reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Zaraz zwariuję z młodym w domu. Marma mam podobnie do Ciebie. A tu jeszcze tak do niedzieli... M wraca dopiero w poniedziałek.
Chciałam dziś potrenować i puścić Maćka bez pieluchy. I co się okazało? Że w obecnej fazie buntu nie ma sensu, bo i tak nie mówi, nie tylko przed ale i po. Mokre dupsko, a przy okazji cała dolna część garderoby, mu kompletnie nie przeszkadza. Oj będzie ciężko...

Czarna - baniek w końcu nie było, bo przecież musiałabym go przywiązać...
Karola - powodzenia

reklama
Hejka
U nas znów pochmurno :crazy::crazy::crazy: boziu kiedy w końcu zacznie się prawdziwa wiosna!!!!!!!!!!
Tak sie zastanawiam czy mojego malego coś nie bedzie brało bo jak nie sypiał w dzień od dawien dawna tak wczoraj i dziś zasnął:confused: ale mam nadzieję że to przez pogodę!!!
Byłam wczoraj na zebraniu u Laury i mają tam taki program zdrowa żywność dla zdrowia dzieci i wyobraźcie sobie czym dzieci smarują pieczywo????:rofl2::rofl2::rofl2:

Wiola nie miał trądzika tylko ja podejrzewałam że to trądzik(bo bardzo podobny) u nas były to zmiany hormonalne:tak::tak:

Agamir jak to mówią faceci dobrze że "podwieszenia" OK

Kaka kiedy wyniki???? I spokojnie co ma być to będzie i nie myśl już o tym!!!!
Może dla odmiany teraz nasi Panowie posiedzą z dziećmi a My wyskoczymy np do kina??? albo gdziekolwiek:rofl2::rofl2::rofl2: ale w tym tyg odpada;-)

Trina przechodziłam to samo z małym dlatego po takich próbach szybko odpuszczałam sobie dalszą naukę nocnikowania!!! teraz jest inaczej nie woła sam ale tak co 1,5 do 2 h sama go wysadzam i robi. A jak się zleje (tak 1x dziennie) to zaraz się chowa albo mówi że chce siku:baffled: wcześniej mu to nie przeszkadzało i latał taki zlany:nerd:

Jestem za kinem!

Nie wiem kiedy wyniki. Jak sprawdzą to zadzwonią.

A ja mam dzis gówniaty dzień. Pies mi sie ...w domu, mimo że był na spacerze i zafudował komplet. Nie pamietam kiedy mu sie coś takiego zdarzyło więc pewnie go przycisneło. Ale żeby było weselej Hanka w to weszła i rozniosła po korytarzu...
POtem wyszliśmy na spacer z Hani wózeczkiem i wjechała wózkiem w .... Potem się w innym miejscu przewróciła i laka z wózka wypadła, a wpadła w ....

Oby to było na szczęście.

Kaka ale masz zasrany dzień :-D:-D:-D
A mi w domu dziwnie nieswojo - z teściową siedzę, bo ta ma malowanie na dole :baffled::baffled:. Niby od zawsze razem mieszkamy, ale wpadamy do siebie tylko gościnnie. Jak do sąsiada.

Teściowa mówi ze to na szczęściel;-)

Posprzatałam troche ale jakoś tak weny brak na gruntowne porządki ehhh

kaka :-):-D:-D:-D
czarna jakimś miksem zapewne
trina ja mam podobnie ale z jedzeniem, nie chce sam i tyle, musze go karmić

a ja mam dzis przypływ energii, byłam w jobie na chwile po jajca, pozałatwialismy sprawy w miescie, zaopatrzenie lodówki jest. Siodlarnia wysprzatana po zimie- czego mój M tam nie po znosił :no: i czekam na młodego, bo ja uciekłam już do domu, a oni jeszcze podreptali z psami do lasu

Dzien doberek:-) U nas dzis koniec wakacji bo tesc wrocil z badan:baffled:i znowu sie zacznie;-)
Dzieci wiekszosc czasu spedzaja na bieganiu po podworku, ja mam w sumie caly tydzien wolny i zastanawiam sie czy nie przejsc na 3/4 etatu...zawsze kilka stowek wiecej wpadnie;-)
Troche naskrobalyscie wiec juz nie wiem co mam komu odpisac.
Zaraz zmykam dla odprezenia pyknac partyjke literakow, potem prysznic i wyrko:tak:
Dobrej nocki babeczki:tak:

Dobry wieczór, my prawie cały dzień na dworze, bo piękna pogoda, aż ciężko wieczorem było Lenę do domu wziąć darła się wniebogłosy:-)
Wczoraj pisałam dwa egzaminy z angielskiego, bo jeden miałam zaległy i dziś dostałam cynk od babki, że zdałam:tak: jeszcze tylko jeden mnie czeka w następnym tygodniu i koniec...
Zapraszam na zdjęciowy;-)

Ula a u nas taak pochmurnie, podziel się słonkiem!

Zostało mi juz tylko jedno okno do umycia ale jakos tak weny porządkowej brak w dalyszm ciągu.

reklama
Hejka słonko piknie świeci ale wieje tak że mało łba nie urwie:angry::angry::angry: normalnie jak nie urok to .....
Wczoraj przyszedł mój płaszczyk z allegro i jestem w nim zakofana:-D:-D:-D
Ok lece obiadek dokończyć i na spacerek skoczyć;-)

Kaka jak to Wiola nazwała miałaś mega "zasrany" dzień:-D:-D:-D a z kinem się zgadamy;-);-)

Pati patrze na ten twój suwaczek i nie dowierzam!!!
co do smarowania to nie miks:-p:-p:-p

Magdasf ooooo pojawiła się zguba!!!! no pewnie od razu cały etat bierz i już całkiem znikniesz:cool2::cool2::cool2:

Ulka a co to za egz???? jakiś kurs robisz czy coś innego??? no i oczywiscie gratki zdolna babo;-)

Do góry