reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
A mi właśnie udało sie poćwiczyć:-), czy macie kłopoty z cerą i tłustymi włosami, nie moge sobie z tym poradzić, myje włosy codziennie ale niewiele to daje.

Mi natomiast strasznie włosy wypadają:wściekła/y::wściekła/y: Tak tez miałam z Laurunią. Normalnie łysa zostane a chciałam zapuszczać:-(;-)

A mi dziś się słabo zrobiło w sklepie. Normalnie musiałam się przytrzymać półki i kilka głębszych wdechów wziąść czułam jak odpływam i ciemno mi się zaczeło robić. Normalnie szok w trampkach, jeszcze takiej jazdy nie miałam.:cool2:

Dzień dobry wszystkim :) notuję dalsze zmiany mojej osobowości, zaczyna mnie to przerażać :) staję się zupełnie inną osobą. Zmienia mi się charakter :) Wczoraj np. nie wydarłam się na chamską obsługę w sklepie:) mam nadzieję, że mi tak nie zostanie:)

czarna myślisz że te włosy to przez ciąże? ja składalam to na karb przesilenia wiosennego, bo trochę krócej trwa. Jeśli to ciąża to faktycznie, w październiku powitam dziecko w peruce.

czesc dziewczyny serdecznie witam.Ja od 3 dni nie wychodze z łazienki nie ma mowy o jedzeni. Nie dawałam juz rady siedziec w pracy i poszlam do lekarza i dostałam zwolnienie i leze ale i tak co chwile kosciuszko mnie wola. koszmar

takie mocne masz nudnosci???? bo jezeli tak to lekarz powinien zalecic ci tabletki, ktore naprawde ulatwiaja zycie w tych trudnych momentach. ja takie bralam w pierwszej ciazy... bo jak sie duzo wymiotuje to jest to zle dla malenstwa!
juz cieszylam sie, ze tym razem nudnosci mnie omina - niestety dzisiaj juz kibelek odwiedzony....

lekarz kazal poczekac jeszcze dwa dni i jesli nic nie bedzie lepiej to mam sie zgłaszac rano do szpitala na kroplowki. koszmar

a moze masz grype zoladkowa??? w zasadzie jej objawy to albo wymioty albo no wiecie posiedzenia na kibelku... ja mialam jakies 2 tyg temu, naszczescie trwalo to ze 4 dni i czasami biegalam na kibelek, zarazilam sie od synka. natomiast moj maz strasznie wymiotowal, odwodnil sie i na kroplowke musialam go wiesc... mi lekarz zalecil pic duzo wody zeby sie nie odwodnic i powiem szczeze, ze pilam cole albo pepsi malymi lyczkami - pomagalo...

reklama
Do góry