reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Marma życze wam aby ospa szybko przeszła.
Czarna tez bym popływała w jeziorku ale w tym roku plaża mnie raczej nie ujrzy...
Trina 3mam kciuki za usg.

Fotki wrzucone. Wiolu teraz czekam na Twoje chrzcinowe zdjecia :-)

reklama
hello
ja sie witam melduje ze zyje podczytuje was ale weny na pisanie brak nic sie nie dziej
rodzice byli miesiac pracowalwam caly miesiac po 12h moze 3 dni przerwy padalam na ryjek

Gratulacje dla Pati!!!!!

Ja po 2 egzaminach z anglika jeszcze 3 6go a wyniki nie wiem kiedy ale za jakis czas przyjda poczta wiec czekam ale mysle ze luzik z entry 1 ide na 3 tak moja nauczycielka kazala, jednak praca z angolami poplaca

ostatnio maz mnie puscil na impre z kumpla czulam sie jak nowo narodzona a dzis zrobilam sobie tatuaz jestem mega zadowolona juz 2 czeka w kolejce haha

dzieciaki spoko za kilka dni syn konczy 8lat, mala jest mega niesamowita i taka madra oglada bajki po ang i lapie jak nie wiem!

buziaki postaram sie czesciej zajrzec bo za miesiac znow wracaja rodzice wiec teraz mam wolne kilka dni
dobranoc

witam, mam dziś dość oba chłopaki mega marudne, do tego Kamil wstał o 5 30 i oczywiście nie dał pospać braciszkowi, Damian zasnął pół godziny temu a tak to mało co dzis spał, tak jakby go bbrzuch męczył. Zaniosłam dziś spodnie ciążowe do krawcowej- sąsiadki coby mi góre przerobiła, bo w nic innego się nie mieszcze:-(

trina
trzymam kciuki
Ania ja mam trzech chłopów i są super, czasami mam tylko ochote tego naj, najstarszego z domu wyrzucić :-)
magda kujon, od początku mowiłam; a my będziemy mieli fajnych sąsiadów, działke obok kupuje kumpela z ogólniaka; w końcu ktoś normalny na tej wiosce
wanilia to udanej pogody

hahaha zgadzam się ten najstarszy najgorszy hahaha :))) Fajnie że będzie lepsze towarzystwo.
Trina jak tam USG? Czekamy z niecierpliwością
Czarna jak słońce się pokazuje to człowiek od razu nabiera ochoty do życia. Szkoda że właśnie w tedy kiedy ja muszę siedzieć w domu :p A tak z dodatkowych ciekawostek to ospa tak zmutowała że są coraz częstrze przypadki że ludzie przechodzą ospę 2 razy a nie tylko raz. Moja mama miała dwie takie osoby... No i nie mówię tu o półpaścu.
minisia jak miło że się odezwałaś ! Już myślałam że zaginęłaś w czasoprzestrzeni :p

Przemcia jeszcze troszkę obsypało ale łagodnie to przechodzi. W sumie kilka krostek bez gorączki. Może jest odrobinkę bardziej marudny i troszkę więcej śpi a tak to gada śmieje się. Kochane maleństwo :) Kacperkowi wczoraj wyciągnęłam taki parking z wadera z samochodzikami. Nie odrywa się od niego :) Dostał na gwiazdkę ale schowaliśmy do skakał po tym rozwalał, gryzł a teraz ładnie się bawi. A muszę powiedzieć że chyba najgorszy kryzys mamy za sobą :) Kacperek się ładnie uspokoił i zaczoł się słuchać i na nas reagować. A Przemuś to jego najukochańszy brat i nikt nie może poza nami go dotknąć :) Kacper tylko chodzi głaszcze go , całuje, wkłada smoczka buja i jak tylko zaczyna płakać to przybiega mówi że dzidzia płacze i karze od razu do niego iść :) Jeszcze walczymy tylko z etapem to moje... ale też już coraz lepiej. Zdarza się że sam coś przyniesie i poczęstuje albo przynosi żeby się z nim pobawić :) No i zaczyna rozumieć że są rzeczy które wcale jego nie są :) Idę pakować moje największe dziecko bo dziś znowu go wywiewa z domu :p
hym a może na jesień udało by się jakieś spotkanie gdzieś zorganizować ....

Witam się i stukam poranną kawusią,

Czarna przekonałaś mnie, zaraz idę wyciągać i odkurzać inhalator.:tak::tak:

Lilunia jak tylko dostanę zdjęcia od fotografki wrzucę co nieco, ale u nas jest wersja hardcore, bo Staś albo spał, albo płakał więc trudno o uśmiechnięte, wyluzowane pozy. A z kościołą to chyba nie będzie co wybrać:no:

Marma czyli wszystko się powoli u Was układa. U nas różnie bywa, nie mogę się doczekać jak chłopaki zaczną się razem bawić :-)A co do ospy lekarz mój mówił, że dziecko do 4-5 miesiąca nie powinno załapać ospy bo ma jeszcze przeciwciała od matki, no chyba, że ona nie przechorowała. :szok:

Minisia widziałam, widziałam dziarę :-), a da się ją usunąć jakby co ;-):-p.

TRina no gdzie ty jesteś z wieściami?

