reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

moja przy samej melodi usnel juz nie raz a ja nie spiewam jej ;)
sprostowanie :moj maz szczesliwy bo trafil na cudownych?hmm malo powiedziane ludzi!!
DZIEKUJE IM ZA TO :)) a osobiscie mam nadzieje ze tez podziekuje i w jak najszybszym czasie!!!!!buzka dobranoc papa

reklama
czesc babeczki, widze ze plotkujecie o mnie:-p :-Dnieee, ja sie nie zdradziłam, minisia wcześniej na zamkniętym swpominała dlatego przytoczyłam:tak:
u was dlugi weekend wiec pewnie dlatego pusto;-)

czesc babeczki, widze ze plotkujecie o mnie:-p :-Dnieee, ja sie nie zdradziłam, minisia wcześniej na zamkniętym swpominała dlatego przytoczyłam:tak:
u was dlugi weekend wiec pewnie dlatego pusto;-)

Do pochwal dla Justynki i ja sie dolanczam :-)

Ja tylko na sekunde Noc byla koszmarna :-(Po 23 oliwka obudzila sie z takim wielkim placzem Od razu wiedzialam ze BRZUSZEK JA BOLI bo przy placzu pierdziala i tez od tego sie placz ostry zaczal:-:)wściekła/y:
Nie umielismy ja uspokoic Kropelki dostala Niestety termometr poszedl w ruch ale nie moglam patrzec jak sie Ona meczy Ale nie pomoglo dopiero czopek Pozniej zas krople I sie uspokoila Kupka byla taka sobie ale ciezko zrobiona

Ostatnio to u nas coraz czestrze a Oli nie szaleje z nowosciami To skad ten bolacy brzuszek??????
CZY ZAS MOZEMY MIEC KOLKI????????
uSNELA O 1 ZA 1,5 GODZINY ZAS PLACZ ALE TO JUZ NA MLEKO jA O 4 WSTAWALAM sTRASZNIE ZMECZONA JESTEM A TU PRACA MNIE CZEKA DO 18
JESZCZE CHORA NADAL DO TEGO JESTEM MASAKRA

CO myslicie o tym jej brzuszku Jakos mi to kolki przypomina :wściekła/y:

MILEJ NIEZDZIELI ODEZWE SIE WIECZOREM PA

3 MAJCIE KCIUKI ABYM JAKOS TA PRACE PRZETRWALA

witamy się w niedzielny poranek. Nocka znacznie lepsza i jakby ten katarek i kaszelek mniejszy ( odpukać). Ja mam dziś wychodne więc planuję wypad do stajni , kino i połazić po sklepach.

mam pytanko o co chodzi z tymi przyjaciółmi na forum?:sorry:

Marma nie mam pojecia :-p

WITAM WAS MAMUSKI W NIEDZIELNY PORANEK I ZYCZE MILEGO DNIA :-D:-D

A Karolina z Czarna sa jeszcze nad morzem czy juz wrociły????

Dorota zdecydowaliśmy, że dzieci będą razem z wygody :sorry: W obecnej sytuacji nawet filmu żadnego normalnie nie możemy zobaczyć, posiedzieć na kanapie. Bartek przesypia noc od dawna. Martyna we wrzesniu pójdzie do przedszkola więc nie chcemy jej fundować dodatkowych atrakcji w tym czasie. Lepiej jak się szybciej przyzwyczai do obecności brata.Zobaczymy czy to wypali. U moich rodziców spali razem w jednym pokoju, na działce też i dali radę. Ubaw mieli, bo Bartek chichrał się do Martyny, a ona wołała np, że "chcą soku" Jestem dobrej myśli :-)
A jeśli chodzi o kolki, to już chyba Oliwia "za stara" jest. Może coś wzdymającego było w słoiczkach - groszek, kalafior
Moli wspólczucia z powodu śmierci cioci i nie udanych palnów. Rozumiem jak jest ciężko cały dzień tylko w swoim towarzystwie. No i gryzonia też współczuje, ale duży z niego zuch więc poradzi sobie bez maminego mleczka.

A i u nas dzisiaj 8 stuknęła :-) Ale ten czas szybko leci :szok:

Pogoda się poprawiła (nie mogło być tak wczoraj :wściekła/y:) Na 12 lecimy do kościoła, a po obiedzie może jeszcze na jakiś spacer albo sprzątanko. Zobaczy się.
Miłej niedzieli i bezpiecznych powrotów do domu!!!

Hej witam i ja niedzielnie.
No pogoda super już dziś jest więc i spacerek zaliczymy.
Za to wczoraj na weselu było znakomicie - wybawiłam się, wytańczyłam i ... najadłam.

Tylko dziś jakaś taka z lekka niewyspana jestem, bo 2 godzinki snu to niewiele.
Wojuję z młodym od 7.30 :eek:

a witamy niedzielnie:-)Miki drzemie po obiadku,więc korzystam oj korzystam:cool2:o 14 jadymy po tatusia i na zakpuki,może wkońcu sobie kupię jakieś buciki:-)
dorotkowspółczuję Oli,myślę że poprostu coś wzdęło jej brzuszek,może cos faktycznie w słoiczku wzdymającego było?dużo zdróweczka dla Was:tak:

magdziunia oj poszalało się,co?:cool2:ale zazdroszczę tego weselicha

kasia78 no mam nadzieję,że się odzwyczai od mamusi cyca,ja sobie to w ten sposób tłumaczę,że skoro gryzie i nie odpuszcza,to czas zakończyć cycolenie,ale mój M chciałby żebym po powrocie z gór dopiero odstawiła,sama już nie wiem:confused2::sorry:

marmapracowity dzionek się szykuje,oby lżej w portfelu i wesoło na duszy było:-)udanych zakupów:-)

oki,lecę dalej ciotki klotki;-)

reklama
Ech :no: Może ja niewdzięczna jestem :eek:, ale dzwoni M do rodziców, a matka gada, że coś tam coś tam i Martyna z pieluchą na spacerze :wściekła/y: To ja od miesiąca z dzieckiem do miasta, na spacer, do lekarza, a ta co najgłośniej o nocniku krzyczała teraz z wygody moje starania zaprzepaści :crazy: Przepraszam, że tak przy niedzieli i po kościele, ale nie mam komu się wyżalić :zawstydzona/y:

Do góry