraj kupilismy, brakuje nam szafy do sypialni i szafki rtv:tak: w przyszlym tygodniu maluje korytarz i salon no i wielki dzien :-D
Dzisiaj bylam rozmowie w sprawie pracy, mogli mi na od zaraz zaproponowac 1/2 etatu, ale niestetu ze wzgledu na odleglosc od domu musialam odmowic. Maja dzwonic jak cos sie zwolni. Treme mialam przeogromna, duza ogolnopolska firma wiec i rozmowa ąi ę:-D

No to teraz zyczonka:

STO LAT,STO LAT NIECH ZYJE ZYJE NAM!!!!!!!
Usmiechu,radosci, jak najdluzej beztroski dla Szymonka!!!!

Sto lat sto lat dla kolejnych 3 - letnich paździoszków :-)

U nas dzionki pomalutku lecą. natrój średni jak na ta pore roku przystało.

Zdrówka dla chorowitków i miłego dzionka.

Czesc kobitki

Maksia wysypało okropnie buzka biedna , jest na uspokajajacych ekach bo płakał i drapał na buzce rozdrapał i pewnie bedzie slad choc dostał lek na blizny i moze cosik da. Cały czas na raczkach . Spi w wózku bo inaczej nie moze sobie miejsca znależć

Antos juz coraz lepiej . Mam nadzieje ze za tydzien pojdzie do przedszkola a maz zostanie z Maksiolkiem

KAKA tak bywa z mezami ze nie zawsze mozna ugodowo i czasem złoszcza

U nas zimno ale w domku cieplutko

Miłego tygodnia

Liunia tez przez pogode mam marny nastrój byle do marca będzie lepiej

spóźnione ale za to szczere STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!! dla Szymonka i dla LENKI

Cześć kochane. U nas ZIMNO! brrrr temperatura w domu 18 stopni i wszyscy w polarach latamy. Kotłownie nam w tym roku wymieniali i nie ma jeszcze odbioru technicznego. U mnie czas leci jak szalony. Dni przez palce uciekają. Przemek w niedziele skończy już pół roku...a moje drugie maleństwo w czwartek kończy 3 latka. Normalnie szok! Normalnie nie długo obudzę się rano i okaże się że jestem już babcią :-D:-p

Czarna puściłam bo w poniedziałek nie było śladu po czymkolwiek. Zero kaszlu, kataru , wysypki a w domu nie umiał sobie miejsca znaleźć. A poza tym niech zaraża. Co to ja jedyna mam się męczyć :-p:-D I w prawdzie ostatecznie nie wiadomo czy to na sto procent była różyczka bo niby objawy typowe ale na drugi dzień wysypka zniknęła. Najprawdopodobniej była to postać poronna czy jakoś takoś zwana bo teraz dzieci są szczepione.

Hello, dziękuję w imieniu Lenki za życzenia:tak:

Naszło mnie na wspomnienia jak to było 3 lata temu i obejrzałam w nocy wszystkie jej zdjęcia od urodzenia aż do tej pory, kiedy te 3 lata minęły:szok:

WitamSto lat dla Lenki i SzymonkaZdrówka dla wszystkichniemiałam jak napisać, ale byłam na bierząco, bo siadła mi klawiatura. A tamten tydzień był wariacki, w poniedziałek 2 konie naraz mi sie rozkolkowały choc skończyło sie na lekach, we wtorek Damian i ja temperatura, u Damiana dała się zbic, a ja snułam sie dwa dni z 39,5, potem dopadło M, i nonstop coś, w sobote była kumpela ze swoją dwójką, a reszta jakoś zleciała.

hej ja tak tylko przeciągiem mój mały jak nie ma temp to stan podgoraczkowy osłuchowo czysty gardło OK wiec jutro z ranka badania ehhhhh mam dość i Ja na nowo muszę brać swoje leki wryyyyy niech te dzieci podrosną!!!!
dobra nie smęce buzka
Dla Lenki i Weronisi naszych pierwszych 3- letnich dziewuszek:)))
W dniu Twojego święta powiedział baranek,
że życzy Tobie uśmiechu od ucha do ucha
i byś radośnie rozpoczynała poranek.
A siedem małych słoników
życzy Ci codziennych zabaw bez liku.
A misio ze świnkami,
dużego tortu ze świeczkami.
Natomiast siedem małych małpeczek Tobie życzy
dużo zabawy i mnóstwo słodyczy,
i żebyś każdego dnia i o każdej porze,
była roześmiana i bawiła się dobrze.
A my do życzeń się dołączamy
i sto buziaków Ci przesyłamy.

witam po dlugiej nieobecnosci ale w zyciu roznie sie dzieje i czasem nie chce sie nic..

Dziekuje za zyczenia w imieniu Weronisi a zarazem pragne zlozyc spoznione zyczenia dla wszystkich solenizantow ktorzy juz skonczyli 3 latka :)

[LEFT]W dniu Twoich urodzin, w dniu pełnym radości, najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, zawsze uśmiechniętej buzi, mnóstwa słodkich całusów, i spełnienia wszystkich marzeń!!![/LEFT]

mysle ze zajrze tu jeszcze dzis i postaram sie byc bardziej aktywna :)

reklama
Wszystkim solenizantom, również tym wczesniejszym:

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy
Kaka torcik.jpgz Hanią

Do góry