reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Hejka
U nast trochę wszystko się poj... a za wina mojego zdrówka które nigdy mnie nie zawodziło;-) a teraz jak tyle do roboty to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: najpierw straciłam słuch na jedno ucho więc Laryngolog- diagnoza zapalenie i jakis obrzęk robiliśmy też płukanie. Ale ani dr stwierdziła że zajrzy też do zdrowego ucha i tak przekombinowała ze teraz na to nie słysze:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam jakiś antybiotyk ale żadna poprawa wiec czeka mnie kolejna wizyta:dry: a od piątku mam zapalenie spojówek:wściekła/y::wściekła/y: normalnie wryyyyy

U nas też już choinka stoi ale chyba za wcześnie bo już 3 x ją ubierałam na nowo tak mój sprytny synek wykorzystuje moment mojej nie uwagi:shocked2:

Ja z tych wiekszych porządków wszystko ma zrobione więc pozostaje utrzymanie tego i na koniec pucowanie podłóg i jeszcze raz ogarniecie z zewnątrz ale to dopiero w czwartek przed samymi swietami:tak::tak:
Jutro moja niunia ma Jasełki i chyba mamusia bardziej odjarana:-D:-D strój aniołka przerobiony (bo jakby mogła byc inaczej) czeka na tę wielką chwilę:-p:-p

Buziam mamusie

reklama
Witam się i ja.

jakoś ten weekend migiem zleciał. Kupiliśmy choinkę ale ubierać będziemy jutro. M pomył okna, młody jak zwykle tryska energią a ja sobie powolutku coś tam sprzątam i odpoczywam. Jutro chcę się wybrać na małe zakupy z siostrą bo chce mi w ramach prezentu kupić sukienkę a nie chce mi kupować na oko. Zobaczymy. Lecę okiełznać młodego bo M dziś na kacu po wczorajszym opłatku w stowarzyszeniu.....

Czarna ja też bym podjarana jaselkami jakby moje dziecko miało w nich brać udział :-) A ze zdrówkiem to nieciekawie. Oby ci szybko przeszło.
Marma udanych łowów sukienkowych.
Wanilia to ubieraj choineczke :-) na co czekasz ;-)

U nas weekend zakupowo-sprzątaniowy. Zakupy nawet udane, zabawki dla dzieciaków kupione, dla mnie 2 bluzeczki koszula dla K :-) a dla macia nowe auto bo się straszny z niego samochodziarz zrobił. Maciek lepiej ale czasem jeszcze wymiotuje. nie wiem o co chodzi.
Wczoraj mialam usg. Odpukać z Malutką wszystko ok. Waży około 1,5kg i lekarz dalej utrzymuje że w brzuszku chowa się córeczka. Maciuś juz poznał siostrzyczke bo wzięliśmy go ze sobą na usg.
Ja troche posprzatalam. Zęby dalej pobolewają i tyle :-)

a ja w porządkach siedze, tzn mam juz gore, i salon, została tylko kuchnia, choinke ubralismy dziś, jak twierdzi moje dziecko- choince zimno musi ubrac, jutro zakupki swiateczne, a mi się nic nie chce

hi.
U nas też weeked sprzątajaco- odwiedzinowy;-) Prezenciki do odebrania na poczcie. Ten wredny mikołaj juz sie nie fatyguje do domu tylko zostawia awizo w skrzynce i jeszcze każe za to płacic...;-)

Pozdrawiam

Hello!
U nas też sprzątaniowo-zakupowy weekend. Na sobotni rachunek z hipermarketu spuśmy zasłone milczenia :zawstydzona/y: a najlepsze jest to, ze zgubiłam liste zakupów i kupiłam to, co pamietałam (+ mase innych rzeczy :dry:) no i oczywiście jeszcze trzeba będzie jeszcze pofatygowac sie po co nieco. Chcąc ominąć kolejki i nie tachac młodego ze soba, bo wtedy nie ma zakupów, zostawiłam chłopów w domu a sama wybyłam dopiero po 19. Na szczęście nie było takich tłumów. Z resztą hipermarket, który mam najbliżej domu, jest o tyle fajny, że tam zazwyczaj nie ma tak dużo ludzi.
choinka też ustawiona. Powiedziałam M w sobote, żeby kupił jodłę, bo nie gubi tak igieł, a z młodym, to nigdy nie wiadomo co mu do głowy strzeli. M przytachał świerk czy sosnę kalifornijską. Byłaby naprawde ładna, bo gęsta, ale była zbyt wysoka. A M ma takie oko, że jak ja przyciął, to kończy się teraz w 2/3 wysokości pokoju :dry: myślałam, że go powieszę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Macikowi bombki się nad wyraz podobają i pomimo, że wszystkie szklane powiesiłam wysoko, smark jeden przytachał sobie schodek i zwalił, co chciał. Tak więc wczoraj odkurzacz miał takie wzięcie, że właściwie mogłabym go nie chować :dry:
a dzis Armagedon na drodze. Teraz juz nie sypie, ale rano nie nadążałam z odśnieżaniem samochodu, bo snieg go zasypywał. I gdyby nie te wszystkie abs i inne shity, to nawet bym z parkingu nie wyjechała, a na pewno skończyła na jakimś drzewie. Co chwila mi sie pomarańczowy trójkacik zapalał, jak jechałam. Ja sie nie nadaje na taką pogodę....

Dla chorowitków dużo zdrówka !!
Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę tych przygotowań... ja mam nadzieję, że nam się uda ubrać choinkę, ale pewnie najwcześniej czwartek/piątek.... w środę dopiero zaczniemy się przeprowadzać...całą sobotę sprzątałam, wczoraj pożyczyliśmy z firmy duże auto i pojechaliśmy do Ikei po garderobę (fajne mają i niedrogie) i castoramy po żarówki, i pełno drobiazgów...
Całą sobotę sprzątałam, a tu jeszcze końca nie widać.... na dodatek jeszcz egość podłogi kończy robić.... więc praktycznie w środę będzie kończył, a my będziemy graty zwozić.... na wariata wszystko... i zamiast sobie zorganizować jakiś miły nastrój świąteczny to będziemy siedzieć obtoczeni kartonami :-) ale już i tak chcę się przeprowadzić teraz.... :-)
a mdłości mam dalej..straszne :-( już 2,5kg w dół :-(
a mnike

Hej, u nas króluje od wczoraj zatrucie pokarmowe, wszyscy oprócz małego bąbelka na szczęście, dziś już przynajmniej nie żyg........my ale wczoraj to była masakra:no:
M poszedł dziś do pracy ale słabo też się czuje, a ja trochę posprzątałam dom, bo przecież tylko 4 dni do świąt ale jakoś mi nie idzie. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.

Czarna zdrówka dla Ciebie
Aniaa wspólczuję Ci takich strasznych mdłości, mam nadzieję, że niedługo miną całkowicie ja mam takie opaski i rzeczywiście pomagają, ale ja ich używałam w ciąży na chorobę lokomocyjną na promie, kiedy jechaliśmy do Polski.
Trina nasza Lenka bawi się bombkami na choince, mówi, że "ładne piłki":-D
Lilunia super, że z dzidzią wszystko dobrze

reklama
Do góry