reklama
malaulka
Podwójna mamusia
Marma gratuluję drugiego synka
Ania no właśnie w moim otoczeniu jest tak samo bo większość ma dzieci tej samej płci, koleżanka ma nawet 3 córki a tak to po dwójce dzieci albo dziewczynki albo chłopcy (rzadziej jednak chłopcy) u nas też i kiedyś mówiłam do mego M, że jestem prawie pewna, że gdybyśmy mieli jeszcze jedno dziecko to też byłaby to dziewczynka:-)
Byle zdrowe było to najważniejsze
Ja zaraz zabieram się do góry bo M ogląda film na tvn7 ale jest tak okropny, że nie mogłabym chyba spać ze strachu więc mykam spać.
Dobrej nocki
Ania no właśnie w moim otoczeniu jest tak samo bo większość ma dzieci tej samej płci, koleżanka ma nawet 3 córki a tak to po dwójce dzieci albo dziewczynki albo chłopcy (rzadziej jednak chłopcy) u nas też i kiedyś mówiłam do mego M, że jestem prawie pewna, że gdybyśmy mieli jeszcze jedno dziecko to też byłaby to dziewczynka:-)
Byle zdrowe było to najważniejsze
Ja zaraz zabieram się do góry bo M ogląda film na tvn7 ale jest tak okropny, że nie mogłabym chyba spać ze strachu więc mykam spać.
Dobrej nocki
Ulka a jaki?? ja lubie horrory
pati noooo kobito odp nie do czytania na dzis nie mam sil na taaaakie lektury ))moze skroc troche co?? DD
karola i coooo czekamy na wiadomosci jaka odp dostalas trzymam moooocno kciuki!!!
pati noooo kobito odp nie do czytania na dzis nie mam sil na taaaakie lektury ))moze skroc troche co?? DD
karola i coooo czekamy na wiadomosci jaka odp dostalas trzymam moooocno kciuki!!!
wanilia79
Entuzjast(k)a
Marma gratuluję!Ja po USG. Niestety chłopak............
Tak, tak, też to często słyszę ;-). Trzecia będzie córuchna;-))
U mnie na wsi też prawie same chłopaki, gdzieniegdzie para, a dziewczynki to rzadkość
Mój artysta malarz dzis od rana wymalował mi kredkami podłogę, meble i kompa, myslałam, że mu się do tyłka dorwię, ale co to da, tyle co puściłam parę mjdehfkednfwiueh na niego .
Na dziś planów brak, dostaliśmy gwiazdkę na konto z pracy i już mam dobry nastrój. Może na dodatkowy prezent dla Szymonka :-)
Aaa macie jakiś pomysł na prezent dla 6 latka?
karola to czekamy z Toba!!
vanilia to swietnie taka extra kasa zawsze humorek poprawia
Hmm dla 6latka gra na konsole-kompa, auto na pilota, lego...
a u nas -16 zimno jak diabli
a w domku jelitowka maz, mala teraz ja i mati ... kolorowo!
vanilia to swietnie taka extra kasa zawsze humorek poprawia
Hmm dla 6latka gra na konsole-kompa, auto na pilota, lego...
a u nas -16 zimno jak diabli
a w domku jelitowka maz, mala teraz ja i mati ... kolorowo!
malaulka
Podwójna mamusia
Domi "Blady strach" jak dla mnie okropieństwo
Ale tam u Was zimno Noi zdrówka zdrówka dla Was!!!
U nas dziś -2 ale tak pada śnieg, że nic nie widać, już telefon ze szkoły był, że do 13.00 dziś lekcje z powodu złej pogody, jutro polska szkoła też odwołana....
Lenka w przedszkolu, dziś tatuś ją zaprowadził i umieram z ciekawości jak sobie radzi...
Miłego dnia
Ale tam u Was zimno Noi zdrówka zdrówka dla Was!!!
U nas dziś -2 ale tak pada śnieg, że nic nie widać, już telefon ze szkoły był, że do 13.00 dziś lekcje z powodu złej pogody, jutro polska szkoła też odwołana....
Lenka w przedszkolu, dziś tatuś ją zaprowadził i umieram z ciekawości jak sobie radzi...
Miłego dnia
Dzięki za gratulacje. Jakoś przegryzłam temat i teraz mogę sobie już pozwolić na inwencje twórcza w pokoju chłopaków. Kacperczak uwielbia samochody więc pewnie i takie cuda znajdą się na ścianach A z tym trzecim to kochane nie kraczcie bo znając moje szczęście to też byłby chłopak.
reklama
wanilia79
Entuzjast(k)a
He, he mój gin powiedział, że trzeciej mojej ciązy on nie zniesie psychicznie, bo ja taka problematyczna (w sensie zdrowotnym) i już rozmawialiśmy o zabezpieczeniuDzięki za gratulacje. Jakoś przegryzłam temat i teraz mogę sobie już pozwolić na inwencje twórcza w pokoju chłopaków. Kacperczak uwielbia samochody więc pewnie i takie cuda znajdą się na ścianach A z tym trzecim to kochane nie kraczcie bo znając moje szczęście to też byłby chłopak.
Podziel się: