reklama
Dzieki za te wszytkie słowa. Normalnie ja wiedziałam ze jak miałam luksus na poczatku to bede miała jazdy na koniec az sie boje co mnie czeka na pordówce z tym cwaniaczkeim w brzusiu
ja wlasnie robie leczo
Agniesia ale super fotki ze spacerku. I spokojnie jeszcze masz czas aby w swoje ciuszki wejsc
ja wlasnie robie leczo
Agniesia ale super fotki ze spacerku. I spokojnie jeszcze masz czas aby w swoje ciuszki wejsc
magdziunia
Październikowa Mama'08
Agniesiu fajnie, że byłaś z malutką na spacerku i pępuszek już odpadł.
Zazdroszczę że swój skarb masz już po tej stronie brzuszka.
Zazdroszczę że swój skarb masz już po tej stronie brzuszka.
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Agunia, pozazdrościć Ci tylko, taka ładna pogoda i spacer z Malutką. SUPER!!!!!!!!!
Widzę, że Maluchy dziś niespokojnie, a może one też czują aurę za oknem???
A u nas wciąż świątecznie ;-) Mały wciąż ruchliwy. Pewnie jutro na usg pokaże gince, co potrafi... Nicpoń jeden
Widzę, że Maluchy dziś niespokojnie, a może one też czują aurę za oknem???
A u nas wciąż świątecznie ;-) Mały wciąż ruchliwy. Pewnie jutro na usg pokaże gince, co potrafi... Nicpoń jeden
Ciril życze powrotu do zdrówka, kurde tez jestem przeziębiona mam katar i kaszel
W sprawie ruchow to mi lekarz powiedział ze w ciągu h niemoze byc mniej niz 4, jesli w jednej godzinie jest mniej niz 4 i w nastepnej tak samo to do szpitala, nawet tak mam napisane w karcie ciążowej.
Agniesia ale Ci fajnie na spacerku z dzidzią, tak Ci zazdroszcze
Ja jutro do lekarza:-(myslałam ze unikne juz tej wizyty u gina, no ale cozmam nadzieje ze urodze w tym tygodniu, ale nadal zero objawów, mam dzis zawroty głowy ale to przez pogode. papapp
W sprawie ruchow to mi lekarz powiedział ze w ciągu h niemoze byc mniej niz 4, jesli w jednej godzinie jest mniej niz 4 i w nastepnej tak samo to do szpitala, nawet tak mam napisane w karcie ciążowej.
Agniesia ale Ci fajnie na spacerku z dzidzią, tak Ci zazdroszcze
Ja jutro do lekarza:-(myslałam ze unikne juz tej wizyty u gina, no ale cozmam nadzieje ze urodze w tym tygodniu, ale nadal zero objawów, mam dzis zawroty głowy ale to przez pogode. papapp
Agniesia25:)
Agniesia25:)
Agniesia jak Ci dobrze że masz malutką już i taka ona śliczniutka
Ps. Czym jej przemywałaś pempuszek co Ci tam doradzili do pielęgnacji??????
Ja przemywalam pepek spirytusem 70%.W szpitalu powiedzili zeby niczym nie przemywac, ba nawet powiedzieli ze spokojnie moge go moczyc w wodzie podczas kapieli.Oni oczywiscie swoje a ja swoje;-)
Dziewczyny wiem jak to jest, ja tez tak strasznie nie moglam sie doczekac i wierzcie mi z dnia na dzien wszystko sie zmienia wiec i Wy sie doczekacie swoich maluszkow.Oby jak najpredzej...czego z calego serducha Wam zycze!!!!!!!
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
EWELA nie rozumiem Wiec caly dzien dzidzia ma sie rusac w kazdej godzinie po 4 ruchy bo chyba zle zrozumialam Rozumiem ze jak w jednej godzinie zaliczy sie te 4 ruchy to nie musze zaraz w nastepnej godzinie zas liczyc Bo kiedy one by spaly ???????
