reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Agniesia super fotki

A mi sie wydaje ze ja do porodu mam jeszcze tyleeeeeeeeeeee czasu i nie mam co szalec i sie denerwowac, on zdecyduje kiedy wyjdzie, więc ja nie mam nic do gadania

reklama
Agniesia jak Ci dobrze że masz malutką już i taka ona śliczniutka:tak:
Ps. Czym jej przemywałaś pempuszek co Ci tam doradzili do pielęgnacji??????

Dzieki za te wszytkie słowa. Normalnie ja wiedziałam ze jak miałam luksus na poczatku to bede miała jazdy na koniec:baffled: az sie boje co mnie czeka na pordówce z tym cwaniaczkeim w brzusiu:dry:

ja wlasnie robie leczo:-p

Agniesia ale super fotki ze spacerku. I spokojnie jeszcze masz czas aby w swoje ciuszki wejsc:tak::tak:

Agunia, pozazdrościć Ci tylko, taka ładna pogoda i spacer z Malutką. SUPER!!!!!!!!!
Widzę, że Maluchy dziś niespokojnie, a może one też czują aurę za oknem???
A u nas wciąż świątecznie ;-):-D Mały wciąż ruchliwy. Pewnie jutro na usg pokaże gince, co potrafi... Nicpoń jeden :-D:-D:-D

Mąż właśnie pojechał do mojego lekarza po receptę na antybiotyki. Temperatura zaczęła rosnąć, prócz tego czosnek i leżeć w łóżku od pierzyną, a jak temp. przekroczy 38.5 do szpitala:baffled:

Ciril życze powrotu do zdrówka, kurde tez jestem przeziębiona mam katar i kaszel
W sprawie ruchow to mi lekarz powiedział ze w ciągu h niemoze byc mniej niz 4, jesli w jednej godzinie jest mniej niz 4 i w nastepnej tak samo to do szpitala, nawet tak mam napisane w karcie ciążowej.
Agniesia ale Ci fajnie na spacerku z dzidzią, tak Ci zazdroszcze:tak::tak::tak:
Ja jutro do lekarza:-(myslałam ze unikne juz tej wizyty u gina, no ale coz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieje ze urodze w tym tygodniu, ale nadal zero objawów, mam dzis zawroty głowy ale to przez pogode. papapp

Agniesia jak Ci dobrze że masz malutką już i taka ona śliczniutka:tak:
Ps. Czym jej przemywałaś pempuszek co Ci tam doradzili do pielęgnacji??????

Ja przemywalam pepek spirytusem 70%.W szpitalu powiedzili zeby niczym nie przemywac, ba nawet powiedzieli ze spokojnie moge go moczyc w wodzie podczas kapieli.Oni oczywiscie swoje a ja swoje;-)

Dziewczyny wiem jak to jest, ja tez tak strasznie nie moglam sie doczekac i wierzcie mi z dnia na dzien wszystko sie zmienia wiec i Wy sie doczekacie swoich maluszkow.Oby jak najpredzej...czego z calego serducha Wam zycze!!!!!!!

EWELA nie rozumiem Wiec caly dzien dzidzia ma sie rusac w kazdej godzinie po 4 ruchy bo chyba zle zrozumialam Rozumiem ze jak w jednej godzinie zaliczy sie te 4 ruchy to nie musze zaraz w nastepnej godzinie zas liczyc Bo kiedy one by spaly ???????
SYLWCIA WITAJ :-)
MADZIU no to czekanie na dzidzie jest najgorsze i te wsluchiwanie sie czy aby jest wsio oki :-(
A jesli tak opuchalas to juz ktos to pisal ze tak sie zdarza zaraz przed porodem :-)
Mam nadzieje ze humorek masz juz lepszy :-)
PPATQA DZIEKUJE ZA TABLETKI ( jednorazowo mam mu dawac po 1 tabletce ????)
Jak ty caly czas lezysz jak ja czytam non stop ze zawsze cos robisz :-)
AGNIESZKA super fotki i super spacerek ;-)
CIRILI duzo zdrowka zycze i wspolczuje :-(

Ja odziwio mialam dzis sily aby isc z mama i M do auchana bo mama chciala kupic KOCYK DLA WNUCZKI i kupila :-)
Teraz mnie troche brzuszek ciagnie.Moja Oliwka zaczela sie intensywnie ruszac tak kolo 16 ale pozniej szlam do sklepu i nie zabardzo ja czulam A niedawno miala juz dzis 3 raz czkawke i teraz tez sie bede wsluchiwala w wieczorne ruchy mam nadzieje ze potancuje w brzuszku ;-)

reklama
No ja juz po usg uspokojona i szczesliwa:-):tak::happy2:
Jacek sie smieje ze teraz poki nie urodze to majatek straci na usg, bo ciagle teraz bede chciala chodzic sprawdzac co i jak:-p
Zapomnialam sie zapytac o pepowine, czy mlody (bo na 100% clopak) nie jest owiniety, ale lekarz nic nie powiedzial wiec chyba nie. Wazy 2700, lozysko II stopien wiec luzik, a teraz to daje mi popalic i kopie ile wlezie. Ciekawe co bedzie jak sie urodzi skoro juz teraz lubi mnie tak straszyc:-p
No i lekarz powiedzial ze jeszcze moge codzic z brzuszkiem nawet 4 tygodnie!!!!!!!!!!Bo to roznie bywa, a ze mialam samo usg to nic wiecej nie moze powiedziec:dry:
Ide teraz sobie w koncu cos zjesc bo glodna jestem jak wilk;-)

Do góry