reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Hello wpadałam tu do Was, bo później nie będę mieć czasu.
Jejku koszmarną drogę miałam dziś do domu - niby wszystko fajnie a tu nagle bum i przejazd zamknięty.
Niby nic nadzwyczajnego - przede mną 10 samochodów.
Stoję 5 minut i dwa pociągi przejechały a szlabanik nadal zamknięty, czekam dalej drugie 5 i to samo.
Samochody z przeciwka dawaj omijają szlaban i jadą .... po 15 minutach czekania znudziło mi się i też .... :zawstydzona/y::-p złamałam przepis i to nie jeden.
Musiałam bo stałaby tak do wieczora.
Oczywiście popsuły się te zapory :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ech jak pech to pech.

Ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-D:-p

Młody usnął 20 minut temu i muszę poczekać aż się obudzi to śmigniemy do moich rodziców.
Zanocuję u nich a z rana czeka mnie biblioteka pedagogiczna.
Szperanie, zbieranie książek bo egzamin w niedzielę i pracę muszę napisać na studia.

Ula mój ginekolog to starszy facet i ma córkę w moim wieku oraz starszą ode mnie o 4 lata także raczej nie.
Ale naprawdę jest fajny - w sensie fachu swojego.

Marma mam nadzieję, że Twojemu synkowi szybciutko przejdzie. Zdrówka dla małego.

Ja na piątek umówiłam się z koleżankami z pracy na małą bibkę - przydałoby mi się bo ciągle coś.
A tu zonk - dziś w pracy dowiedziałam się, że mam szkolenie od 16.00 obowiązkowe i klops.
Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :angry:

Nie zanudzam Was już - buziole :-D

reklama
Ula mój ginekolog to starszy facet i ma córkę w moim wieku oraz starszą ode mnie o 4 lata także raczej nie.
Ale naprawdę jest fajny - w sensie fachu swojego.

Ale ja mówiąc, że fajny lekarz właśnie jego podejście miałam na myśli, to że poważnie traktuje swoją pracę nic innego;-)

A mi się humor poprawił bo jutro zjeżdżają posiłki :) Tzn. teściowa przyjeżdża :) Kto by przypuszczał że można być tak szczęśliwy z powodu przyjazdu teściowej :) :p

hejka u nas kopiuj wklej

marma, ulka zdrówka dla maluszków
magdziunia u mnie niedaleko tez był ostatnio szlaban zepsuty, zamkniety przez cały dzień

Ulka stosowałam tą farbę Schwarzkopf PERFECT MOUSSE - NOWOŚĆ NAJTANIEJ!! (1333490127) - Aukcje internetowe Allegro bardzo fajna!!!!!!!!!

Wiola jak zrobię foty na Andrzejkach to pokaże;-)

Magdziunia ja jako laikowy kierowca pewnie bym czekała aż otworzą szlabany:-D:-D:-D

Pati a kiedy teraz masz wizytę??? Moze w końcu jakąś foteczkę wrzucisz;-)

DZIEWCZYNY BRZUSZKOWE JA JAK NAJBARDZIEJ JESTEM ZA NOWYM WĄTKIEM DLA WAS!!!! więc zakładajcie:tak::tak:

Moje maluszki śpią podkreślam maluszki bo najstarsza pannica oczywiście ma jeszcze milion spraw przed snem:-D:-D:-D Chciałam oglądać film na TVN ale mam cykora:nerd:
Więc chwile polatam po necie i spadam do łóżeczka:tak::tak::tak:
Mróz idzie bo mi nogi wykręca!!!!!!!!!!!!!!

