reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Madzia ciesze sie ze usg cie uspokoilo, mi sie wydaje ze nawet pewna jestem ze nie bedziesz tych trezch tygodni z brzusiem chodzic!! :))))
Agniesia super ze byliscie juz na spacerku.
Dobra ja spadam na filmik dobranoc pa pa

Agniesia25:) - Gratuluję pierwszego i jakże udanego spacerku ;-).

Ciril - Mam nadzieje, że choróbstwo szybko odpuści.. ;-)

Widzę, że Maluszki narobiły Wam dzisiaj niezłego starcha.. Dobrze, że już się uaktywniły ..:tak: ;-).

A u mnie dzień mija płaczliwie..
Była wizyta i po wizycie..
Jak bolało - tak boli.. .:-(
Nic oprócz gorszego nastroju mi ten dzień nie przyniósł..:-(

Dorotko nawet jak dzidzia śpi to sie rusza bo śni, na h powinno przypadac przynajmiej 4 ruchy, ale to wiesz ciezko bo normalnie sie nieskupiasz, mi gin kazał liczyc 3 razy na dzien przez godz.

Dobry Wieczór Dziewczyny!

U mnie wsio ok, poza tym ze dzis wybralam sie na spacer i strasznie wystraszylam sie psa, ktory spal przy bramce obok ktorej przechodzilam i zaczal bardzo glosno szczekac. Az podskoczylam ze strachu ale szybko mi przeszlo, jak zobaczylam ze jest zamkniety i nic mi nie moze zrobic. Nie wiem jaki to moglo miec wplyw na dzieciatko. W kazdym razie ruszalo sie akurat wtedy.:szok:
Poza tym mialam wizyte kuzynki meza, ktorej nie trawie i pogorszyl mi sie humor po jej wizycie:baffled:. Jest falszywa i falsz ten widac od pierwszego momentu. Oglądała nasze rzeczy dla dziecka: wozek, łóżeczko itd. Mam nadzieje, ze uplynie duzo czasu zanim znow ja spotkam. No ale nie moge sobie przez cos takiego psuc wieczoru...
Ogólnie czuje sie dobrze. Moja Natalka dzis rano tez jakos malo sie ruszala, ale nadrobila po poludniu nadrobila zaleglosci. Kopala, jak byla ta kuzynka, tak jakby chciala powiedziec "dosc!!!!!".
Ok życze wszystkim Dobrej Nocki!!!!!!:-)

dorota tak jedna jest na 10 kg czyli na jedno odrobaczenie, powtórki co 3 miesiace, robie cos w przerwach w lezeniu
Madzia dobrze ze usg w porzadku
ciril wracaj do zdrowia

widze ze z tymi ruchami sa różne szkoły

A ja zafundowałam sobie dziś kąpiel w wannie z dość gorącą wodą i teraz coraz bardziej boli brzuch a ja zaczynam panikować, czyżbym coś wywołała????:szok:

Sylwcia a Ty ucałuj Martusię od ciotek BB :-):-)
Agniesia brawo dla Nicole za pępuszek, no i pierwszy spacer, jak fajnie :tak::-)
Ciril, Ewela mnóstwo zdrówka dla Was
mam nadzieję że wszystkie małe leniuszki się rozruszały do końca dnia

byłam dziś u alergologa i dostałam zaświadczenie o wskazaniu do cc
kurcze od kilku dni nie mogę stanąć na prawej nodze, coś mnie ciągnie w środku ale dziś nie mogłam dojść ze szpitala do autobusu, łzy w oczach i ból od uda w kierunku kręgosłupa, może to na jakiś nerw mi naciska brzuch? Byle do czwartkowej wizyty

reklama
mirabelka73 a dlaczego wskazanie od alergologa do cc??
Ja jestem alergikiem i jeszcze ostatnio jakaś okropna wysypka mi wyskoczyła ale nikt mi nic o cc nie mówił. Sama wolałabym urodzić naturalnie ale mam nadzieję że moja alergia nie jest do tego przeszkodą:sorry2:

Do góry