reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Witam was środowo. Skrobiecie tyle, że szok ;-).
Czuję się już nieco lepiej, ale antybiotyk mam aż do niedzieli, więc jeszcze kawał czasu.
No-spa jak najbardziej bezpieczna, najlepiej tylko sporadycznie, żeby organizm sie za bardzo nie przyzwyczaił.
Miłego dnia
Magda gratuluję i witam
Czuję się już nieco lepiej, ale antybiotyk mam aż do niedzieli, więc jeszcze kawał czasu.
No-spa jak najbardziej bezpieczna, najlepiej tylko sporadycznie, żeby organizm sie za bardzo nie przyzwyczaił.
Miłego dnia
Magda gratuluję i witam
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
F
firstmama
Gość
Dziewczyny, żadnego paracetamolu.
Można brac tylko leki na bazie penicyliny, pod warunkiem że nie jest się na nia uczulonym
no i pod kontrolą lekarza. Tak mnie poinformowała pani doktor.
Można brac tylko leki na bazie penicyliny, pod warunkiem że nie jest się na nia uczulonym
no i pod kontrolą lekarza. Tak mnie poinformowała pani doktor.
Evelajna
Październikowa mama
no własnie o to mi chodzi. jedni mowia zeby nie jesc w ogóle watróbki a drudzy mowia ze jest zdrowa! paranoja. słyszalam tez lepiej nie jesc malin ani zadnych herbatek malinowych nie pic. ale dlaczego to juz nie wiem.
Siedzę w domu, czytam książkę za książką bo tv nie mam i trafiłam na książkę Marty Madery "Ślimaki z ogródka"- polecam na ciążowe stresy- rewelacja:-)
Pani Madera jest też lekarzem i w jednym zdaniu pisze, że maliny kurczą macicę (soki, herabty etc.) Oczywiście od razu zapamiętałam
A z innych lekarstw pozwalam sobie na no-spę (brzuch mnie boli non-stop) i na espumisan bo wydyma mnie jak balonik.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczyny co tam u was ?
Ja od rana mam mdlosci jak rano przygotowalam sobie piekna smaczna
bulke to jak zrobilam gryza to mi to roslo w gardle i juz nie umialam sie zmusic
pozniej dlugo mnie bylo niedobrze i mialam ochote na kolaczyka
ale jak go w sklepie zobaczylam to juz mi ochota przeszla i kupilam salatke
i juz bylo oki .
Pozniej na golabki mialam ochote a po 1 juz mnie zoladek bolal masakra
Ja od rana mam mdlosci jak rano przygotowalam sobie piekna smaczna
bulke to jak zrobilam gryza to mi to roslo w gardle i juz nie umialam sie zmusic
pozniej dlugo mnie bylo niedobrze i mialam ochote na kolaczyka
ale jak go w sklepie zobaczylam to juz mi ochota przeszla i kupilam salatke
i juz bylo oki .
Pozniej na golabki mialam ochote a po 1 juz mnie zoladek bolal masakra
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Siedzę w domu, czytam książkę za książką bo tv nie mam i trafiłam na książkę Marty Madery "Ślimaki z ogródka"- polecam na ciążowe stresy- rewelacja:-)
Pani Madera jest też lekarzem i w jednym zdaniu pisze, że maliny kurczą macicę (soki, herabty etc.) Oczywiście od razu zapamiętałam
A z innych lekarstw pozwalam sobie na no-spę (brzuch mnie boli non-stop) i na espumisan bo wydyma mnie jak balonik.
czyli co najlepiej pic ?poradzcie
Evelajna
Październikowa mama
Właśnie, co najlepiej pić?
Mi lekarz mówił, że wszystko. Herbatę z cytryną, soki, herbaty owocowe (oprócz rzeczonej malinowej).
Na zgagę i mdłości nieco mi pomaga woda niegazowana z wyciśniętą cytryną (tak mniej więcej 1/4 cytryny na dużą szklankę).
Mi lekarz mówił, że wszystko. Herbatę z cytryną, soki, herbaty owocowe (oprócz rzeczonej malinowej).
Na zgagę i mdłości nieco mi pomaga woda niegazowana z wyciśniętą cytryną (tak mniej więcej 1/4 cytryny na dużą szklankę).
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Właśnie, co najlepiej pić?
A mnie moj gin. mowil ze mam pic herbate ale mnie ja slodzic niz zawsze slodze
:-) do tego cytryna i soli troche ale nie wiem po co ta sol :-) moze ktos wie???????????????????????????//
Podziel się: