reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam wszystkie Mamusie. Ja w październiku drugi raz zostanę mamą. Mój synek w grudniu skończył dwa latka. Pozdrawiam serdecznie:)

reklama
to w takim razie po co są te witaminy dla kobiet w ciąży jak zaraz wszystko zwrócimy? :))
Ja właśnie zaczęłam brać prenatal i powiem szczerze, że zaczyna mnie powoli mdlić...

ja wlasnie prenatal bralam poprzednio.... moja kolezanka rowniez wymiotowala na samym poczatku i jej gin kazal odstawic witaminy i do piero po 3 miesiacu kazal brac znowu..
moj gin powiedzial, ze kwas foliowy posiada wszystko co mi narazie jest potrzebne. tak wiec mysle, ze firmy, ktore wypuszczaja te wszystkie witaminki dla ciezarnych to robia to troche z premedytacja, poniewaz taka przyszla mamusia, a zwlaszcza jezeli spodziewa sie pierwszego dziecka wezmie i zrobi wszystko, zeby tylko urodzic zdrowe piekne dzieciatki - wiem to z autopsji;))

ja w pierwszej ciazy bralam Materne i tez wymiotywalam, powiedzialam lekarzowi ze wlasnie po polknieciu witamin najbardziej mnie mdli, a on ze on wie ze tak jest i jak chce to moge na pewien czas przestac je brac, a jak bede je brac to powinno mi przejsc za jakis czas,w 4 miesiacu przestalo mi byc niedobrze, ale do teraz ja czuje ten specyficzny zapach witamin to mnie mdli:tak:

Hej kobietki:-)

Trochę mnie nie było i mam sporo zaległości do odrobienia.

U mnie od wczoraj rozpoczęły się bliskie spotkania III stopnia z klozetem...dziś miałam problem wstać do pracy. Już myślałam, że z mdłościami lepiej a tu taka historia. Mam nadzieje, że to był pierwszy i ostatni raz.

Ja ogólnie na nic nie mam siły, nic mi się nie chce. Nie mogę gotować bo mnie odrzuca od zapachów. Ciężko mi tez myć talerze po obiedzie bo tez zapachy mnie dręczą....ogólnie jest do d...Odliczam dni do 12 tg z nadzieją, że mdłości pójdą w zapomnienie.

Witam Was wszystkie serdecznie !
Jeśli można to dołączę do Was, mój termin to 28 październik.
Do lekarza idę 6 marca, a pierwsze USG prawdopodobnie 12 marca.
Nie mogę się doczekać, jestem, pełna obaw i szczęśliwa jednocześnie.
Mam już 7 letnią córeczkę Alę.
Pozdrawiam gorąco

reklama
Do góry