reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

Hejka
Ja tak szybko bo maly już mi siedzi na plecach mama włącz buliba!!! wryyyyyyyy

Evelajna moje tez miały etap dłubania i samo mineło choć wkur... sie nie miłosiernie.

Malena kiedy dokładnie jedziecie??????????? bo my tez będziemy w Omnis od 20 do 30 sierpnia:)))) a to nasz ośrodek http://www.apartmani-antonija.com/

Ostatnia edycja:
reklama
Czarna!
Będziemy od 27-go sierpnia.
Do Omisia od naszej kwatery jest 7 km. Do duce niewiele więcej.
No to musimy się spotkać!!!!!!!!!!!!!!!

No i po pogodzie!!!!
Ehhhh a do tego @ wryyyy chyba uśpię się jak niedźwiedź w zimę. Normalnie aż nie mogę się wyjazdu doczekać choć nadal niezbyt chętnie chcę tam jechać (przeraża mnie podróż) ale zniosę wszytko dla trochę ciepełka:)))

Malena No widzisz byłoby super!!!!! Na pewno jeszcze się zgadamy
ps może jeszcze któraś wyrusza w tamte strony????

hejka, mamy walnieta linie telefoniczną i raz mam neta, raz nie; codziennie coś sprawdzaja naprawiają;

U nas kopiuj, wklej: jakoś porządkuje te dni i staram się o jakiś rytm, ale ciężko to idzie;

Witam!!!
Wiolu żarty sie ciebie trzymaja z tym trzecim :-) Mój K nie chce slyszec o trzecim dziecku a ja za pare lat ... sie nie zażekam ;-) hahaha
Dziewczyny super macie z tymi wyjazdami. Az mi sie zamarzyło tez gdzies pojechac. Mielismy jechac nad morze ale stwierdziąłm ze z 2 dzieci to ja nic nie użyje. Moze gdyby maciek był spokojniejszy ale nie usmiecha mi sie biegac za tym pędziwiatrem.
Dziewczyny wiem ze któras kiedys stosowała jakis preparat przeciwko obgryzaniu paznokci, chyba ty Czarna przerabiałas to z Laurą. Maciek podpatrzył ze anula ssie paluszki i raczki i teraz stale wpycha rączki do buzi. Może by mu ten preparat pomógł?
My wczoraj bylismy na szczepieniu z anusią. Mała trochę za mało przzybiera, mam jej dawac od czasu do czasu mleczko modyfikowane albo wprowadzic juz soczxki i marchewke.poza tym zdrowa z niej dziewczynka :-) własnie mnie wzywa. buzka.

czarna i malena dobrze wam :-) Też bym sobie gdzieś pojechała... ale w tym roku nie da rady...

Patrycja u nas się unormowało po 2 miesiącach :-p ale życzę Ci aby tobie udało się to szybciej ogarnąć :-) W sumie to u mnie przeboje były z Kacperkiem. Ale jest już super :-)

A u nas po ospie:-D:-D:-D:-D

No i po pogodzie!!!!
Ehhhh a do tego @ wryyyy chyba uśpię się jak niedźwiedź w zimę. Normalnie aż nie mogę się wyjazdu doczekać choć nadal niezbyt chętnie chcę tam jechać (przeraża mnie podróż) ale zniosę wszytko dla trochę ciepełka:)))

Malena No widzisz byłoby super!!!!! Na pewno jeszcze się zgadamy
ps może jeszcze któraś wyrusza w tamte strony????

Powiem Ci, że ja też boję się drogi.
Chcemy jechać w nocy, ale tak na 1 noc to się nie da.
Chyba jakiś nocleg po drodze zrobimy.
Którędy jedziecie?
Macie wyżywienie? Będziesz jakąś "prewencję pokarmową" robić?

Witam!!!
Wiolu żarty sie ciebie trzymaja z tym trzecim :-) Mój K nie chce slyszec o trzecim dziecku a ja za pare lat ... sie nie zażekam ;-) hahaha
Dziewczyny super macie z tymi wyjazdami. Az mi sie zamarzyło tez gdzies pojechac. Mielismy jechac nad morze ale stwierdziąłm ze z 2 dzieci to ja nic nie użyje. Moze gdyby maciek był spokojniejszy ale nie usmiecha mi sie biegac za tym pędziwiatrem.
buzka.

Ja byłam rok temu na Mazurach i było super z maluchami.
Nikuś miał 2 i pół miesiąca i był kompletnie niekłopotliwy.
Ciesz się, póki tylko za 1 musisz biegać... ;) i korzystaj!

My na polku. Wpadłam tylko położyć Nikusuia i mykam z powrotem.
Nieładnie ale rześko, więc ogródek okupujemy.
Dziś pierwszy dzień bez żłobka!

Iza do mnie wczoraj:
"Mamusiu! a kupisz mi jeszcze jednego Nikusia?" ;)

Ja tam do rodziny jeździłam.
Więc nie mam namiarów na noclegi.
Ale w necie pełno.
Najlepiej pojechać w okolice tzw. wielkich jezior
Ja bywałam w Olecku (tam skąd pochodzi Gosia Kuprewicz)

reklama
Patrycja na wszystko potrzeba czasu bedzie dobrze;-);-)

Lilunia i dobrze że się nie zażekasz:cool2::cool2::cool2:;-) co do obgryzania to w aptece kupisz gorzki paluszek taki lakier można u dzieci stosować . Moje dzieci co prawda nie obgryzały paznokci ale ja tym smarowałam Laury smoka:cool2:
Co do Anulki to może zacznij wprowadzać jej kaszki i obiadki:tak::tak::tak:

Malena to na co czekasz "kup" Nikosia nr 2:-D:-D:-D
co do wyjazdu my wyjażdżamy z samego ranka z noclegiem (mamy 1800 km) na trasie:tak::tak::tak: wiem ze jedziemy przez Austrie i tam chcemy spać ale dokładnie trasy nie mamy jeszcze ustalonej bo jedziemy w dwie rodzinki;-);-) ale myśle że nie długo wszystko ustalimy:tak::tak: co do żarcia chcę być przygotowana bo mamy tam normalnie kuchnie do gotowania ale wszystko wyjdzie w praniu.
A podróz mnie przeraża!!!!!!

Marma fajnie ze masz juz po ospie;-)

Do góry