reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Czarna - no to odetchnęłaś :-D a co ze spiralką? zostawiasz?
Ula - zazdroszczę pogody :-p u nas dziś rano 4 stopnie :szok:

Młody dziś w miarę ok. Mówił, ze nie chce iść do przedszkola, ale scen nie było. W przedszkolu jakieś nowe sprzęta porozkładane, zjeżdżalnie, baseny kulkowe. Pani powiedziała, że dziś mają mieć jakieś warsztaty plastyczno-muzyczne. Faktycznie stoliczki zastawione papierem, plasteliną i innymi artykułami papierniczymi. Może młodemu się spodoba. No i nie wiem czy na dzień nauczyciela przedszkolankom się kwiatki daje???
:-)

reklama
Ulka u nas z rana rękawiczki poszły w ruch!!!!!!!!!!!!

Trina u Nas się daje kwiatki, czekoladki co chcesz. Moja zrobiła Laurki i dała po bombonierce. Co do spiralki jak mogę zrezygnować z tak niezawodnej psiapsiółki:)))) kocham dzieci ale za więcej już podziękuje:))

Czesc kobitki.

CZARNA wazne ze ok. A nie robili Ci badań przed założeniem spiralki?

KAKA jak mała

U nas dzis zimno okropnie. A ja chyba mam juz depresje domowa. Dodatkowo musze podjąc decyzje i myslenie mnie dobija tak czy siak decyzje podjąc musze bo nie daje fizycznie ani psycicznie rady ciągnąc tak jak jest.\

Antos już doszedł do siebie gorzej z Maksem .

TRINI jak u Ciebie było z odliczeniami w złobku jak Macius był chory.?

Witam się zimowo:-p

Kaka zdrówka dla Haneczki i dla Ciebie!
U nas też Bartuś przeziębiony, narazie tylko smarka. Jak narazie Wojtuś nie załapał, nie pozwalamy Bartkowi go całować, przytulać... no zobaczymy.
Czarna to na rok masz spokój! To dobre wieści:tak:

U nas dziś rano było tylko 3 stopnie, zima idzie, brrrrryyyyy:wściekła/y:

Ja w końcu opisałam swój poród na odpowiednim wątku półki jeszcze pamiętam:-)

A my dziś po okuliście. U Wojtusia krwiaczki w oczkach zniknęły i wszystko jest w porządku. Oczka ładnie wyglądają po fototerapii.
Gorzej z Bartusiem bo na lewe oczko widzi o 2 rzędy mniej. Narazie mamy przyjść jeszcze raz na kontrolę i zobaczymy jak wtedy pójdzie.
Próbował trochę zgadywać jak nie widział np. pani próbowala mu podpowiedzieć i mówi "co to jest (pokazując księżyc), świeci na niebie w nocy" a Bartek na to mówi "gwiazdki".:sorry2::-D Wogóle to na księżyc cały czas mówił, że to rogal:-)

I zrobiliśmy badanie krwi Wojtusiowi, musimy sprawdzić jak tam jego hemoglobina ale wyniki będą dopiero w poniedziałek.
A we wtorek szczepienie:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Tusi!!!Agamir - u nas stawka dniowa była 9 zł, za nieobecność oddawali 4,5 zł. Ale to było w zeszłym roku, teraz chyba się zmieniło

Ewelajna sto lat dla Tusiaczka!!!!!!!!!!!

U nas po 3 imprezce urodzinowej i na tym koniec! Młody zgarnął kupę prezentów i teraz nie wie czym ma się bawić :) Chłopak się porządnie dowartościował przez tydzień był najważniejszy :) Gorzej bo dalej walczymy z "to moje" ale na szczęście z Przemkiem się już wszystkim dzieli :)

Ja padnięta lecę spać a jutro zajęcia na uczelni....

STO LAT DLA 3 LATKÓW!!!!!!!!!!!!nie działa mi edycja, nie moge ani zmienić koloru, ani pogrubić, nie mam okna szybkiej odpowiedzi- co mi się stało z bb????u mnie było rano dziś -3 i zmrozilo mi cała bazylie w ogródku nim zdążyłam wysuszyć, młody miał dziś kwiatki do przedszkola i ładnie dał panią, choc wieczorem twierdził ze da tylko pani Marcie, a mały spi narazie

No i mamy sobotę siedze z maseczką na włosach i mi dobrze a robota w polu:))
dziś jedziemy do jednej Jadzki (teściowej) a jutro do drugiej (moja mama) wiec weekend wyjazdowy.
No nic trza się ruszyć bo już południe a tu tyle do roboty:szok:

Dla Bartusia STO LAT mnóstwo prezentów, wiecznego uśmiechu na buziuni i dużo zdrówka!!!!

Natusia życze powodzenia w kolejnych badaniach maluchów a poród miałaś wyrąbisty:)))

Pati dbam dbam ale nie nad wszystkim człowiek jest w stanie zapanować a organizmu nie da się oszukać:tak::tak:
co do bb z jakiej przeglądarki korzystasz ja mam google chrome i u mnie działa bez zarzutów

Agamir co się dzieje??????????????
Co do odliczeń wcześniej odliczano nam stawkę żywieniową tylko a teraz według nowej umowy odliczają również te godziny płatne:tak::tak::tak:

Marma zmień lub doładuj baterie bo długo tak nie pociągniesz:)))

Kaka jak sie czujecie????

reklama
STO LAT DLA BARTUSIA

WITAM WEEKENDOWO. aNTOS DOSTAŁ POZWOLENIE NA PRZEDSZKOLE WIĘC W PONIEDZIAŁEK JEDZIEMY RAZEM ON DO PRZEDSZKOLA JA DO PRACY. WRESZCIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

MAKSIO ZOSTAJE Z TATUSIEM

CZARNA - JAK PRZEGRYZE TEMAT DAM ZNAC NA ZAMKNIETYM JAK NA RAZIE GRYZE SIE SAMA ZE SOBA

MIŁEGO WEEKENDU I MIŁEGO WIECZORKU

Do góry