reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Hej hej :-)
Ja po USG i bedzie dziewczynka :-)
Wiecej napisze jutro - znaczy w dzien, bo juz spie... :-)
Buzka

Martynka ale super! Gratulacje!!!

M mnie prosi zebym nic nie robiła na święta bo przytyjemy heheh i mówi, ze to bedzie oszczędność na portfelu;-)

Kaka Do Twojego M moją teściową dać, to by zawału chłopina dostał, ona musi mieć góręęęę jedzenia, a ja tam byleby do gęby było co włożyć i z głodu nie zemrzeć ;-)

Ja sie chwale na bezczela ze wiekszosc przedmiotow mam juz prawie zaliczonych (prawie bo wpisy 15-16 styczen dopiero) i zostaly mi tylko 3 egzaminy na styczen a najgorszy to logika....`

Minisia, jak ja obcielam wlosy mlodemu to okazalo sie ze ma mega geste wlosy, ma grube i mega duzo ich, a zocha od urodzenia takie piorka ma mimo ze do tamtego roku scinalam jej na krotko (chociaz slyszalam ze to mit o wzmocnieniu wlosow bo scieciu)

Ania ale ci zazdroszcze ...mam nadzieje ze my w przyszlym roku na swieta bedziemy juz na swoim, a teraz to jutro przychodza montowac okna wiec malutkimi kroczkami moze uda nam sie skonczyc chalupine:tak:

Smecic wam nie bede , ale zle sie czuje, jest mi mega slabo, czasami to mam wrazenie ze serducho mi wyskoczy bo tak zaczyna bic( o siniakach wszedzie nie wspomne)...moze czas chociaz na morfologie tyle ze nigdy nie ma na to czasu. Moze po swietach;-):tak:
Milych przygotowan babeczki zycze:-)

Magdasf po pierwsze gratuluję egzaminów, po drugie też słuszałam, że ścinanie włosów nie pomaga, a po trzecie nie łykasz za dużo polopirynki????

Cześć
od rana zamieszanie bo mieliśmy jedną sprawę do załatwienia, uwijałam się jak w ukropie, nerwy,a potem okazało się że zupełnie niepotrzebnie, tylko mnie głowa rozbolała, a dziś wieczorem jeszcze do gina i znowu stres, czy wszystko ok.

Moja bratowa już gotowa do startu, czytaj: rozpakowywania się, mimo że termin na 19 stycznia, Mania głową w dół i aż jej zazdroszczę. Normalnie nabrałam ochoty na poród naturalny :sorry2:.

reklama
Heja my juz po spacerku i niespodziewanych zakupach tzn dokupiłam prezenty dla moich smyków:cool2::cool2::cool2: (m mnie zje) Obiadek zjedzony i czekam na kuriera bo ma przynieść prezent dla M a później lecę po dzieciaczki do przedszkola;-)

Martyna MEGA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! piękna nowinka na same święta:tak::tak:

Trina Kaka u nas choinka też po 3 królach znika;-)

Kaka Ja też nic dla nas nie szykuje, bo praktycznie w domku tylko przelotem będziemy;-)
Ale do mamy musze zrobić:-p

Magdasf a nie twój organizm się buntuje???? Jakby nie patrzeć dużo zmian i nerwów u Ciebie.
I GRATKI ZDOLNA BESTIO!!!!

Minisia ja też myśle że z tym obcinaniem to mit:dry:(jakie włosy by faceci mieli:szok::szok::szok: Kiedyś stara fryzjerka mi powiedziała że włos tak naprawdę ma różna długość i po ścięciu one się z lekka wyrównują i dają wrazenie jakby ich było o wiele wiecej:tak::tak:

Wiola czyżby Twoja bratowa rodziła????

Martyna gratki no to bedzie parka
magda gratki, ierz rutynoscorbin, ale ten zwykły bo te które sa z wapniem blokują sobie wchłanianie- to na siniaki

my po kolejnym maratonie po sklepach, ale już przezenty skończone- uffffffff

Hej, my dziś na zakupach byliśmy i trochę połaziłam po sklepach jak czekałam na M i sukienkę sobie zakupiłam fajną na święta..
U nas już powoli wraca do normy tylko jeszcze mnie mdli cały dzień ale to dobrze bo nie mam ochoty na jedzenie.
Lenka była w przedszkolu i teraz ostatni raz przed świętami we czwartek mają małe party i Mikołaj do nich przyjdzie z prezentami, ciekawa jestem jej reakcji...
Martynka gratulacje córeczki:tak:
Magdasf Tobie gratuluję udanego pierwszego semestru a raczej jego zakończenia:-)
Minisia tak jak większość i ja dopiszę, że gęstość włosów nie ma nic wspólnego z ich obcinaniem niestety, to genetyka.
Kaka, Trina ja choinkę rozbieram 2 stycznia już.