witam z rana.
U nas pierwszy snieg. Kocham odsnieżanie samochodu... w tym okresie marzę o garażu lub parkingu podziemnym....
A poza tym chyba mi młody sprzedał zapalenie spojówek, wkładajac swoje brudne paluszki w moje oczeta, bo cos mnie swędzą, czuje piasek pod powiekami, a dzis rano miałam zaropiałe, co normalnie sie nie zdarza...
Jutro chyba pogalopuje do firmowego lekarza, bo dziś nie zdążę.
Za godzinę wyjeżdżam nad Zalew Zegrzyński. Organizuję tam szkolenie w przyszłym tyg no i musze na miejscu zobaczyć logistycznie co i jak. Smieje się, że uczestnicy będą tam po kolana w sniegu brodzic, jak tak dalej pójdzie. chyba będę im musiała jakiś kulig zorganizowac ;) A swoja droga coś czuję, że część się po tym szkoleniu rozłoży, bo jak któś z południowej półkuli przyjeżdż, gdzie teraz jest środek lata, a tu mróz i śnieg, to nie ma bata - musi zachorować :)
A tak poza tym mam przez najbliższy czas w związku z powyższym duzo pracy, latania i organizowania różnych dziwnych rzeczy...
Ula, Ewelajna a Wy jakiś wiekszych zakupów nie planujecie? Ja tak pytam w związku z tym artykułem :)
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,8714463,Polacy_wykupuja_Irlandie.html

Ostatnia edycja:
Witam i Ja z ranka;-)

Wstałam i mam uczucie jakby mnie ktoś z kopał zaraz zaaplikuję sobie coldrexa co by nic się nie wykluło:tak::tak:
U nas śnieżek tylko w małych śladowych ilościach ale zimno ze ho ho ho ho dobrze ze nie muszę z domku wychodzić narazie:-p:-p:-p

Trina Ty już lepiej bierz coć na te oczka:tak::tak: bo takie zapalenie bardzoooo szybko się rozwija:tak::tak:

witam sie
I u nas sniezek pada :tak:

ja zaraz z werka do szkoly a maz na miasto :) mialam pojsc z nim bo mam wizyte umowiona na spiralke :-pale nie ide nie w ta zimnice i snieg przeloze wizytke na inny dzien

Trina no wez cos bo jak czarna pisze zaraz moze byc za pozno
czarna i jak farba???
ulka jak mala?
marma ale ci fajnie moi tesciowie nie przyleca:-(nie ufajom synowi zeby mu dom zostawic na tak dlugo:-(

Wiola ja pewnie już dawno bym otworzyła tez prezent i go obejrzała ;-)

Trina nastepnym razem jak bedziesz nad zalewem zegrzynskim to zapraszam na kawe. stamtąd do legionowa to już rzut biszkoptem ;-)

Minisia szkoda że teściowie jednak nie przylatuja. zawsze to byście mieli z m troche czasu wiecej dla siebie.

U nas bez zmian. z wyjątkiem tego że walczymy z nocnikiem. bilans dnia to 3 razy na nocnik 4 razy w majty w tym z kupą. kąpiel zaliczona. Ja stale chodzę wykończona. jutro jade na tydzien do rodziców żeby odpoczac i sie zresetowac. miłego dzionka.

reklama
Magdziunia - mi też się przez najbliższe 9 mieisęcy powiększą, a potem przez parę miesięcy to dopiero będą balony!! ale mi to akurat nie zaszkodzi :-) gorzej po karmieniu będzie :-(
Trina - ani się obejrzysz, a znów będziesz zafasolkowana....
Czarna - przed zrobieniem wiedziałam, że są 2 tyg przeterminowane, ale zakładałam, że nie ma to znaczenia. Co do sąsiadów to szczerze współczuję..... my mamy na szczęście wyrozumiałych..zresztą sami mają małe dziecko.... ostatnio Szymek tłuczkiem do mięsa walił w ich ścianę...zanim się zorientowałam i mu zabrałam to z 5-8 razy walnął.,...
Martyna - współczuję zęba...ja już miałam trochę przejść z zębami...ale mam nadzieję, że tą ciążę zniosę dobrze...
Wiola - ooo..a jaki prezent?? też właśnie chcę coś zamówić, ale nie mam koncepcji co..... od moich rodziców dostanie tablicę taką stojącą, z jednej strony na kredę, z drugiej na pisaki n magnesy...
ojj,,reszta później..bo muszę kończyć...spotkanie w pracy.,.. w każdym razie dobija mnie senność, ból brzucha i załamania nastroju.... chyba aż takich jazd w poprzednieju ciąży nie mniałam.... może to znak że będzie dziewczynka????

Do góry