reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Ale sie rozpisałyscie kobietki:)))
Ja normalnie zwarjuje z tym moim małym terrorystą!!!! Tylko by siedział mi na rękach coś mu się w głowie poprzewracało!!! na nic nie mam czasu normalnie!!!! Kiedy on podrośnie i pójdzie do przedszkola???:))))
Dziś Laure zostawiłam w domku bo tak wieje ze nie pisze się na wyjście z domku:no::no::no: a M nie ma jak wyrwać się z roboty by ją odebrać:-( Mam nadzieję że jutro już nie bedzie takiego wiatru, bo mrozy i śnieg mi nie straszne:-p

Dziś w planach mam poszukać jakis fajnych wzorów na bombki i ozdoby z papieru:tak::tak: wczoraj zrobiłam Gwiazdę 3D i wyszła zajebiście!!!!

Minisia no pięknie bardzo podoba mi się takie zorganizowanie!!! Ja w przyszłym tyg zabieram się za zamrażarkę i też będę już szykować co nie co:tak::tak:
A zimę macie piękną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ulka ale z tej Twojej lenki śpioszek:szok::szok::szok:
Mmmmmm i się rozmarzyłam czytając o kominku:rofl2::rofl2::rofl2:

Marma ehhh współczuję ze sama jesteś z tym wszystkim niby masz faceta obok ale tak jakby go nie było:baffled::baffled::baffled:
POWODZENIA NA USG

Trina oż ty do łóżka a nie za szmaty chwytasz!!!! a później powikłania będą!!!!

Wiola ja nigdy czapki nie nosiłam tzn kupiłam w zeszłym roku jakiś wynalazek i chyba go wygrzebie:-p:-p:-p choć nie cierpie:-D:-D:-D

Kaka a moze jakieś szczegóły?? Jaka to firma???
Ja tez na swięta robie minimum bo w rozjazdach będziemy:tak::tak:

Pati ale super wieści i czekam z niecierpliwością na fotki i filmik!!!!

Magda no w TV mwią jak łódź po dupce dostaje tej zimy:tak::tak:
I zdrówka dla maluszków;-)

Ania powodzenia na wizycie!!!!i jak będzie fotka z usg obowiazkowo nam tu wkleić!!!

Bo coś mi sie wydaje ze nas oszukujecie z tymi ciążami żadnych fotek żadnych brzuszków nic!!!!!

reklama
Czarna - he he! nie sądzę, żebym miała USG..moja gin jest strasznie oszczędna w USG :-( ostatnim razem miałam w 12 tyg, 18 i w terminie czy tydzień przed porodem :-( dziewczyny narzekają, że jak w 18tyg dziecko nie pokaże co ma między nogami, to dopiero dowiadywały się ok 33 tygodnia..... niestety nie mamy tu wielkiego wyboru gin :-( ale jak u mnie też tak będzie to na USG pojadę gdzieś do Bielska czy Krakowa...nie będę czekać tak długo....

czarna narazie się nie wybieram, jakoś wole siedzieć między lud źmi, po 5 dniach z chorym M i młodym mam dość siedzenia w domu

Pati, masz rację, jeszcze się w domu nasiedzisz :tak:
hej kobietki

ja mam dziś USG i prawdę powiedziawszy to jakoś nie umiem o niczym innym myśleć. To moje 4 Usg dopiero, nie mam robionych ich przy każdej wizycie bo mój gin niema sprzętu w gabinecie. Raz miałam tylko w szpitalu dodatkowo robione. Jeszcze mnie M doprowadza do furii bo ciągle mi mówi że na wszystko jeszcze jest tyle czasu i nie mam o czym myśleć tylko o dziecku i porodzie. A do cholery niby o czym mam myśleć jeżeli jestem w ciąży?! Mam sobie znaleźć jakąś robotę żebym miała o czym myśleć! A jak mnie położą w szpitalu i będę musiała potem plackiem leżeć to ciekawe co w tedy powie! I wymyślił sobie że on jest przesądny i wszystkie rzeczy będzie przygotowywał jak ja już urodzę i będę w szpitalu bo inaczej coś będzie z dzieckiem i spędzę znów kilka tygodni w szpitalu. Normalnie mam ochotę zagryźć ! Powiedziała mu żeby się wypchał i że i tak zrobię wszystko sama po swojemu!:wściekła/y: A dziś jak mu powiedziałam że nie chcę z nim jechać na USG bo w końcu i tak go to nic nie obchodzi i tylko będzie mi robił głupie uwagi to zaczął się śmiać powiedział że nie ma mowy i że znowu sobie coś wkręciłam. :wściekła/y:Dlaczego ja nie mogę mieć normalnego faceta!
No to się wyżaliłam.....
Marma powodzenia na usg i czekamy na wieści!!!

Czarna mój w przeciwieństwie do Twojego tylko: tata, dziadzia, baba, chyba ma już dość mojego towarzystwa :szok: swoją drogą to nie dziwne, jest przyzwyczajony do ludzi, najlepiej żeby wszyscy dookoła niego siedzieli a on się wtedy wygłupia. A jak się budzi i w domu tylko ja to od okna do okna biega i sprawdza gdzie są wszyscy:baffled:. Za to od usypiania jest dyżurna mama.

