reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Czarna ja tez mam humorki,czasem czesto:/
Dorota super,ze twoj maz zgodzil sie na wszywke,widocznie chce to zmienic:)
Co do sexu to jakos w 2trymestrze tez mam wieksza ochote:D
Ja zaraz wybieram sie na miasto pozalatwiac sprawy,sloneczko za chmurami...

A ja za to mam gorszy humorek dzisiaj .Kasy od Zusu ani widu ani slychu:crazy:
I brzuch jak na @ mnie pobolewa :crazy: Ale niestety nie zawsze musimy sie czuc wspaniale:wściekła/y:.Drzemnelam sie teraz chwile i jakos mi troche zle:crazy:

Odpoczywam caly czas siedze w domu i nic nie robie a i tak boli ide sie polozyc chyba bo jak siedze to jakos bardziej boli :-(Teraz jakos mnie inaczej kuje :-(

Właśnie wychodzę zapisać się na egzamin państwowy z prawa jazdy "aż strach się bać". :sorry2: Zobaczymy jaki termin mi wyznaczą. Może pani zauważy brzuszek i da mi termin zaraz (krócej bym się stresowała:-()

reklama
Czarna, dołki mają to do siebie ze mijaja:) Fajnie ze i u Ciebe szybko minął!

Kurcze nie rozumiem jak można palic w ciaży:no: nie chce tu nikogo urazic ale moim zdaniem to strasznie niodpowiedzialne. Bo to nie kobieta bedzie obarczona konsekwencjami swoich poczynań tylko niczemu niewinne powołane przez nią na świat dzieciątko:zawstydzona/y: Oby tak nie było. Nie chciałabym miec swiadomosci tego ze nie zrobilam wszystkiego zeby moje dziecko bylo zdrowe. A gwałtowne rzucenie nie jest gorsze od trucia dzidziusia. Jak siec\ chce palic to kazda wymówka jest dobra:zawstydzona/y:

Do góry