reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Minisia az mnie rozweselilas ze ty tez czekasz na kase :-)No nerwy sa a nie mozna nam
sie denrwowac :-(Mnie jak i pewnie kazdej kasa jest bardzo potrzeba ale ja musze rachunki poplacic a ostatnio starsznie krucho z kasa :-( wiec czekam jak na zbawienie :-(.
Jutro u gina bedzie oki bo nie moze byc inaczej :-)
Ale mi zrobilas ochote na golabki tylko nikomu nie chce sie ich zrobic :-(
Motylku jak mieszkalismy sami z M to ja tez kompletnie nie mialam pomyslu na obiady :-(
mojej mamie to znacznie lepiej idzie :-)
A mnie jeszcze dodatkowo nerwy dochodza przez mojego M jaki dzis wroci ??????? :-(
sie denrwowac :-(Mnie jak i pewnie kazdej kasa jest bardzo potrzeba ale ja musze rachunki poplacic a ostatnio starsznie krucho z kasa :-( wiec czekam jak na zbawienie :-(.
Jutro u gina bedzie oki bo nie moze byc inaczej :-)
Ale mi zrobilas ochote na golabki tylko nikomu nie chce sie ich zrobic :-(
Motylku jak mieszkalismy sami z M to ja tez kompletnie nie mialam pomyslu na obiady :-(
mojej mamie to znacznie lepiej idzie :-)
A mnie jeszcze dodatkowo nerwy dochodza przez mojego M jaki dzis wroci ??????? :-(
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Motylku pomysl co twoj chlopak lubi i zrob cos z tego prostego :-) skoro ty nie masz dzis
zachcianek to zrob cos co on lubi :-)
Zrob rosol jak on lubi a z rosolu bedziesz miala pomidorowke a to dla ciebie :-)
zachcianek to zrob cos co on lubi :-)
Zrob rosol jak on lubi a z rosolu bedziesz miala pomidorowke a to dla ciebie :-)
zawadka
Październikowe mamy'08
tak Was podczytuję i tez uświadamiam sobie, że zbytnio obiadu to dzis nie mam:-(też mi ciężko przychodzi wymyślanie obiadów a zachcianek malutko, mój M nie jest wybredny i rzadko kiedy mówi co by chciał zjeść. No i jeszcze kwestia mego synka bo on nie moze nic z nabiałem więc sporo mi przepisów odchodzi. ![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
reklama
Podziel się: