reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hejka
Moje dzieci kiedyś mnie do grobu zaprowadzą przez nerwy. A miał to być taki lajtowy spokojny dzień. Zaczne od tego ze po 11 dostałam tel ze szkoły Niki że ktoś ją kopną w głowę i straciła przytomność, ale usokojono mnie że co rawda ciśnienie nie zaciekawe 135/115 to normalnie rozmawia i że wraca na lekcję i na kolejnej przerwie znów jej zbadają cisnienie. Po jakieś 0,5h tel że samopoczucie nijakie i ma odloty. Decyzja mam po nią przyjść lub wezwać pogotowie. Szukam kogoś do dzieci NIKOGO nie ma!!!!!!!!! Kolejna rozmowa z pielęgniarką i decyzja niech wzywa pogotowie ja dojade do szpitala JAK ZNAJDĘ KOGOŚ DO DZIECI!!! I udało się szwagier zwolnił swoje córki ze szkoły wiec mam opiekunki. Kolejny tel ze szkoły że nie mogą jej wziaść bo brak opiekuna prawnego BEZSENS!!!! ale udało się zanim ją przywieźli ja już byłam w szpitalu. Tam RTG i badania neurologiczne (zew) Warunkowo jesteśmy w domku ale mam obserwować czy nie pojawią się wymioty, omdlenia itp
Normalnie czy takie rzeczy zawsze muszą sie dziać jak M jest w delegacji????????????
sorka za rozpiskę

Minisia farba zajebista

Lilunia jedz i odpoczywaj jak masz możliwość

Aniaaa ja też mam z reguły wyrozumiałych sąsiadów ale niestety pod spodem mieszka stara katechetka typowa DEWOTKA kradnie, kłamie a pierwsza w kościele siedzi. Typowa czarownica nawet z wygladu fujjjj Nie raz w kłutni jej własny syn mówi że życzy jej aby na łożu śmierci gniła z bólu!!!! (osobiście słyszałam)
Co do testów i Ty brałaś takie felerne pod uwagę???? Ojjjjj brzydko

reklama
czarna matko czarna:szok::szok:ja bym zawalu dostala zdrowka dla Niki a kto ja tak kopnal
nie zostaw tak tego!!!!!! masakra :no:
ehhh a jak mozna k***mac nie zawiezc dziecka do szpitala!!! jeju a jakby sie cos przez to stalo!!!!ta biurokracja jest zalosna!!nie macie jakiejs zgody ze jak sie cos stanie to szkola ma prawo odpowiadac za takie rzeczy mam na mysli jakis opiekun higienistka wtedy zastepuje matke za jej zgoda tel chocby!

daj znac wieczorkiem jeszcze co i jak :-:)-(

Moja corka za to ta malutka w szkole byla dzis wspaniala :tak:bawila sie i ladnie na dowidzenia pomachala puscila buziaczka i pow Thank You :tak:

hejka młody w nocy troche pokaszlał, ale od rana spokój, mnie pobolewa gardło, a M leży na górze z gorączka 39, i juz się boje co bedzie dalej.
czarna [/B jeju wspołczuje

Cześć.

Czarna:angry: a coz tym chłopakiem, jaka kara????????

A u nas pierwsza noc pod duzą kołderką. Kupiłam jej 160*200. Mam nadzieję, ze się nie odkopie i nie zmarznie, tak jak to bywało spod małej kołderki.

Dziś sie dowiedziałam, ze nie założą nam ogrzewania w pracy bo za duży koszt;-/

Czarna - normalnie szoku jestem !! Dziecko by im odpłyneło a oni nie wezwali by karetki przez biurokracje?????? szok !!!! przecież w takich momentach najważniejhsze jest bezpieczeństwo dziecka !!!! Dobrze, że dobrze się skończyło... jak się Niki czuje??

Młody spi, M spi, siedze sama. Młodego wysypało popoudniu na ostkach, kolanach, wamonach,nadgarstkac, wygląda to jakby wpadl w pokrzywy i swędzi go to- takie jakby komar go dzianął ale jasne, narazie bez krost. dostal wapno,ibum, posmarowany fenistilem( niemam ic innego p-swiądowego w domu) i jakby zeszło. Co to jest???? M juz spadla troche tempratura zjadłkolacje i śpi Ja się zastanaiem cz nie wić spać na dół, boje się ospy, M ospy nie mial a też ma dwie jakiś swedzace coś i do tego ta tem bez niczego . Ja naszczescie ospe miłam w dzieciństwie- dobrze ją pamiętam, wiec nipowinnam zlapać jsli to to. w każdym bodź razie jutro mlody i M do lekarza, a ja zobacze.

Witajcie.
Padnięta jestem bo dziś dzień miałam bardzo robotny.

Czarna jejku młodzież i dzieci są nieobliczalne - ale jak to tak na przerwie ktoś Niki kopnął?
A gdzie dyżurujący nauczyciele? Szkok ... mam nadzieję, że dyrektorka wyciągnie odpowiednie konsekwencje a dla Niki dużo zdrówka.
Ech .... aż się ciśnie na usta :wściekła/y::wściekła/y:

Pati zdrówka dla synka i męża a Ty kochana dbaj o gardziołko i jakby co to też do lekarza.

Kaka qrcze jak tak można pracowników zostawiać w pracy bez ogrzewania.
To się nadaje do PIP-u :no:

Aniu ja w sumie to mam 85 D więc większych już raczej nie chcę :-p
Cóż zrobić poczekamy i zobaczymy.

Wczoraj trochę popruszyło i rano na drzewach i gdzie nie gdzie na trawie było biało.
A teraz tak ślicznie świeci księżyc.
Zapowiadają taką większą zimę już od przyszłego tygodnia.
Zobaczymy - oby to się nie sprawdziło.

Zmykam umyć głowę i spać - oczy mnie pieką.
Dobrej nocy.

Dobry wieczor wpadam tylko powiedziec ze zyjemy;-) Malutki zasmarkanny mam nadziejeze na tym sie skonczy, jutro jedziemy na weekend do mooich rodzicow, ciesze sie bo dawno juz nie bylam i spoznione urodzinki stasia bede tam robila.
Teraz siedze sobie i jakis dolek sie do mnie zbliza wiec odganiam ale skubany zawziety:-D

Czarna jak Niki????

Dobrej nocki dziewczynki:tak:

reklama
Dzięki dziewczyny za troskę jak na razie dalej bez zmian jak na moje oko wsio OK boli ja głowa ale chyba to normalne. Jutro rano mamy kontrole u chirurga zobaczymy co powie.

Magdziunia wiem że zostało już to zgłoszone bo zajmowała się Niki sama wicedyrektor i w przyszłym tyg mam zamiar wybrać się do szkoły. Niby był to niefortunny wypadek ale jednak.

Kaka co za ludzie!!!! na Twoim miejscu zabierałabym farelkę do pracy, niech sknerzy płacą za prąd!!! A jak tata??

Pati kurde niechce się straszyc ale podobno panuje szkarlatyna na dużą skale!!!!! Daj znać co po lekarzu

Magdasf no to miłego wypoczynku u rodziców należy Ci się!!!!

Aniaaa oni wezwali karetkę ale Pani dyspozytorka powiedziała że nawet jak przyjadą nic nie zrobią bez opiekuna. PARODIA rzecież ratowanie życia to podstawa na nic się nie patrzy!!!! ale higienistka powiedziała że jestem w drodze i udało się

Idę się położyć bo jak na jeden dzień za dużo wrażeń choć nie wiem co to będzie za noc.
Buziam panienki

Do góry