He, he mój gin powiedział, że trzeciej mojej ciązy on nie zniesie psychicznie, bo ja taka problematyczna (w sensie zdrowotnym) i już rozmawialiśmy o zabezpieczeniu
wanilia ty juz za chwile rodzisz normalnie kiedy to tak zlecialo?? :OOO
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
He, he mój gin powiedział, że trzeciej mojej ciązy on nie zniesie psychicznie, bo ja taka problematyczna (w sensie zdrowotnym) i już rozmawialiśmy o zabezpieczeniu
wanilia ty juz za chwile rodzisz normalnie kiedy to tak zlecialo?? :OOO
No pięknie!!!! GRATULACJE!!!!!!!! Kacperek będzie miał kompana do zabaw!!!Ja po USG. Niestety chłopak............
o jaaa zdrówka i oby szybko minełoa w domku jelitowka maz, mala teraz ja i mati ... kolorowo!
Lenka to dzielna dziewuszka da rade)U nas dziś -2 ale tak pada śnieg, że nic nie widać, już telefon ze szkoły był, że do 13.00 dziś lekcje z powodu złej pogody, jutro polska szkoła też odwołana....
Lenka w przedszkolu, dziś tatuś ją zaprowadził i umieram z ciekawości jak sobie radzi...
Miłego dnia
tez tak mówiłam że mi synek nie pisany i proszę))Dzięki za gratulacje. Jakoś przegryzłam temat i teraz mogę sobie już pozwolić na inwencje twórcza w pokoju chłopaków. Kacperczak uwielbia samochody więc pewnie i takie cuda znajdą się na ścianach A z tym trzecim to kochane nie kraczcie bo znając moje szczęście to też byłby chłopak.
A co do telefonu to miał być na tak lub nie w piatek i póki co cisza. Ani tak ani nie, nie wiem co myslec. Cały dzien jak na szpilkach siedze,
Kaka mam nadzieję, że zadzwonią, oczywiście z pomyślną nowiną.Czarna jakbys nie była az taka szczupła to bym Ci pożyczyła jedną z tych co kupowałam na wesela;-)
A jutro i pojutrze w Galerii Mikołaj ma byc? Wiesz coś o której? Poszłabym z Hanką.
Telefonu dalej brak. Na rozmowe umawiali się w niedzielę wiec chyba mozna się spodziewac odpowiedzi w każdym momencie, a może olali i wcale nie zadzwonią?