reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ja już staram się myśleć o porządkach gruntownych na święta ale marnie mi idzie...dziś udało mi się popsrzątac tylko połowę szafy 3 drzwiowej - wiec niewiele.

reklama
Kaka82 one nie są brzydkie, tylko strasznie wypadają:wściekła/y: I dlatego są osłabione. Zawsze miałam dużo włosów a teraz:baffled:
Co do kołyski ja łóżeczko już mam więc taką kołysk ę moge sobie pyknąć.:-p Tylko że M będzie kręcił noskiem:cool2:

A porzadeczki jak zwykle na ostatnią chwile zostawiam;-)

dzieki dziewczyny, oddalam znowu krew :)
ale dopiero spokojna bede po wizycie u gina w Polsce (17. marca...).
tymczasem ide spac bo lenia mam okropnego i nic a nic mi sie nie chce...
papa

Dziewczyny co z Wami? bo ja np chora. Byłam dziś u lekarza i wiecie co, zaglądał do leksykonu leków, żeby sprawdzić, co mogę brać :) pozdrawiam Was ciepło w ten cudny dzień tygodnia:)

Czesc dziewczyny dawno mnie tu u was nie bylo a to z tego owodu ze tydzien temu w nocy
z piatku na sobote jak sie obudzialam patrze mam plamienia wiec ubralam sie z mezem i poszlismy do szpitala i tam lezalam 6 dni w poniedzialek powiedzieli mi ze nie ma
jeszcze serduszka :-( a miesiaczkowo jesli liczyc to juz byl 6 tydzien i 3 dni
ale ze ja mam cykle strasznie nieregularne to mamy czekac i wczoraj zrobili mi usg
i uslyszalam takie slowa ze pani moze isc do domu ,sprawdzilem wszystkie elementy ciazy
i wedlug mnie jest oki .Pokazywal mi ze jest cialko zolte a to jest bardzo dobrze pokazywal
mi cos tak jeszcze ale sie nie znam i plod pokazywal mial jakies 6 mm i mowil widzi pani
i tam cos sie rusza ale to jest za male aby stwierdzic czy to serduszko i ze jego zdaniem
to jest 5 tydzien i poscili mnie do domu dzwonilam do swojego gin bo bylam z nim umowiona
na poniedzialek na 18,40 i kazal mi przyjsc bo on to chce zobaczyc i sie boje co on mi powie mam
tylko nadzieje ze powie ze on widzi serduszko ale strasznie sie martwie

agauk a kiedy wyniki krwi???

Future dużo zdrówka życze. Ja jestem zakatarzona ale mi się katar długo trzyma i nawet nic z nim nie robie.

Dorotka1234... Ojjjj napewno wszystko będzie dobrze. Wiem przez co teraz przechodzisz, ale nie będe teraz o tym pisać. Trzymam mocno kciuki. Wiele jest tutaj mamuś na bb które też tak miały i wszystko dobrze sie skończyo. Wierze ze i Ciebie szczęscie nieopuści. Buzka

A ja jestem zła na M kręcił się rano po sypialni aż mi małą obudził a ja tak lubie pospać:-(

czesc dziewczyny dzis juz mietylko mdli ale juz nie oddaje tego co zjadłam. Az chce sie zyc. Tylko wyiłam prawie litr coli.

Hej!!
Dobrze, ze juz lepiej sie czujesz, a tym, ze wypilas prawie litr coli to sie nie martw nic Wam nie bedzie;)))
Ja wczoraj mialam taka zgage, ze tez cola sie ratowalam i pomoglo;)) napoj bogow hehehe

reklama
czesc niezapominajka dzieki z miłe słowa. mam nadzieje ze am nic nie bedzie.Fakycze napoj bogow o wiele lepszy niz imbir. Pozdrawiam. Mam nadzieje ze dobrze sie czujecie.

Do góry