reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

reklama
Martynka - trzymaj się... Mam nadzieję,że faktycznie uda Ci się urodzićw weekend :tak:
Marma - tobie też życzę jak najszybszego rozpakunku, bo już widzę, że nie wyrabiasz :-)
Kaka - szkoda,alemoże znajdziesz coś lepszego?
Magda - ja też od kwietnia wróciłam na pełen etat,koniec zpiątkami dla siebie :-(
Czarna - a u nas pogoda okropna i wiatrzysko też straszne
Ulka- właśnie, coto za egzamin?? no i gratki!

A ja od wczoraj cierpię na jakiś wilczy głód, cały czas bym coś jadła :zawstydzona/y: jakieś stresy chyba zajadam. Muszę zaostrzyć dietkę, bo sobie poluzowałam ostatnio i mam zastój.
Młody odpukać dziś ma lepszy humorek.Trochę mnie martwi, bo pokasłuje nieładnie, no ale ma jeszcze parę dni.

Kaka a skąd wiadomo że oblałaś?

Martyna też mam depresje przedporodową :p

Trina ja też nie mogę odejść od lodówki. Jakieś mi się dzisiaj ssanie włączyło że mi się buzia nie zamyka. I M wysłałam do Macdonalda :p

Pati ja ciebie to normalnie podziwiam. Pomnik Ci się należy !

Magda pracuj pracuj a garb Ci sam wyrośnie :p

Trina to FETAC bo to jest u nas w miasteczku, kończę 4 teraz, potem jest jeszcze poziom5 (ang biznesowy) i można robić międzynarodowy np, IELTS.
Czarna dzięki:tak:
Kaka no właśnie skąd wiesz, że oblałaś??
Marma a Ty to już na porodówkę się zbieraj, bo już czas:tak:
Martyna poprawy nastroju!!!

A my znów mamy wiosnę, ale dziś to już tak na maksa bo na krótki rękaw noi od rana na dworze, byłyśmy w sklepie, na placu zabaw, w ogrodzie i nawet na loda a teraz już na szczęście z Karoliną poszła się bawić, więc trochę można odetchnąć...
Miłego wieczorka:tak:

Dobry wieczor:-) U nas dzis tez mega wiatrzysko:tak: ale mlody tak smecil od rano ze nawet to nam nie przeszkadzalo w chustaniu sie, i zabawie w piasku bo mimo wiatru to cieplo bylo:tak:
Zocha od dzis zaczela chodzic na konie, poszlismy w trojke tzn ja,zocha i stas ...i biedna zosia sie nie najezdzila bo mlody jak tylko zsiadal z konia to zaczynal ryczec:-D juz umowieni jestesmy w srode za tydzien i bedzie przygotowany kucyk dla zosi i dla mlodego:tak:

Marma ty tu gadu gadu a ja czekam na jakies zdjatko malego cudzika!! Juz do roboty:happy2:
Czarna pare stowek droga nie chodza;-)a mam tak ze np w kwietniu 11 razy ide do pracy wiec niewiele.
Trina to chyba przesilenie wiosenne (ktos lub cos musi byc winne:-D) ja tez od rana jak tylko wstaje zaczynam szamac...a du.pa rosnie....Lato tuz tuz a ja w nic sie nie zmieszcze za chwile:dry:

Dobra babencje spadam na literaki dla odprezenia potem kapiel i do wyrka.

Magda - konie - super. Ja tylko się boję, że mój młody za mały jest jeszcze :zawstydzona/y:
Ula - wyslij no tu nam zaraz trochę ciepełka i słoneczka
Marma - okna pomyte ;-) ? Wiesz to podobno przyśpiesza, a teraz jak w sam raz pora na wiosenne mycie :tak:

Witam z rańca. M wczoraj z ojcem i wujkiem na ranczo dotarli i mają płot stawiać. W końcu młody nie będzie mógł uciec :-)i matka będzie miała trochę luzu. Ateraz najlepsze. Chłopaki jechali z Gdańska i M był tak zaaferowany, ze nie wziął kluczy od domku :baffled: dojechali na miejsce wieczorem i sąsiadów budzili, żeby narzędzia pozyczyć i się włamać. Ale to cały mój M,nie ma głowy do takich drobiazgów :dry:

Oj tam, oj tam. Rodzę w poniedziałek. W weekend jadę na zajęcia bo jutro mam zaliczenie z psychologii . Nie zrobię tej krzywdy mojemu dziecku i nie urodzę 10. kwietnia. Poza tym mój gin wraca dopiero w poniedziałek z urlopu a jak go nie będzie to na kogo ja się będę darła jak będę rodzić ? Byłby bardzo rozczarowany, że jego ulubiona pacjentka na niego nie zaczekała :-p No same rozumiecie :-p

