Dziś ubijają chodniki
Powinnam chyba iśc do okulisty bo przeczytałam:
Dziś ubierają choinki....
i Już sobie pomyślałam ze ja mam świra na punkcie swiąt ale tam u Was wiekszego;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś ubijają chodniki
Gratuluje mój tez mówi ze zbankrutuje wiecznie cosNo ja juz po usg uspokojona i szczesliwa:-)
Jacek sie smieje ze teraz poki nie urodze to majatek straci na usg, bo ciagle teraz bede chciala chodzic sprawdzac co i jak
Zapomnialam sie zapytac o pepowine, czy mlody (bo na 100% clopak) nie jest owiniety, ale lekarz nic nie powiedzial wiec chyba nie. Wazy 2700, lozysko II stopien wiec luzik, a teraz to daje mi popalic i kopie ile wlezie. Ciekawe co bedzie jak sie urodzi skoro juz teraz lubi mnie tak straszyc
No i lekarz powiedzial ze jeszcze moge codzic z brzuszkiem nawet 4 tygodnie!!!!!!!!!!Bo to roznie bywa, a ze mialam samo usg to nic wiecej nie moze powiedziec
Ide teraz sobie w koncu cos zjesc bo glodna jestem jak wilk;-)
iiiiiiii???????? w szpitalu lekarze tez zalecaja bardzo ciepłe pryszniceA ja zafundowałam sobie dziś kąpiel w wannie z dość gorącą wodą i teraz coraz bardziej boli brzuch a ja zaczynam panikować, czyżbym coś wywołała????