Witam dziewuszki nocnie
Ale wczoraj naskrobałyscie...
Widze, ze dalej ciezko idzie rozpakowywanie się, ale jak ruszymy to chyba wszystkie naraz, hi hi ;-)
Mi dalej ciągle niedobrze na zmiane ze zgagą, i na dodatek od wczoraj strasznie boli mnie kosc łonowa i ogolnie cała miednica i chodze przez to jak pokraka
Co do ruchow to mi w szpitalu lekarz i połozna powiedzieli, ze powinny byc wyczuwalne conajmniej 2 razy dzienie, z reguły rano po sniadaniu i wieczorem miedzy 21 a 1 w nocy. Moj mały tez mi czesto stracha napedza i mało sie rusza albo strasznie brzuszek napina. Za to teraz sobie fika w brzuszku, mamusi spac nie daje i do tego na pecherz naciska, ehhh...
Mirabelka z ta noga i kregosłupem miałam przez podajze 3 tygodnie tak samo, tylko ze z lewej strony... Całe lewe biodro mnie bolało, chodzic nie mogłam, nawet lezec na nim nie mogłam, a na prawym boku duszno mi było, wiec masakra po prostu... Teraz na szczescie niby od kilku dni juz tak nie boli... Znaczy dalej na lewej nodze stanac nie moge ale juz tak nie boli... Mi to pasuje do rwy kulszowej, ktora w ciazy podobno jest dosc czesto spotykana... Lekarz powiedział, ze to mozliwe...
Rwa kulszowa - Wikipedia, wolna encyklopedia
POKONAĆ RWĘ KULSZOWĄ - Forum Medyczne
Małaulka i co z Toba? Co wynikło z tego bolu pokąpielowego??
Marma daj znac co i jak!!
Agniesia zazdroszcze tego pierwszego spacerku
Ciekawe jak tam Anetka i Wioleta w szpitalach
No nic, mecze sie dalej i sprobuje zasnac
Rano mam isc do gina, mam nadzieje ze wstane. Jeszcze na dodatek nie mam teraz w czym chodzic, bo w nic sie nie mieszcze, a tu jesien pełną parą... Ja juz chyba naprawde chce urodzic...
Wy sobie pewnie wszystkie słodko spicie, wiec ja tylko przesle nocne buziaki
he he