reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Evela moj maciek wazy 14 kg. wszystkie spodnie mu z pupy spadaja wiec ania pewnie w niego bedzie drobna.
Wiolu na pewno stas dostal jakies pieniazki na chrzciny wiec kup mu moze jakis wozeczek z tych pieniedzy.

my po spacerku i placu zabaw. młodziez spi a ja mam wolna chwilke. chwilo trwaj !!!! :-)

reklama
Wanilia to teraz juz z ciekawosci niemoge!!!!!! Zdradz kto to:tak:;-)

To ja wam teraz napisze ze moj Stasiulo wazy...16 kg:szok: Z tym ze nie widac tego po nim, no i wydaje mi sie ze jest wysoki ubrania kupuje juz teraz na 104.

Magda Twoja koleżanka ze studiów :-) mieszka tu gdzie ja, a pochodzi właśnie z Łodzi czy Zgierza
Twój Stasio to kawał chłopa!!!! Szymon ma 97 cm i waży coś koło 14,5 z wahnięciami w górę w dół.

To moja Lenka też podobnie bo wzrost 96cm i waga 15kg.

Lilunia piękne macie zdjęcia z nad morza.

A ja dziś po zrobieniu fryzury ślubnej, wyszła super, potem pojechałam na zakupy bo jutro idziemy na 60 urodziny naszej dobrej znajomej irlandki, na której będzie 120 osób:szok: i kupiłam sobie buty do sukienki, żeby jakoś wyglądać...
Dzieciaczki zawozimy do znajomych i wybywamy, mam nadzieję że to będzie udany wieczór...

Witam się nocna porą
Michulo zaliczył dzisiaj pierwszą jazdę w siodle - zadowolony na maksa a ja dumna bo świetnie sobie radził. Znalazłam fajny ośrodek hipoterapii i pieczemy dwie pieczenie na jednym ogniu. Mały ze swoją nadpobudliwością ma okazję się wyciszyć a przy okazji uczy się, że niektóre dzieci wyglądają inaczej i można się z nimi świetnie bawić.
W domku przebojem jest trampolina, wielkie to ale warto było bo żadna zabawa nie była w stanie go wystarczająco zmęczyć.
Rośnie jak na drożdżach 110cm/19kg - dobrze, ze już nie muszę go tak często na rękach nosić ;-)
Zanocnikowany na dobre, bez wpadek - uffffff

Poza tym u nas po staremu.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Hejka!
Mój Maciek to z kategorii Maćków widzę, bo tak jak u Liluni - 14 kg, choć i 13 na wadze czasem widuję :eek: chude i drobne toto. Wzrostu nie wiem ile ma. Co do odpieluchowania trochę się boję pierwszych dni w przedszkolu, że młody będzie się wstydził wołać i w ogóle. Poza tym nie wiem jak to będzie z podcieraniem po kupie, bo Maciek co prawda sam próbuje, ale kończy tio sie brudną łąka i nic więcej. Koleżanka mi mówiłą, że u jej córki w przedszkolu panie nie pomagają w tym dzieciom. W żłobku co prawda podcierały, ale i tak młody odparzoną dupkę miał. Pamiętacie akcję owsiki, gdzie się okazało na szczęście, że to tylko stan zapalny.
A ja mam jakiś spadek nastroju, hormony dokazują, bo doły łapię. Nawet nie wiem od czego. Po prostu jakaś taka zdołowana jestem. Mam nadzieję, że niedługo minie. A poza tym czas mi przez palce ucieka. Już niedługo połowa ciąży, a mi to minęło jak z bicza strzelił. Czasami zapominam, że jestem w ciąży. Jeszcze mogę, bo brzucho co prawda jak u małego tuczniczka, ale jeszcze nie bardzo ciążowy, tzn. nie przeszkadza jeszcze tak bardzo.

Hej kobietki,
Żyje jeszcze :p
Kacper waży niecałe 15 w ubraniu więc pewnie coś ok 14,5 bez. Co do wysokości to nie mam bladego pojęcia. Wiem że 92 są już małe ale i to zależy od firmy.
Ania Kacper ma stulejkę. Mam czekać jak skończy 4 lata i dopiero coś będziemy z tym robić.
Anula no to masz chłopa w domu :p:D
Lilunia zazdroszczę wolnych chwil. U nie takowe pojawiają się jak dzieci pójdą wieczorem spać ale ja w tedy nie mam już siły nawet siedzieć. Dziś mój łaskawca, pan i władca pomógł przy kompaniu więc mam 5 minut więcej czasu dla siebie.
trina oj czas leci nieubłaganie szybko a najważniejsze że czujesz się tak dobrze. A humorki.....cóż w końcu w ciąży jesteś :D

TRINA - no to nie za ciekawie w tym przedszkolu. Pamiętam, że jak Michaś chodził na próbę, to jak dziecko chciało kupkę pani zawsze szła wytrzeć pupę. Kurcze, te nasze maluchy przecież dopiero się uczą pewnych rzeczy.
Dobrego humoru życzę a doły niech idą sobie i nie wracają :tak:

MARMA - no jest kawał chłopa i czasami tak dziwnie jak kupuję ciuch na pięciolatka a berbeć jeszcze trzech nie ma. Skończyły sie tez ciuszki po starszym kuzynie, bo łeb w łeb idą i klapa - trzeba kupować ;-)

ANIA - Michaś tez tak miał, teraz już tylko sklejka, ładnie samo schodzi

Pozdrawiam

Witajcie - wpadłam zameldować, że wróciliśmy dokładnie dzisiaj parę minut po północy.
Wyspa Rodos przepiękna - ach :-D
Zakochałam się w tych malowniczych krajobrazach :-)
Zmęczeni, ale szczęśliwi i co najważniejsze wypoczęci, opaleni i och, ach :-p
Jak się wyśpię to wstawię parę fotek i opowiem co i jak.
Buziaczki :-)

reklama
Heloł
my po chrzcinach Marysi, było fajnie, malutka śłicznie wyglądała i tak też się zachowała :-). Niestety mimo to nastrój mam jnvbqauitbg:wściekła/y: bo cała oprawa kosztowała mnie ogrom nerwów i dziś ledwo żyje.

W ogóle ostatnio proza życia mnie przerosła i mam ochotę wleźć w mysią dziurę, byleby bez dzieci. Ale chyba każdy ma gorsze dni, nie smęce więc ;-)

Lilunia kasa to nie największy problem, mam swoje konto i swoje pieniądze, ale nie o to chodzi żeby chłopu się stawiać, tylko jakoś wspólnie podejmować decyzję.

Do góry