reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Czesc dziewczyny !! ja tylko na moment..... melduję, że wrociliśmy cali i zdrowi i zadowoleni !! Na łódkach Szymkowi podobało się starsznie!! zresztą w ogóle aniołkiem był przez całyh wyjazd, no i jak to jemu - buzia się nie zamykała.... że spaniem żadnych problemów...standardowo bajeczka wieczorem i zostawał sam w kajucie, ładnie zasypiając, w dzień też: buziak, dobranoc, zostawał sam, a po 10 minutach już spał słodko...tak si,ę nauczył, że jak na pokład wychodził to sam dopominał się o kapok.
Ja też czułam się lepiej niż w domu..więcej powietrza, wiaterek...rewelacja.... tylko humor mi zepsuła koleżanka, u której tuż przed wyjazdem okazało się, że będą mieli córeczkę....i w córeczkę strzelali...czyli przed owu... my strzeliliśmy w owu po konflikcie z M stąd synek. Ale ja jestem głupia, że wciąż mnie to męczy...ehhh....
Dzisiaj pogoda piękna, cieplutko, ładnie. Jutro odpiszę na Wasze posty, bo dziś nie mam już sił...

witam,
Ania - najwyżej następna bedzie dziewczynka, a teraz Szymek będzie przynajmniej miał kumpla do zabaw :tak:
Wiola - współczuję katarku :-( mój młody też pociągający, a ja z nim. I to coraz bardziej, gardło mnie od wczoraj swedzi i nie wiem co mam brać.
Poza tym czuje się do d.... mdłości, jakis taki migrenowy ból głowy, zmęczenie i wilczy głód... generalnie czuję sie jak na kacu :eek: a jutro usg i mam stresa niesamowitego...

Dzien doberek:-)
Lillunia super ze impreza sie udala, co do prezentow, to w sumie wy wiecie najlepiej co potrzebujecie i kasa bardziej sie przyda;-)

Wiola duzooooo zdrowka dla Stasia!!!!!!! Mam nadzieje ze po lekarzu masz dobre wiadomosci:tak:

Ania jakby nie fakt ze w ciazy jestes to zapodalabym ci kopa w ...;-);-);-);-) Moj Stasiu zrobiony przed owu...Wogole nie wierze w takie planowanie plci, kto ma miec syna bedzie mial syna kto corke ten corke. Najwazniejsze jest zeby bylo zdrowe:cool2:Pomysl ze w przyszlosci bedziesz miala 2 przyszywane corki w postaci synowych:-D:-D:-D

Trina moje kciuki zacisniete!!! Daj znac po USG, a mdlosci to dobry znak!!!

U mnie wakacje, spimy do 8-9 jak nie ide do pracy, zocha w sobote jedzie z tesciowa do swidnicy a my z mlodym do moich rodzicow, potem na tydzien wracamy do lodzi i 18 mykamy na mazury:tak:Jeszcze 15 czeka nas jednodniwy wypad do wroclawia, wiec lipiec minie nam szybko.
Na studiach juz wszystko pozdawane prawie wszystko w zerowych terminach tylko jeden palant robil problemy ale i z nim sobie poradzilam:tak:
Nasz domek powolutku sie robi, w sierpniu przyjezdza moj tata i z jackiem beda ocieplac, no i juz w srodku bedziemy wykanczac...obysmy do pazdziernika zdazyli...
Uciekam do robactwa,milego dnia babeczki:-)

Trina będzie dobrze.

Wiola niech katar idzie sobie precz.

lilunia super że chrzciny takie udane

Ania urodzisz przejdzie Ci :p Nie ma nic cudowniejszego niż dwoje boskich łobuziaków :)

Magda ty kujonie jeden :p A ja dalej do tyłu z egzaminem z logopedii. Miałam to załatwić w tym tygodniu i d...Nic nie załatwię. A we wrześniu już zajęcia ruszają ....

No i Przemek ma ospę. W prawdzie kilka kropek, bez temperatury. Jest odrobinkę bardziej marudny i więcej śpi. Przynajmniej będę miała jedno choróbsko z głowy....

