reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Kaka bedzie dobrze.\
Bajka nie dla dzieci.

Czarna zdjęcia będą sama czekam na nie

Zaraz sie zbieram do lekarza na przegląd techniczny ;)))))))))))))))))))))))))))))) usg piersi i wewnetrzne

reklama
Powodzenia na przeglądzie,

Moje złotko się kąpie bo się zesikało i stwierdziłam, ze nie bede jej kolejny raz wieczorem przebierać.

Więcej się nie uczę bo juz mi uszami wychodzi. Jutro z rana sobie jeszcze wszyastko przeczytam i koniec. Będzie co będzie a musi być dobrze...

Hej laski :-)
Patryk wyjechał, wiec ja sama... Troche ogarnełam chalupke, tzn tak z wierzchu,bo za chwile tesciowa ma mi Rafała przywiezc... Tzw. wizytacja tesciowej
laugh.gif
I tak jest syf i bez gadania sie pewnie nie obejdzie no ale co ja sie tam bede przejmowac...

Ja wczoraj u gina, szyjka się skraca i zaczyna się robic lekkie rozwarcie, dzisiaj i jutro mniejsza dawka Fenoterolu i w czwartek wszystko odstawiamy. Potem moge sobie rodzic
laugh.gif
Tylko USG nie miałam, wiec nie wiem ile mała waży, no ale mowil ze przy przyjeciu do szpitala beda mi robic, wiec teraz niepotrzebne... ehhh Powiedział ze jak chce przyspieszyc porod to masaz brodawek i fiku miku z mezem
laugh.gif
To jak Patryk bedzie w piatek wieczorem to mu powiem ze moze wywoływac porod, zeby byc przy nim
laugh.gif
hehe Taaa zeby tak sie dało zaczarowac żeby mała w weekend wyszła... :tak:
No a dzisiaj byłam u endokrynologa, wyniki w miare ok, euthyrox mam dalej brac. No i ta babka niestety odchodzi już, wiec musze sobie poszukac innego endo
angry.gif
A na nfz to nie lada sztuka...
Pogoda dzisiaj sliczna, mały zaliczył plac zabaw z dziadkami, wiec ok. Ja sie zaopatrzyłam w jakies farbki, wycinanki itd, zeby miec co z nim robic, bo ja sie chyba sama z nim na spacer nie odwaze wybrac ...

A ta bajka... hmmm niby nic strasznego, ale nie do konca wiem czy dla dzieci :szok:

Karola powodzenia jutro :-) trzymam kciuki :-)

kaka bajka nie zła uśmiałam się :)Trzymam mocno kciuki za jutro.

agamir powodzenia na przeglądzie

martyna tu urodzisz przede mną. Ja rodzę najwcześniej w poniedziałek bo muszę pojechać w en weekend na zajęcia :p

A ja dzisiaj jakaś taka rozmemłana jestem. Nic mi się nie chce i jakaś tak zmęczona jestem. Najadłam się pizzy i opiłam coli i teraz nie wiem kiedy pójdę spać :p Ale jest nadzieja że nie wstanę znowu na nocne czuwanie i wyśpię się jak człowiek :p
Młody trochę przeziębiony i został dziś w domu ze mną. Dał mi tak do wiwatu że dziękuję bardzo. Wszystko jest nie. Rozbiera się , lata po domu nago , sika wszędzie i tylko nie, nie , nie. Jak chcę żeby coś zrobił to mówię żeby zrobił coś odwrotnego w tedy zrobi to co ja chcę. Najgorsze, że te rzeczy które kiedyś lubił robić teraz są na nie. np jak chcę żeby zjadł to muszę mu podjadać i zabierać jego talerz. Jak chcę go umyć to najpierw nie pozwalam mu wejść do łazienki a jak chcę go ubrać to pokazuje mu ubranie i zabieram je do innego pokoju i mu go nie chcę dać a jak chcę gdzieś z nim wyjść to udaje że sama wychodzę a jego zostawiam. Idealny przykład buntu dwulatka. Ciekawa jestem co będzie jak się młody urodzi.Jeszcze będzie chciał spać w kołysce.

super właśnie zdjął piżamę, pieluchę i nasikał do łóżka.... no rzesz.....grrrrrrrrrrrrr

martyna tu urodzisz przede mną. Ja rodzę najwcześniej w poniedziałek bo muszę pojechać w en weekend na zajęcia :p
Ja teoretycznie powinnam prace zawiezc, ale jak nie pojade to sie nic nie stanie, P komus podrzuci najwyzej :-) Ja planuje rodzic w weekend, albo ten albo nastepny najpozniej, byle P był w domu... :D

Tesciowa mowiła, ze byla dzisiaj z Rafalem 2 godziny na dworzu, a w drodze powrotnej R zrobil taka afere ze nie wiedziala jak go niesc ma... Nam zrobil ostatnio to samo, wiec juz powiedzialam, ze teraz sama z nim nie wychodze, bo nie dam rady go utrzymac... Sie wije jak żmija...
Mama była u mnie na chwilke wieczorkiem, mały słodko spi, wiec mam teraz chwilke dla siebie, ale zaraz spac, bo tez padam...

Witam.
Po teście jestem. Było 40 osób. Pytań 15. Na 3 nie znałam odpowiedzi. Trzeba zebrac 12 punktów do następnego etapu. Wyszłam z dobrą myślą ale teraz rodzą sie wątpliwości czy napewno wszystko jest ok...

reklama
Do góry