Ula tak szybko?? Mi się 7 stycznia wydaje już ciutke za szybko ale zwykle tak rozbieram. Moze w tym roku dam jej postac dłużej... styczen zawsze sie mi ciągnie okropnie.

Gratki dla najlepszej studentki;-)

Ja mam za zadanie przygotowac na wigilię pierogi, salatkę oraz sernik...Pierogi juz kupiłam bo moje chyba mi nie wyszły;-)

Ogladam wiadomości i same tragedie. Zgineła dwójka dzieci na kuligu, ojciec udusił dwójke dzieci, bliżniaczki zgineły w pożarze...aż mnie ciary przeszły...

Cześć dziewczynki!!!
Minisia ja całe dzieciństwo byłam krótko obcinana i nic mi to nie dało. Mi o dziwo wlosy sie wzmocnily jak zaszlam w ciaze z maciejem.
Kaka mnie też przeraża to co słyszę w telewizji.
Ula pochwaliłabys sie sukieneczką
Martyna gratki córuni

U mnie świątecznego klimatu ostatnio brak. Caly czas latam po lekarzach. A to Maciek wymiotował kilka dni (po mleku i kaszy, co mnie dziwi bo nigdy mu nic nie było po tym). A to ja biegam po dentystach i wypłukuje swój portfel (ułamany ząb, kanałowe ). Szlag mnie trafia jak placę za takie rzeczy. na co idą te wszystkie składki. Prezenty za to porobione, trzeba je tylko zapakować. Dobrze że ja nie muszę nic gotować z tą bolącą szczęką.Miłego dzionka. pa.

Martyna gratki

a u mnie nic ciekawego. Weny brak. Szlak mnie trafia że mam taki bałagan na święta a M umył aż 4 okna a resztę zostawił. Ale to na niego i tak ogromny postęp więc w sumie nie mam na co narzekać. W ogóle nastąpiła w nim jakaś metamorfoza bo ciągle karze mi tylko leżeć a jak coś zrobie to krzyczy na mnie i karze kłaść się do łóżka. Jak się będę dobrze czuła to mam popiec ciasta a jak nie to się kupi. Resztę robi siostra z mamą.Prezenty kupione. Od siostry dostałam 2 rewelacyjne sukienki żebym miała się w co ubrać na święta :) Jutro czeka mnie glukoza ( fuj) A młodemu odbiło i gryzie wszystkie dzieci w przedszkolu. Mieliśmy jedną już nieprzyjemną sytuację z babcią która poszła i zażądała albo przeniesienia wnuka albo Kacpra. Ale na szczęście okazało się że ten maluch cokolwiek się nie działo zwalał wszystko na Kacpra nawet jak nic sobie nie zrobił to przychodził i mówił że go Kacper bije. Gówniarz jeden..... ot i tyle.

Cześć
My dziś od rana z Szymonem pierniczyliśmy. I to chyba dosłownie, bo tyyyyle sprzątania było, że już mam dość roboty na cały dzień. No chyba, że choinkę się dziś ustroi, bo mnie korci. Za to pierniczki wyszły pychota, z przepisu Kaki :-)

Wczoraj wieczorem byliśmy u gina. Lekarz mówi, że wszystko ok, aczkolwiek mi się zdaje że Staś mały jak na ten wiek, muszę się lepiej odżywiać, bo ja tylko słodycze bym jadła, a mięso feee. Dzidziol się przekręcił głową w dół, a gin powiedział, żebym tylko do końca stycznia wytrwała a potem to już będziem planować cc.

Marma ja właśnie skojarzyłam, że chyba w święta wyskoczę w dresie :-D:-D

Lilunia, jak już się lekarze zaczną to idzie jak po sznurku :no: współczuję:sorry2:

reklama
hajka młody spi, M wrócił własnie z nart, wiec wolny wieczór mam i uciekam spac bo chodzi to za mną od popołudnia

Do góry