Marma u nas ospa byla jak mlody mial 4 miesiace...w sumi to sie ciesze bo mamy z glowy, takie male to przynajmniej sie nie drapie;-)
A kujonem nie jestem, chociaz szczerze powiem ze jakos wyrzuty sumienia mialam jaksie nie uczylam:-DNa stare lata cos mi sie pomyrdalo:-D

Aniaaa straaasznie się wkręciłaś w tą metodę planowania płci. Myślisz , że gdyby była taka skuteczna Beckhamowie mieliby dopiero 4 córkę?? ;-):-p:-D Kochana, idź do przodu, nie patrz ciągle w tył i nie spalaj na tym co minęło, tak jak Magda mówi co ma być to będzie :-)

Magdasf, u Was wszystko zaplanowane jak w zegareczku, Fajnie, że egzaminy do przodu.

Trina trzymam kciukasy!!!

Marma, ospę będziesz mieć odhaczoną :-D.

Lilunia super , że chrzciny udane, zdjęcia prosimy na zdjeciowy :tak:;-):-)

U Stasia nie ma poprawy, ale i nie gorzej więc póki co kolejnego lekarza odpuściliśmy sobie, bo nie ma co 5 srok za ogon łapać.
Za to maluch tak się rwie do siadania, że ho ho!!:szok:
Szymon dziś zaliczył popołudniową drzemkę i już widzę koszmar usypiania wieczornego. No i rozpoczęliśmy żniwa, a za 2 tygodnie wyjeżdżamy na wakacje!!

Witam wieczorowo,

TRINI trzymam kciuki będzie dobrzeeeeeeeeeeeeeee. a JAK mACIUS z mową?

MARMA zdrówka dla Przemusia

ANIA ciesz sie dziewczyno ze mozesz cieszyc sie 2 dzieckiem. Nie kazdemu jest to dane. Z owulacją to nie prawda. Wiesz zaliczyłam juz tylu lekarzy i klinik ze na temat owolucji wiem bardzo duzo. Ciesz sie ze dziecko zdrowe a nie ze nie jest dziewczynka. Pomysl co czuje dziecko jak Ty chodzisz i cały czas załujesz ze nie jest dziewczyną.

WANILA. ZDRówka dla maluszka

U nas lato w pełni , weekendy wyjazdowe .

GRATULACJE DLA UCZĄCYCH MAM. JA TEZ JUZ PO EGZAMINACH . ZAPISŁAM SIE JUZ NA 2 STUDIA PODYPLOMOWE OD PAŹDZIERNIKA . NA STAROŚC NASZŁA MNIE OCHOTA NA NAUKĘ.

Hejka wróciło lato więc i Ja wracam do żywych:-D:-D:-D ahhhh jak mi dobrze:-p:-p:-p czekam tylko na moment aby wyskoczyć nad jeziorko ale niech się najpierw woda nagrzeje :cool2::cool2::cool2:

Magdasf a jak tam plany zmiany pracy???? i daj jakieś fotki domku!!!!

Aniaaa ojjjj dobrze że jesteś daleko bo jak Magda porządnie bym Ci nak....:dry::dry::dry:

Wiola uwierz mi inhalacje działają bardzo dobrze może uderz w tym kierunku!!!! na katarek sama sól fizjologiczna a przy kaszelku to już leki berodual (mukosolvan wykrztuśnie) zależy co lekarz przepisze:tak::tak: zdrówka szkoda maluszka:-(

Trina i ja czekam na to WASZE usg abym mogła w końcu pogratulować:-p:-p:-p

Marma a mówi się że takie maluszki nie łapią takich chorób:eek::eek:

Lilunia super ze chrzest się udał a fotki już są na odpowiednim wątku???

reklama
witam, mam dziś dość oba chłopaki mega marudne, do tego Kamil wstał o 5 30 i oczywiście nie dał pospać braciszkowi, Damian zasnął pół godziny temu a tak to mało co dzis spał, tak jakby go bbrzuch męczył. Zaniosłam dziś spodnie ciążowe do krawcowej- sąsiadki coby mi góre przerobiła, bo w nic innego się nie mieszcze:-(

trina
trzymam kciuki
Ania ja mam trzech chłopów i są super, czasami mam tylko ochote tego naj, najstarszego z domu wyrzucić :-)
magda kujon, od początku mowiłam; a my będziemy mieli fajnych sąsiadów, działke obok kupuje kumpela z ogólniaka; w końcu ktoś normalny na tej wiosce
wanilia to udanej pogody

Do góry