SYLWCIA WITAJ :-)
MADZIU no to czekanie na dzidzie jest najgorsze i te wsluchiwanie sie czy aby jest wsio oki :-(
A jesli tak opuchalas to juz ktos to pisal ze tak sie zdarza zaraz przed porodem :-)
Mam nadzieje ze humorek masz juz lepszy :-)
PPATQA DZIEKUJE ZA TABLETKI ( jednorazowo mam mu dawac po 1 tabletce ????)
Jak ty caly czas lezysz jak ja czytam non stop ze zawsze cos robisz :-)
AGNIESZKA super fotki i super spacerek ;-)
CIRILI duzo zdrowka zycze i wspolczuje :-(
Ja odziwio mialam dzis sily aby isc z mama i M do auchana bo mama chciala kupic KOCYK DLA WNUCZKI i kupila :-)
Teraz mnie troche brzuszek ciagnie.Moja Oliwka zaczela sie intensywnie ruszac tak kolo 16 ale pozniej szlam do sklepu i nie zabardzo ja czulam A niedawno miala juz dzis 3 raz czkawke i teraz tez sie bede wsluchiwala w wieczorne ruchy mam nadzieje ze potancuje w brzuszku ;-)
SYLWCIA WITAJ :-)
MADZIU no to czekanie na dzidzie jest najgorsze i te wsluchiwanie sie czy aby jest wsio oki :-(
A jesli tak opuchalas to juz ktos to pisal ze tak sie zdarza zaraz przed porodem :-)
Mam nadzieje ze humorek masz juz lepszy :-)
PPATQA DZIEKUJE ZA TABLETKI ( jednorazowo mam mu dawac po 1 tabletce ????)
Jak ty caly czas lezysz jak ja czytam non stop ze zawsze cos robisz :-)
AGNIESZKA super fotki i super spacerek ;-)
CIRILI duzo zdrowka zycze i wspolczuje :-(
Ja odziwio mialam dzis sily aby isc z mama i M do auchana bo mama chciala kupic KOCYK DLA WNUCZKI i kupila :-)
Teraz mnie troche brzuszek ciagnie.Moja Oliwka zaczela sie intensywnie ruszac tak kolo 16 ale pozniej szlam do sklepu i nie zabardzo ja czulam A niedawno miala juz dzis 3 raz czkawke i teraz tez sie bede wsluchiwala w wieczorne ruchy mam nadzieje ze potancuje w brzuszku ;-)
reklama
No ja juz po usg uspokojona i szczesliwa:-)
Jacek sie smieje ze teraz poki nie urodze to majatek straci na usg, bo ciagle teraz bede chciala chodzic sprawdzac co i jak
Zapomnialam sie zapytac o pepowine, czy mlody (bo na 100% clopak) nie jest owiniety, ale lekarz nic nie powiedzial wiec chyba nie. Wazy 2700, lozysko II stopien wiec luzik, a teraz to daje mi popalic i kopie ile wlezie. Ciekawe co bedzie jak sie urodzi skoro juz teraz lubi mnie tak straszyc
No i lekarz powiedzial ze jeszcze moge codzic z brzuszkiem nawet 4 tygodnie!!!!!!!!!!Bo to roznie bywa, a ze mialam samo usg to nic wiecej nie moze powiedziec
Ide teraz sobie w koncu cos zjesc bo glodna jestem jak wilk;-)
Jacek sie smieje ze teraz poki nie urodze to majatek straci na usg, bo ciagle teraz bede chciala chodzic sprawdzac co i jak
Zapomnialam sie zapytac o pepowine, czy mlody (bo na 100% clopak) nie jest owiniety, ale lekarz nic nie powiedzial wiec chyba nie. Wazy 2700, lozysko II stopien wiec luzik, a teraz to daje mi popalic i kopie ile wlezie. Ciekawe co bedzie jak sie urodzi skoro juz teraz lubi mnie tak straszyc
No i lekarz powiedzial ze jeszcze moge codzic z brzuszkiem nawet 4 tygodnie!!!!!!!!!!Bo to roznie bywa, a ze mialam samo usg to nic wiecej nie moze powiedziec
Ide teraz sobie w koncu cos zjesc bo glodna jestem jak wilk;-)
Podziel się: