reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

dorota123... trzymam kciuki za Ciebie. Na pewno zobaczysz bijące serduszko :tak:
agamir ta cola to naprawdę pomaga? Aż mi sie nie chce wierzyć. Ja pije melise, nie smakuje mi, ale troche pomaga. Pozatym cały czas żuje gumy miętowe...

reklama
Czesc Kropka serioooooooooo działa. przez ostatnie 3 dni myslałam ze wyzione ducha nawet siedziec nie mogłam i wypiłam cole i jak ręką odjął to po prostu działa i zjadłam wreszcie cos od 3 dni. Jak maz wracał wczoraj z pracy kupił mi z 10 butelek litrowych aby miała na zapas.

doratka123Bedzie dobrze trzymaj się.
agamirTo dobrze że cola pomogła i czujesz się lepiej

Ja siedze w pracy ale udało mi sie znaleźć chwile by tu wpaść ale musze juz uciekać, u mnie mdłosci dalej brak, choc coraz więcej zapachów jest dla mnie nie do zniesienia.

czesc pozdrawaim Cie serdeczie . Czuje sie naprawde lepie. A co do zapachów to mam to samo na mysl ze am wejsc do sklepu spoczywczego to juz mi jest niedrzobrz.

Hej, witam nowe mamy i gratuluje:-), dawno nie pisałam:-(byłam wczoraj u gina hihihihi i wszystko jest dobrze. moja dzidzia ma juz 1.8cm, serduszko pięknie bije :tak:więc jestem bardzo szcześliwa, pozdrawiam :blink:

Ja po coli czuje sie jakbym połknęła balon.
A poza tym od coli mnie odrzuca, mimo ze przed ciaza nawet ja lubiłam(od czasu do czasu bo zle trawie kofeine)
Zadnych objawów ciążowych nie mam-ani tych przyjemnych, ani nie przyjemnych, wiec gdzyby nie badania i usg nawet bym nie wiedziała ze jestem w ciaży.
Nawet cxasami zazdroszcze tym które ranek witaja w toalecie:)

reklama
Do góry