Trina ale się uśmiałam :-D Wyobraziłam sobie ich jak włamują się do tego domu :-p

Ula a ty już długo siedzisz? Jak mi brakuje angielskiego. Strasznie pozapominałam...:-(

A u nas wczoraj piękna pogoda. Dopiero po południu zaczęło strasznie wiać a pod wieczór zaczęło padać. Uciekaliśmy z Kacperkiem biegiem z placu zabaw a dziś ledwo chodzę bo tak mi się młody wgniótł w krocze :-p Może jeszcze w niedziele wieczorkiem sobie pobiegam co by tak w ten poniedziałek wycelować :-p
A okien nie myję bo się boję:zawstydzona/y: Tzn. Mam okna nie dzielone a mieszkam na drugim piętrze i jak tylko stanę na stołku to mi się zaczyna w głowie kręcić i mam wrażenie że zaraz wylecę a teraz z moją równowagą to różnie bywa :zawstydzona/y: Za to pomyłam i wypastowałam podłogi ( oczywiście na kolanach) ręcznie wyprałam dywany, pomyłam kafelki i generalne porządki w domu i nic. Jeszcze trochę i znowu wyląduję w szpitalu - tym razem na wywołanie :-p W końcu jeszcze tylko jednej sali tam nie zaliczyłam :-pMam tylko nadzieję że do świąt uda mi się wyjść bo mój dziadek i chrzestny przyjeżdżają na święta i naprawdę bardzo bym chciała spędzić je w takim gronie. No i dziadek zobaczył by swojego drugiego prawnuka. A tak to nie wiadomo kiedy się byśmy do Kielc wybierali...
Ale żem się rozpisała:-p:-D

U nas kolejny ponury poranek dziś M jest w domku odchorowuje wczorajszą kolację służbową :-D:-D:-D więc jak sie wykuruję to może go zostawię z towarzystwem i ruszę na jakieś zakupki a może i do fryzjera sie umówie:cool2: zobaczymy

Kaka ehhh

Ulka wiesz co nie masz serca babo u nas piździejewo a Ty nam tu z taką pogodą wyskakujesz:angry::angry::angry:

Trina to jest tzw przesilenie chyba:tak::tak: a M to ładny numer wywinął :-D:-D:-D:-D

Magdasf no tak ja nie mówie że nie potrzeba kolejnych 100:tak::tak::tak: ale skoro dajesz radę to idz za ciosem;-);-)

Marma ehhh uczepili sie wszyscy z ta data 10.04 ja nie wiem dlaczego, toć codziennie są jakies katastrofy a bynajmniej data pamiętna bedzie:tak::tak:
My jak wybieralismy date slubu aby wszystko zgrać to bylismy zdziwieni dlaczego nikt nie rezerwuje 11.09 dopiero później nam powiedziano:tak::tak: a mam pamiętna date:cool2:

Martyna nadchodzi weekend jak tam gotowa:-p

reklama
U nas kolejny ponury poranek dziś M jest w domku odchorowuje wczorajszą kolację służbową :-D:-D:-D więc jak sie wykuruję to może go zostawię z towarzystwem i ruszę na jakieś zakupki a może i do fryzjera sie umówie:cool2: zobaczymy

Kaka ehhh

Ulka wiesz co nie masz serca babo u nas piździejewo a Ty nam tu z taką pogodą wyskakujesz:angry::angry::angry:

Trina to jest tzw przesilenie chyba:tak::tak: a M to ładny numer wywinął :-D:-D:-D:-D

Magdasf no tak ja nie mówie że nie potrzeba kolejnych 100:tak::tak::tak: ale skoro dajesz radę to idz za ciosem;-);-)

Marma ehhh uczepili sie wszyscy z ta data 10.04 ja nie wiem dlaczego, toć codziennie są jakies katastrofy a bynajmniej data pamiętna bedzie:tak::tak:
My jak wybieralismy date slubu aby wszystko zgrać to bylismy zdziwieni dlaczego nikt nie rezerwuje 11.09 dopiero później nam powiedziano:tak::tak: a mam pamiętna date:cool2:

Martyna nadchodzi weekend jak tam gotowa:-p

Bo jak słyszę Smoleńsk, Kaczyńscy i to piep.....w mediach to mnie krew zalewa. 10 kwietnia kojarzy mi się wyłącznie z kaczkami i tym debilem Jarusiem.... I nie chcę żeby moje biedne dziecko musiało tego wysłuchiwać co roku w swoje urodziny. A swoją drogą to ja mam urodziny 11 września. Przynajmniej wszyscy o nich pamiętają:-D:-D:-D:-D

Do góry