reklama
Mi natomiast strasznie włosy wypadają Tak tez miałam z Laurunią. Normalnie łysa zostane a chciałam zapuszczać:-(;-)
A mi dziś się słabo zrobiło w sklepie. Normalnie musiałam się przytrzymać półki i kilka głębszych wdechów wziąść czułam jak odpływam i ciemno mi się zaczeło robić. Normalnie szok w trampkach, jeszcze takiej jazdy nie miałam.
A mi dziś się słabo zrobiło w sklepie. Normalnie musiałam się przytrzymać półki i kilka głębszych wdechów wziąść czułam jak odpływam i ciemno mi się zaczeło robić. Normalnie szok w trampkach, jeszcze takiej jazdy nie miałam.
Dzień dobry wszystkim notuję dalsze zmiany mojej osobowości, zaczyna mnie to przerażać staję się zupełnie inną osobą. Zmienia mi się charakter Wczoraj np. nie wydarłam się na chamską obsługę w sklepie mam nadzieję, że mi tak nie zostanie
czarna myślisz że te włosy to przez ciąże? ja składalam to na karb przesilenia wiosennego, bo trochę krócej trwa. Jeśli to ciąża to faktycznie, w październiku powitam dziecko w peruce.
czarna myślisz że te włosy to przez ciąże? ja składalam to na karb przesilenia wiosennego, bo trochę krócej trwa. Jeśli to ciąża to faktycznie, w październiku powitam dziecko w peruce.
A
agamir
Gość
czesc dziewczyny serdecznie witam.Ja od 3 dni nie wychodze z łazienki nie ma mowy o jedzeni. Nie dawałam juz rady siedziec w pracy i poszlam do lekarza i dostałam zwolnienie i leze ale i tak co chwile kosciuszko mnie wola. koszmar
niezapominajka232
mama juz i oczekujaca;)
takie mocne masz nudnosci???? bo jezeli tak to lekarz powinien zalecic ci tabletki, ktore naprawde ulatwiaja zycie w tych trudnych momentach. ja takie bralam w pierwszej ciazy... bo jak sie duzo wymiotuje to jest to zle dla malenstwa!
juz cieszylam sie, ze tym razem nudnosci mnie omina - niestety dzisiaj juz kibelek odwiedzony....
juz cieszylam sie, ze tym razem nudnosci mnie omina - niestety dzisiaj juz kibelek odwiedzony....
A
agamir
Gość
lekarz kazal poczekac jeszcze dwa dni i jesli nic nie bedzie lepiej to mam sie zgłaszac rano do szpitala na kroplowki. koszmar
niezapominajka232
mama juz i oczekujaca;)
a moze masz grype zoladkowa??? w zasadzie jej objawy to albo wymioty albo no wiecie posiedzenia na kibelku... ja mialam jakies 2 tyg temu, naszczescie trwalo to ze 4 dni i czasami biegalam na kibelek, zarazilam sie od synka. natomiast moj maz strasznie wymiotowal, odwodnil sie i na kroplowke musialam go wiesc... mi lekarz zalecil pic duzo wody zeby sie nie odwodnic i powiem szczeze, ze pilam cole albo pepsi malymi lyczkami - pomagalo...
reklama
A
agamir
Gość
nic nie pomaga i to najgorsze a co do grypy zoładkowej to byc moze
Podziel się: