reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Obsesje na punkcie wagi pewnie ma każda z nas...będziemy się wspierać jak już będziemy na diecie:)

Ja dziś czuję się całkiem nieżle...tylko guzik od spodni wpija mi się w brzuch heh

A co do włosów...powinnam myć dwa razy dziennie. Szybko się przetłuszczają i wogóle się nie układają - makabra:no:

reklama
Hehehe waga w pierwszej nie wspomne ile przytyłam :zawstydzona/y: w drugiej nie jestem pewna ale koło 16/18. I cieżko było się tego pozbyć, walczyłam diety, cwiczenia itp. Co prawda wagowo prawie zjechałam ale pozostała oponka i bioderka troche. Teraz zaczynam z wagą 56/57. I sama jestem ciekawa. Zaznaczam ze należe do osób drobnych więc każdy kg jest zaraz widoczny:wściekła/y::wściekła/y::-(

Agamir wiele dziewcząt chudnie wiec spokojnie maleństwu napewno niezaszkodzisz.

Jakbym mogła to bym wolała się nie ważyć... Po porodzie zabierzemy się ostro do roboty i będzie dobrze:)

hej,

ja chyba potrzebuje wsparcia teraz... wlasnie zadzwonila do mnie polozna (nie moja bo moja pracuje tylko w srody) i kazala szybko przyjsc i oddac krew...jeszcze raz. W zeszla srode bylam na pobieraniu krwi. Spytalam czy to znaczy ze jakies badania wyszly zle, a ona na to ze szpital zglosil ze jedna z fiolek byla zle opisana... Ja bylam przy opisywaniu tych fiolek i moja polozna zapewniala ze wszystko w porzadku, szczegolnie, ze moje nazwisko jest bardzo polskie wiec bardzo trudne dla Anglikow i byla super ostrozna i dokladna w opisywaniu tych fiolek...
oj oj gubie sie w zlych domyslach a tak pragne aby ta wersja ze zlym opisem byla prawdziwa...
trzymajcie kciuki pazdziernikowe mamusie, wlasnie sie wybieram :szok:

Dzieki za miłe słowa czarna ( a ajk masz na imie) bo dzieciaki ładnie nazwałąs. Ne przejmuje sie waga bo u nas wszystkie kobiety w rodzinie sa szczupłe a jesli wdam sie w moja mame to beda sie mnie pytac skad mam dziecko bo po mojej mamie nic nie było widac przytyłą tylko 8 kg

agauk Jestem myślami z Tobą. napewno wszytsko szybko się wyjaśni. Trzymam ciuki za ciebie i fasolke

agamir dziękuje. W sumie każdy sie dziwi że takie imoinka wybrałam. Ale ja nie lubie poprostu prostych imion i mody na nie. Co nie znaczy ze krytykuje je. Poprostu każdy ma swój gust i wybiera to co mu się podoba:tak:;-)
A moje imię to Magda(lena):cool2:
I szczęściara z Ciebie jak przejełaś geny po mamusi:tak:
Dobra spadam sprzatnąc troche chatkę bo siedze tylko w tym necie (czyt. Allegro) Ale bynajmniej wybrałam prezent dla Laury na zająca bo Niki już dostała:-p I nawet juz wynalazłam kołyske dla szkraba małego:cool2: (chyba wariuje)

Czarna ja tylko chciałabym zobaczyć jak podczas ciąży "Twoje włosy dostają po dupie":) mam za dużą wyobraźnię:)

Czarna przesadza - ma bardzo ładne włosy:)

MKołyska dla dziecka fajna rzecz - sama kilka widziałam na allegro ale łóżeczko chyba praktyczniejsze:sorry2:

Kaka82 ja mam tak samo z włosami, i już nic nie pomaga, zgroza.

Wczoraj udało mi sie po pracy poćwiczyć a dziś jak tylko przyszłam zjadłam rosół i poszłam spać, wstalam przed chwilą tylko dlatego że miałam na głowie karmienie koni ( w zady maja chyba zegarek wbudowany), jakby nie to to spałabym dalej, a jeszcze teraz musze ruszyc sie z domu i kilka rzeczy pozałatwiać a jedyne co mi sie chce to spać.

reklama
Do góry