Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Minisia watek nie umiera, dalej jest w miare tloczno, tylko teraz chyba przez ten długi weekend jakos cicho :-) Wszystkie sie integrują z rodzinką :-)??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu nie dziwie sie ze juz za Martynka teskniszMama Maksa, Blond chyba Wesolutkaaa była z Jagną w takiej sprawieAsiu miłego wieczoru
Dorota zdrówka, zdrówka, zdrówka
Sylwia witaj po przerwie
Marma zdróweczka dla Kacperka
Ppatqa to Kamil zaliczył kontakt z naturą, fajnie jak już tak może się pobawić
Magdasf Stasiu jak Elmirka - bardzo kocha pieska
Czarna, Kaka przyjemnego wyjazdu
Witam się i ja! Martynka pojechała już dziś do dziadków i jutro wyjeżdżają na wczasy. Chyba już za nią tęsknięA na dodatek wróciliśmy z zakupów, a tu w pokoiku został plecaczek z zabawkami, które sobie spakowała :-( Na szczęście jadą o 11, a my do rodziców na działkę planujemy podjechać, to zawieziemy. M się tak przejął, że już dziś chciał jechać ;-)
Córka pojechała a my mamy kota teściów, a nasz jest u moich rodziców - takie miksyAle ten kot taki niekłopotliwy, bo od rana siedzi w łazience
Pod nieobecność córki będziemy odnawiać pokoik, bo moja artystka ludowa swego czasu pobazgrała jedną ścianę kredkami świecowymino i zaplanowane malowanie, wykładzina i eksmisja Bartka z pokoju rodziców
Martyna zaakceptowała. Mam nadzieję, że nie zmieni zdania po powrocie
Pogoda się poprawiła, bo wczoraj dwa razy było oberwanie chmury, a dziś wiatr, ale słonecznie. Oby jutro było znośnie![]()
MINISIA milo Cie tu widziec Justynka nam cos zdradzila ze Twoj M ma do niej przyjechacwitam się mamuskipamiętacie mnie jeszcze ???
miałam wam opisać co i jak u mnie ale jesli chodzi o mojego ojca to nie chce mi sie pisac bo znow sie zdołuje le sytuacja wyglada mniej wiecej tak ze ani ja ani moj M sie nie odzywamy do niego bo jest tak wredny natomiast moja mama tez nie jest idealna ale i tez nas z nim obgaduje ale narazie musze jakos chociaz z nia zyc ;(
Mój mężulo wczoraj poleciał do Anglii i mam nadzieje ze uda nam sie tam tzn najpierw jemu ja dołącze) a mój mezulo wiecie gdzie jest?? u naszej Justynki z bb
)) ona nam pomaga
)) i mam nadzieje ze mnie nie zlinczuje ze to napisalam bo nie pytalam o zdanie
![]()
No wiec teraz jestem smutna i zdolowana bo sama zostalam w domku ;( no wiem wiem sa dzieci ale one mi meza nie zastapia bo kiedy ida spac siedzielismy sobie razem a teraz sama bede siedziec(
dobra dosc zalosnych postow trzeba sie usmiechnac no nie) teraz lece was poczytac
Ps.moja Wera nadal nie ma kielków buuuu ale to kwestia dnia gora dwoch bo juz widac biale lebki)
sorki ale nie umiem buziek wkleic i nie wiem czemu????
Zgadzam sie SZACUN DLA JUSTYNKIKochan będzie wszytko dobrze. Na pewno Twój M znajdzie tam dobrą prace i Ty też. Będzie tam wam lepiej. A dla Justynki wielki buziak. Super z niej babka.
Kacperek kaszle jeszcze bardziej niż kaszlał. Przez to jeszcze częściej się budzi w nocy. Osłuchowo nic niema, gardło też czyste więc to tylko przeziębienie ale bidulek się męczy. :-(
GRATKI 8 MIESIACADzisiejszy dzień jakoś leci. Młody zamknięty w swoim pokoju i tylko co chwilkę do niego latam jak się zorientuje że mnie niema.
A jeszcze chciałam się pochwalić że Kacperek kończy dziś 8 miesięcy!!!!!!!
No czasem jest u nas pusto Ale ogolnie tak jak dziewczyny pisza to raczej przez dlugi weekendco was tak wymiotło??chyba nasz watek pomału gasnie ;(szkoda bo mimo iz i ja rzadko bywam tu to pamietam jak bylo tu tloczno i czekalysmy na wyniki badan, usg, co pow.lekarz a potem na pierwsze skurcze itp ale bylo fajnie mmmmmmmmmmmmmmmm jak wchodzilam na pazdzioszki i patrzylam ktora juz sie rozpakowala a potem smsy i grtulacje)
ZGADZAM SIEMinisia watek nie umiera, dalej jest w miare tloczno, tylko teraz chyba przez ten długi weekend jakos cicho :-) Wszystkie sie integrują z rodzinką :-)??
Napisz nam jak wam tam jest ? jak CZARNA ?Melduje sie ze jestem;-)
Trzymam kciukasy za Waszą rodzinkę aby wszystko się poukładało i żebyście szybko mogli być razemJa mówie dobranoc smutna bo sama ale tez i szczesliwa) bo mój mąż szczęśliwy
)
A to link moze jeszcze nie nzacie tej stronki a moja niuni dzis usnela sluchajac tych melodii
Na dobranoc, kołysanki, życzenia, bajki, midi, grafika...