reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Mój M stwierdził że jak na mnie patrzy to ma ochotę od razu zrobić mi tą córkę i stwierdził że chyba jakoś oswoi się z myślą o 4 dzieci :-D

O rajusku jak tu wszyscy rozchoceni na potomstwe ehhh to tylko ja żelana w postanowieniach;-) Tak prawie;-)

A co do telefonu to miał być na tak lub nie w piatek i póki co cisza. Ani tak ani nie, nie wiem co myslec. Cały dzien jak na szpilkach siedze,

karola to jest najgorsze takie czekanie!!!!!
wanilia kurcze ale to zleci ani sie obejrzysz bedziemy gratulowaly!
marma planujecie 4 dzieci??

Ja po USG. Niestety chłopak............
No pięknie!!!! GRATULACJE!!!!!!!! Kacperek będzie miał kompana do zabaw!!!

a w domku jelitowka maz, mala teraz ja i mati ... kolorowo!
o jaaa zdrówka i oby szybko mineło

U nas dziś -2 ale tak pada śnieg, że nic nie widać, już telefon ze szkoły był, że do 13.00 dziś lekcje z powodu złej pogody, jutro polska szkoła też odwołana....
Lenka w przedszkolu, dziś tatuś ją zaprowadził i umieram z ciekawości jak sobie radzi...

Miłego dnia:tak:
Lenka to dzielna dziewuszka da rade:))

Dzięki za gratulacje. Jakoś przegryzłam temat i teraz mogę sobie już pozwolić na inwencje twórcza w pokoju chłopaków. Kacperczak uwielbia samochody więc pewnie i takie cuda znajdą się na ścianach :) A z tym trzecim to kochane nie kraczcie bo znając moje szczęście to też byłby chłopak.
tez tak mówiłam że mi synek nie pisany i proszę:)))

A co do telefonu to miał być na tak lub nie w piatek i póki co cisza. Ani tak ani nie, nie wiem co myslec. Cały dzien jak na szpilkach siedze,

ehhh a Ja liczyłam na jakieś dobre wiesci i winko na opicie;-)

Hejka u nas stara bida :)))
wczoraj miałam przymiarkę sukienki na sylwka i dupa!!!! we wtorek kolejna ale cos czuje w kościach że nie zrobią:no::no::no::no:

Czarna jakbys nie była az taka szczupła to bym Ci pożyczyła jedną z tych co kupowałam na wesela;-)

A jutro i pojutrze w Galerii Mikołaj ma byc? Wiesz coś o której? Poszłabym z Hanką.

Telefonu dalej brak. Na rozmowe umawiali się w niedzielę wiec chyba mozna się spodziewac odpowiedzi w każdym momencie, a może olali i wcale nie zadzwonią?

reklama
Czarna jakbys nie była az taka szczupła to bym Ci pożyczyła jedną z tych co kupowałam na wesela;-)

A jutro i pojutrze w Galerii Mikołaj ma byc? Wiesz coś o której? Poszłabym z Hanką.

Telefonu dalej brak. Na rozmowe umawiali się w niedzielę wiec chyba mozna się spodziewac odpowiedzi w każdym momencie, a może olali i wcale nie zadzwonią?
Kaka mam nadzieję, że zadzwonią, oczywiście z pomyślną nowiną. :tak:

Czarna, ah jak czytam o Twoich przygotowaniach do sylwka, to obiecuje sobie, że w przyszłym roku niech się wali niech się pali.....ale taką mam ochotę poszaleć na parkiecie, że ehhhhh.

Cześć
wczoraj zrobiłam przymiarkę do porządków świątecznych, wyszorowałam łazienkę, ale to akurat takie miejsce że co tydzień jest tam co robić :no:.
Na dziś planów brak, zresztą z tymi planami to i tak różnie bywa.

Minisia a jakie gry dla 6 latka na komputer, konsole?? jak tego szukać w necie bo ja kompletnie się w tym nie orientuję.

Do góry