Cześć
u nas, jak wszędzie, zima zaskoczyła drogowców, drogi zawiane - trza siedzieć w domu.
Ja buszuję po allegro i robię listę zakupów wyprawkowych. Myśłałam, że raptem parę rzeczy dokupię a tu lista, że ho ho :szok:.

No, młody wstał idę mu obiadek odgrzać, pa

Hello zimowo!
Wyprawiłam chłopaków do żłobka/pracy i jem śniadanko. Młody dziś trochę zakręcony, no i obudził się z zatkanym nosem. Jutro chyba zostanie w domku i będziemy się kurować. A poza tym nic mi się nie chce, jakaś taka niedospana jestem, nie mogłam długo zasnąć i chyba jeszcze dośpię. Trzeba w końcu korzystać, bo to nieczęste :)
Patrycja, a pamiętasz jak 3 mies temu nie wyobrażałaś sobie powrotu do pracy ;)
zdrowka Trina

Dzieńdoberek:-)

My już na nogach z Lenką bo już od 6.30 nie śpi i prosiła mama chodz na dół, więc zeszłyśmy, napaliłam w kominku bo znowu -4 st.

Kawkę już wypiłam a reszta jeszcze śpi..

Miłego dnia:-)
ale ci dobrze z tym kominkiem

hej kobietki

ja mam dziś USG i prawdę powiedziawszy to jakoś nie umiem o niczym innym myśleć. To moje 4 Usg dopiero, nie mam robionych ich przy każdej wizycie bo mój gin niema sprzętu w gabinecie. Raz miałam tylko w szpitalu dodatkowo robione. Jeszcze mnie M doprowadza do furii bo ciągle mi mówi że na wszystko jeszcze jest tyle czasu i nie mam o czym myśleć tylko o dziecku i porodzie. A do cholery niby o czym mam myśleć jeżeli jestem w ciąży?! Mam sobie znaleźć jakąś robotę żebym miała o czym myśleć! A jak mnie położą w szpitalu i będę musiała potem plackiem leżeć to ciekawe co w tedy powie! I wymyślił sobie że on jest przesądny i wszystkie rzeczy będzie przygotowywał jak ja już urodzę i będę w szpitalu bo inaczej coś będzie z dzieckiem i spędzę znów kilka tygodni w szpitalu. Normalnie mam ochotę zagryźć ! Powiedziała mu żeby się wypchał i że i tak zrobię wszystko sama po swojemu!:wściekła/y: A dziś jak mu powiedziałam że nie chcę z nim jechać na USG bo w końcu i tak go to nic nie obchodzi i tylko będzie mi robił głupie uwagi to zaczął się śmiać powiedział że nie ma mowy i że znowu sobie coś wkręciłam. :wściekła/y:Dlaczego ja nie mogę mieć normalnego faceta!
No to się wyżaliłam.....
oh marma tacy sa faceci tez czesto mam nerwa na swojego ale co zrobic..
jak USG?

czarna no trzeba sobie radzic :))
aniu Bigos - Bigos, Przepis na Bigos tylko kielbaske dala jedna nie az tyle rodzaji

czarna linki do tych ozdób prosze bo naprawde nie mam kiedy przekopywac internetu
ania i jak
marma gratki to nastepna dziewczynka

w jobie było dzis takie odliczanie godzin do 15 i jutro chyba też bo wszystkie kontrole odwołane zewzględu na brak możliwiści dojazdu, szef prosi bym wykorzystała chociaż 10 dni urlopu bo koniec roku a u mnie cały- no cóż mysle, dostalismy boniki na zakupy, wiec we wtorek robimy zakupki wczesnoprzedswiąteczne:-). a u mnie no cóż jestesmy zasypani i to konkretnie, rano M zawiózł mnie do jobu samochodem ojca, bo nasz w garażu, a ojcu nie chciało się schowac na noc i dzięki mu za to, bo garaż odkopali dopiero koło 10( niestety jest bardzoooo daleko od bramy). Rano oczywiście wszyscy odsnieżali parking i dojscie do domu i zakładu, całe szczescie droga przejachał pług o inaczej brałabym urlop i tak nie odbyło się bez kłopotów, a w drodze powrotnej jeszcze gorzej bo szklanka na drodze, aż strach co bedzie jutro, przestało padac ale jest -15. zaraz wrzuce fotki na fotkowy

Marma - najważniejsze, że wszystko OK !! ja też coś czuję, że będzie chłopak... tzn z wstępnych wyliczęn owu i...wiecie czego....ehhh..a też wiadomo, że marzy się dziewczynka.... nie wiecie czy jest w ogóle zależność, że z większym prawdopodobieństwem drugie dziecko będzie tej samej płci co pierwsze ???? z moich znajomych prawie wszyscy drugie będą mieli/mają tej samej płci co pierwsze.... chyba tylko 1 parke znam, która ma chłopczyka i dziewczynkę...

marma ciesz sie ze wszystko ok!! znam historie co kilka godz przed porodem byla plec inna na usg niz jak faktycznie dziecko sie urodzilo :) ale naprawde ciesz sie ze zdrowy to najwazniejsze!!

pati szefo juz wie ???

reklama
Do góry