reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Hej
Właśnie zbieram dupsko po Laurę ehhh a zimno bryyyy
Wczoraj coś mały miał temp ale nic nie dałam czekając na rozwój i samo przeszło więc nie wiem o co kaman ale wolę z nim nie wychodzić bo dookoła same wirusy :crazy::crazy: a po za tym nudyyyyyyy tzn monotonia życia:-D:-D:-D co nie znaczy że zajęć brak:rofl2::rofl2::rofl2:

Agamir a dlaczego badacie mocz???? a z Maksiem bynajmniej bedziesz miała z głowy ospę!!! mój nie załapał:no::no::no:

Trina jak kiedyś w końcu dojadę do trójmiasta na wakacje do sis to obiecuje że wszystkie WAS nawiedzę!!!!!!!!!! i powodzenia w poszukiwaniu M;-);-);-)

Malena to nie ciągnę za język aby nie zapeszyć ale czekam na więcej info odnośnie pracy. A to że panie oczarowane Nikosiem nie jest dla mnie zaskoczeniem bo On jest cudowny!!!!

reklama
Hej kochane :)

Nie odzywam się bo czasu na wszystko brakuje. Kacper różyczkę przechodził 2 dni i w poniedziałek poszedł do przedszkola. Przemo zwiedza mieszkanie i włazi wszędzie tam gdzie mu nie wolno. Dziś właśnie nauczył się otwierać szuflady. Ja staram się ogarnąć wszystko do kupy, co aktualnie nie jest wcale takie proste jak by się wydawało. Jedyna drzemka dłuższa Przemka, kiedy coś można zrobić, to 2 godzinki po południu a w tedy to nie wiem nawet w co ręce włożyć. Jedynie co fb mam otwarte i zaglądam od czasu do czasu :p
OOOOOOOOOOOOO właśnie moje dziecko usiadło po raz pierwszy samodzielnie z pozycji leżącej...

buzie dla wszystkich, jak będę miała więcej czasu to coś popiszę .

Witajcie. U nas przedskzole od poniedziałku. Niestety codziennie rano ryk, za to w przedszkolu szybko się uspokaja (podglądam ich przez okno;-)). Panie bardzo ciepłe i przyjazne, przedszkole małe i kolorowe - takie kameralne. Bardzo mi się to podoba. Było trochę przekupstwa. Za dzielność były nagrody w postaci kinder jajka.
Zastanawiam się jak uczcic jej urodziny w przedszkolu. Robicie coś? Czy tradycyjnie paka cukierków??

w pracy spokojnie ale dalej nie zapeszam;-) i nie przechwalam;-))

Zyczę superowego weekendu mimo ze pogoda nie dopisuje za bardzo. U nas w koncu zaczeli grzac i jest szansa ze pranko szybko poschnie, a powoli zaczynają brudy wychodzić z kosza;-)

Czesc pozdrawiam.

U nas noc okropna Maks prawie nie spał obsypało go 3 razy bardziej niz Antosia. Koszmar.

KAKA - ja zamawiałam klauna z pokazami i prowadzeniem urodzin ale niestety przesuniete na powrót Antosia do przedszkola.
GRATULACJE DLA HANUSI małego przedszkolaka

U nas lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr najgorszy okres u mnie nie znosze jesieni zimy (z wyjatkiem wypadów na narty)

Heloł
u nas też szpital na peryferiach, ledwie Staś uporał się z katarem - dostał takiej gorączki, żę od wtorku-srody noc do dzisiejszej nocy miał 38,5. Sam syrop przeciwgorączkowy nie pomagał :baffled:, mój M od nowa też chory, za to ja nadal kaszlę i smarczę.
Od zwolnienia bronie się rękami i nogami, bo i tak sajgon w robocie, a po przerwie byłoby jeszcze gorzej. Dziękuję Bogu że moja niania, jest cudowną osobą i zastępuje dzieciom mamę ( w miarę możliwości). Co nie zmienia faktu, żę jest mi bardzo cięzko zostawiać chorutka i iść do pracy.
Kurde wiedziałam, że będzie ciężko, ale nie sądziłam, że aż tak. Te pier.....ne choroby!!!

No a jutro urodziny Szymonia. Oczywiście bez gości, co najwyżej moi rodzice przyjadą na tort. Tort już jest, świeczka z kubusiem puchatkiem też, Szymcio czeka na siostrzyczkę Maisię, ale jak dobrze pójdzie to prowizoryczna imprezka będzie za tydzien.

Trzymajcie się kochane, mam nadzieję, że po burzy wyjdzie w końcu słoneczko!!! i pokonamy te okropne wirusiska!

Masakra z tymi chorobami. Duuuużo zdrówka.

A jutro znowu poniedziałek ehhh Pogoda zaczyna mnie dobijać. Z M się pogryzłam i mam ochotę go udusić.
Za godzinkę idę na basen to moze mi trochę przejdzie;-)

Sto Lat dla Lenki i Szymka! :-)

My sobie chorujemy na katary i kaszle, jesień pełną gębą, Tusia znudzona domem, ja nadal po nockach siedzę, bo za dnia nie ma szansy na pracowanie.
A koleżanki- bezdzietne zupełnie nie mogą pojąć "jak ja to robię, że cały dzień jestem w domu a pracuję po nocach" :-D
No koń by się uśmiał...
M się sprężył i od środy bierze z tydzień urlopu więc super.

Chorowitki trzymajcie się! Niedługo wszystko przejdzie.

reklama
Hej kochane :)

Nie odzywam się bo czasu na wszystko brakuje. Kacper różyczkę przechodził 2 dni i w poniedziałek poszedł do przedszkola.
.
Wowo szybko go dałaś do przedszkola tym bardziej ze po zniknięciu wysypki zaraża jeszcze do 5 dni:sorry:

Witajcie. U nas przedskzole od poniedziałku. Niestety codziennie rano ryk, za to w przedszkolu szybko się uspokaja (podglądam ich przez okno;-)). Panie bardzo ciepłe i przyjazne, przedszkole małe i kolorowe - takie kameralne. Bardzo mi się to podoba. Było trochę przekupstwa. Za dzielność były nagrody w postaci kinder jajka.
Zastanawiam się jak uczcic jej urodziny w przedszkolu. Robicie coś? Czy tradycyjnie paka cukierków??

w pracy spokojnie ale dalej nie zapeszam;-) i nie przechwalam;-))
które to przedszkole???
co do urodzinek u nast tradycyjnie słodycze bez żadnych fajerwerków;-)
Czesc pozdrawiam.

U nas noc okropna Maks prawie nie spał obsypało go 3 razy bardziej niz Antosia. Koszmar.
ojjjj biedaczek ale teraz to juz z górki:tak::tak:
Heloł
u nas też szpital na peryferiach, ledwie Staś uporał się z katarem - dostał takiej gorączki, żę od wtorku-srody noc do dzisiejszej nocy miał 38,5. Sam syrop przeciwgorączkowy nie pomagał :baffled:, mój M od nowa też chory, za to ja nadal kaszlę i smarczę.
Od zwolnienia bronie się rękami i nogami, bo i tak sajgon w robocie, a po przerwie byłoby jeszcze gorzej. Dziękuję Bogu że moja niania, jest cudowną osobą i zastępuje dzieciom mamę ( w miarę możliwości). Co nie zmienia faktu, żę jest mi bardzo cięzko zostawiać chorutka i iść do pracy.
Kurde wiedziałam, że będzie ciężko, ale nie sądziłam, że aż tak. Te pier.....ne choroby!!!

No a jutro urodziny Szymonia. Oczywiście bez gości, co najwyżej moi rodzice przyjadą na tort. Tort już jest, świeczka z kubusiem puchatkiem też, Szymcio czeka na siostrzyczkę Maisię, ale jak dobrze pójdzie to prowizoryczna imprezka będzie za tydzien.

Trzymajcie się kochane, mam nadzieję, że po burzy wyjdzie w końcu słoneczko!!! i pokonamy te okropne wirusiska!
napradę trafiłaś na fantastyczną nianię!!!! i zdrówka dla Was!!!
Hello my po przyjęciu urodzinowym Lenki, było suuper, malutka bardzo szczęśliwa:tak:

Mama wypiła 2 lampki wina i dostała humorku:-D
najważniejsze ze wszyscy zadowolenie i Ci mali i Ci duzi:))))

A dla kolejnego naszego 3- latka Szymonka

Dużooooo zdrówka, uśmiechu na buzi beztroskiej zabawy i pełnooooo prezentów
1008-001-140-1059.gif

Do góry