Zastanawiam się który wózek zabrać nad morze, gondolę, spacerówkę light tzw parasolkę, czy spacerówkę ciężką tę od gondoli. Najlepiej wszystkie, tylko, że się nie zabierzemy. :baffled: Wczoraj trenowałam z lajt po mieszkaniu i zdaje mi się, że Staś jeszcze się w niej nie pewnie czuje, "jeździ" mi tym siedzisku, wyrywa się do siadania. Szymon był już nieco starszy jak mu ją kupiliśmy.

Hello mysie pysie:))
Właśnie mamy przerwę na obiadek więc mogę tutaj wpaść bo znając życie jak zaraz znów wybędziemy to dopiero wieczorkiem zlądujemy;-)

Agamir widze za dużo wolnego czasu masz że kolejny kierunek chcesz zacząć:-p:-p:-p szacun

Wiola spróbuj nie zaszkodzi a raczej pomoże;-);-);-)
co do wózka stawiałabym dużo spacerówke:tak::tak::tak:

Pati a co Ty byś chciała po 2 tyg wchodzić w ciuszki z liceum:rofl2::rofl2:

Marma wiesz fajnie by było się spotkać ale ja wolałabym obstawić wiosne:tak::tak:

Lilunia a dlaczego nie wyskoczysz na jeziorkiem????

Minisia oooo znalazła się zguba:-p dziara zarąbista coraz większą mam ochotę też sobie pierdyknąć:rofl2::rofl2:

Czarna czasu nie mam tylko w moim przypadku sprawdza sie regułą ze jak mam ogrom obowiazków to jestem bardziej zorganizowana . A po 2 starośc nie radość nie moge sie dać wyprzedzić 20 latkom . Moj dzien zaczyna sie o 5.30 a konczy o 23-24.

własnie pada deszcz i ma chwilke , chłopale sie bawią a ja pije 4 kawę

Hello babencje, witam się i ja.

Dziś u nas pogoda w kratkę raz słońce a za chwilę deszcze to niestety ze spacerku nici..

W domu demolka bo przerabiamy kominek z otwartego na kozę, ale jeszcze trochę cierpliwości i będzie koniec.

Lenka chodzi przez wakacje jeszcze do żłobka 2 dni w tyg a od września już do przedszkola na 3 dni.

Pieluch już wogóle nie mamy i już nawet do żłobka chodzi bez:tak:

Agamir Ty na wysokich obrotach ciągle;-)
Minisia tatoo fajny, podoba mi się:tak:
Wiolka ja też bym wzięła większą spacerówkę
Marma no to Kacper pięknie się zachowuje, bo to już odpowiedzialny starszy brat przecież;-)
Lilunia piękne zdjęcia a Ania wyglądała prześlicznie:tak:

Cześć Kobietki!

Podpisuję się obiema... nogami:)

Magdasf idzie do przodu, idzie... Trzymam kciuki za szybkie wykończenie (domu oczywiście! ;-))
Marma ojej, ale chyba najlepiej w młodym wieku przejść i nie pamiętać, nie skrobać się, nie mieć blizn... Zdróweczka!
Muszę doradzić koleżance, żeby sobie drugie maleństwo sprawili jeśli to faktycznie działa na ukojenie urwisa:happy:
Trina GRA-TU-LA-CJE!! I spokojnych i zdrowych najbliższych miesięcy.
Wiola dla Was też zdróweczka. Inhalator działa?
Czarna lato wróciło, humorek na miejscu... Grzej się woda w jeziorkach! Już!
Minisia buziaki dla Was. Ja też najwięcej robotam jak rodzinka przyjeżdża pomagać:happy2:
Agamir u mnie odwrotnie- im więcej roboty tym większy chaos:rofl2:

U nas nic ciekawego, Tuśka grzebie w nosie cały czas. Jak ją oduczyć?? Posypię paluchy pieprzem:baffled: bo w nosie porządki jej robię na bieżąco.

reklama
podczytuję, ale weny brak...
GRATULACJE PATI!

Ania - troszkę Cię rozumiem, bo jak byłam z Izą w ciąży to chciałam chłopca.
Ale czas już skończyć z tymi bzdurami, bo robisz sobie i dziecku krzywdę.

Domi fajny tatuaż.

Wiola u mnie na katar najlepszy spray to NASO DRILL. On jest na wodzie z siarką - nie tylko nawilża, ale też leczy.

Evelajna - u nas straszymy "świńskim ryjkiem".

Daga - będzie ospa z głowy. My przechodziliśmy w lutym.
A na swędzenie to najlepszy FENISTIL w kropelkach.

U nas po staremu. Dziś Iza ostatni dzień w żlobku, od września do przedszkola.
Mały może do żlobka, ale to zależy od moich zawodowych spraw.
Rosną maluchy, mądrzeją i są cudowne.
Nikuś już chodzi (a w zasadzie biega) zaczyna mówić i jest ubaw nieziemski.
Izunia to taka dama-mądrala. Nic jej nie oszukasz.

Na przełomie sierpnia-września jedziemy do Chorwacji.
Zaliczka wpłacona.
Może ktoś chce dołączyć?
Jest wolny drugi app.:
::Apartments Lokva Rogoznica :: Apartments MARUSIC :: Lokva Rogoznica :: Accommodation Omis :: Split :: Dalmatia :: Croatia ::

Postaram się częsciej odzywać.
BUZIAKI

Do góry