reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witaj agamir

Ja jestem z Wawy... a termin mam wg kalkulatora BB na 20 października... W piątek idę na pierwszą wizytę więc wtedy upewnię się co do terminu...

reklama
Witam Cie serdcznie Moniu. Ciesze sie ze jestes z Warszawy. Mysłałas juz o szpitalu gdzie chcesz rodzic? Jakiego lekarza wybrałas?;-)

Wybrałam dr Cierniaka z LIMu... dużo się zastanawiałam jednak zapisałam się do niego zupełnie w ciemno... Po pierwszej wizycie zdecyduje co dalej... Nad szpitalem jeszcze nie myślałam... A Ty? Byłaś już na pierwszej wizycie?

Z pierwsza koło 20 tc, Laurunie gdzieś 17-18 tc(musiałbym dokładnie sprawdzić) Ale ja mówie o takich typowych pukanich nie motylkach. Bo takie Motylko to jakoś 2-3 tyg wcześniej:)) Ale z tym jest różne. Znam takie które i w 12 tyg czuły:szok::tak:

Moni ja juz byłam na 2 wizytach i miałam usg. A teraz mam kolejne usg na 27.03 bo bedzie to juz 12 tydzien a nastepenie kolejna wizyta.

Ja chodze co Centrum Damiana do d. Raczynskieg. Jak na razie jestem zadowolona z niego. OD pierwszych dni namawial mnie na zwolnienie lecz na razie nie korzystam

te przesady naprawde nie swiadcza o ty co sie urodzi bo ja w poprzedniej ciazy mialam zachcianki na slodkie i urodzil sie synek!!!
ja na pierwszej wizycie teraz w tej ciazy mialam robione usg normalne i dopochwowo;)), ale to byl zaledwie samiutki poczatek, teraz mam wizyte 11.03 i juz bedzie konkretnie widac wszystko co powinno byc widac w 8 tyg ciazy.
obecnie nie wymiotuje, ale poprzednie strasznie, przez 3 mies. teraz, zeby tego uniknac lekarz nie zalecil mi, abym zarzywala witaminy dla kobiet w ciazy, bo powiedzial, ze jak bede je brala to na 100% beda wymioty, tylko folik biore i jest ok!!!

reklama
Witam! A ja jestem juz mamusia, mam 16 miesiecznego synka, ktory urodzil sie 21.10.2006, a teraz czekam na moje drugie malenstwo i tak samo jak za pierwszym razem bardzo sie ciesze i bardzo obawiam doslownie wszystkiego;))

Do góry