reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

sięgaj po imbir pod każdą niemal postacią. Może są cukierki imbirowe, nie wiem?.. Wiem że moja znajoma miała kiedys ze stanów takie lizaczki o smaku imbirowym, właśnie dla cieżarnych z mdłościami i podobno działały.
Ale skoro u ciebie taka ostra forma to pewnie za dużo nie pomoże....trzymaj się kochana, może to będzie intensywnie ale krótko.

reklama
kurcze ja jednak mysle, ze to grypa zoladkowa... bo jak nic ci nie pomaga... i tak przez caly dzien cie mdli i wymiotujesz??? a zoladek cie nie boli??
ja tez nie mialam apetytu, staralam sie chociaz jogurty jesc no i ciagle ta woda niegazowana..

Future podejżewam ze to od ciąży w moim przypadku, bo zawsze w każdej ciąży moje włosy dostają po dupie:angry:

agamir kurde aż mi Ciebie szkoda kobito. Moze faktycznie to ta grypa. Miałam ją w zeszłym tyg. malutka sie zmagała 5 dni, Ja 2 dni poźniej dorwało też starszą córe i też naszczęście 2 dni. Dobra jest smecta mozna w ciaży (ale to na biegunkę) i zapobiega odwodnieniu Orsalit.

A my sie czujemy generalnie bdb i oby tak dalej:cool2:

Dzieki dziewczynki. Wysłałm meza po cole i wyobrazie sobie ze jest lepiej az mi chce zyc moge sie podniesc z łóżka . O jedzeniu nie ma mowy na razie. W ciagu tygodnia schudłam 4 kg ale moze jakos zaczne jesc.

Witam mamusie! ja Jestem "tylko" po 3 testach pozytywnych wiec nie wpisuje sie jeszcze do was tak na bank. MI niestety jeszcze gin nie potwierdził ciazy bo było za wczesnie i mam zrobic usg koło 15 marca. Jak juz sie wszystko okaze to u Was zagoszcze bo narazie jestem z majówek 2006. Zazdroszcze wam, ze tak szybko sie dowiedziałyscie, ja musze czekac a to jest dla mnie stresujące. Boje sie czy wszystko jest w poządku i wogóle...A co do objawów to na poczatku bolało mnie podbrzusze tak ze 2 tygodnie chyba, troche delikatnych mdłosci i sennosc ale teraz jakby objawy sie zminimalizowały, mam tylko wydety brzuszek i cycki i taka jakas zmeczona jestem.

Angie ja też jestem tylko po teście. U gina jeszcze nie byłam, bo w poprzedniej jak poszłam okazało się ze za szybko i kazał przyjść później dlatego teraz dopiero ide w przyszłym tygodniu "chyba":zawstydzona/y:
Ale tak po cichutku gratuluje;-)

Agamir ja przy tej grypie też nic nie mogłam zjeść. a czy cosik schudłam to nie wiem nie ważyłam sie:cool2:Dla mnie waga to zgroza. Kto ją wymyślił:confused::confused::confused:

Czarna dla mnie tez waga to koszmar wazyłam 58 kg a teraz waze 54 chyba za duzo schudłam . Ale to nie moja wina nie odchudzalam sie. Nie chce zaszkodzic fasolce bo zamiast przyjmowac cokolwiek ja oddaje, ale moze ta cola mi pomoze. Ja byłam na usg w 6 tyg i serduszko juz pukało . Nie moglam czekac staralismy sie z mezem długo wiec polecialam na badanie krwi i powiem wam ze z krwi wychodzi juz po 4 tyg ciazy.

reklama
czarna79 waga jest dla Ciebie zgroza, tzn masz jakies niemile doswiadczenia po ostatniej ciazy??? hehhe ja przytylam ech ponad 20kg, mowilam sobie, ze to nic, ze przeciez zrzuce, itd itp... jasne zrzucialam, ale z 10 kg, a teraz znowu jestem w ciazy i az sie boje, staje sie to moja obsesja, niestety glodzic sie nie moge ze wzgledu na istotke ktora rosnie we mnie, ale mam zamiar intensywnie na basen uczeszczac i mam nadzieje, ze mi to cos pomoze.

Do góry