magdziunia
Październikowa Mama'08
S U P E R !!!! :-)Wywalczyl przyjedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)ale sie ciesze:-)
Moja teściowa o tym mi mówiła. Jej mama czyli męża babcia takimi rzeczami na wsi się zajmowała.Kurcze juz sama nie wiem. Poczytałam o tym schynieciu w necie. no i są różne opinie jedni mówia ze to zabobon a drudzy że coś wtym musi być. Niby w zabobony tez nie wierze ale jak bym miała taka sytuacje jak ty to bym sie wszystkiego łapała co może pomóc bo pewnie moja psych by siadła.
ASIU wpisz sobie w wyszukiwarke "schynięte dziecko". Ściskam mocno
Ja byłam w szoku, bo nigdy nie słyszałam wcześniej o tym zjawisku.
Kasiu oj to maleńka wyjeżdża - smutno będzie.Witam się i ja! Martynka pojechała już dziś do dziadków i jutro wyjeżdżają na wczasy. Chyba już za nią tęsknię A na dodatek wróciliśmy z zakupów, a tu w pokoiku został plecaczek z zabawkami, które sobie spakowała :-( Na szczęście jadą o 11, a my do rodziców na działkę planujemy podjechać, to zawieziemy. M się tak przejął, że już dziś chciał jechać ;-)
Córka pojechała a my mamy kota teściów, a nasz jest u moich rodziców - takie miksy Ale ten kot taki niekłopotliwy, bo od rana siedzi w łazience
Pod nieobecność córki będziemy odnawiać pokoik, bo moja artystka ludowa swego czasu pobazgrała jedną ścianę kredkami świecowymi no i zaplanowane malowanie, wykładzina i eksmisja Bartka z pokoju rodziców Martyna zaakceptowała. Mam nadzieję, że nie zmieni zdania po powrocie
Pogoda się poprawiła, bo wczoraj dwa razy było oberwanie chmury, a dziś wiatr, ale słonecznie. Oby jutro było znośnie
A kot hihi łazienkę okupuję.
Z zabawkami to racja .. też bym pędziła zawieźć.
A ja wykąpalam małego, nakarmiłam i śpi już godzinkę.
Teraz relaksik.
Znalazłam w necie taką stronkę i nie bardzo wiedzialam gdzie ją wkleić, więc wstawię tutaj.
Jak bawić się z małym dzieckiem?
Obejrzę jakiś filmik i zmykam spać.
A jutro wesele i zabawa