reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

No witam sie z usmieszkiem na twarzy;-) ranne figo-fago poprawiło mi humorek:-D

Dziś dostałam od M zadanie. Musze kupić prezent dla kumpla dziecka (wczesniej pisałam o tym) Tak wiec czeka mnie maraton po sklepikach.

Mirabelka ja tez az sie wstyd przyznac mogłabym cały czas figowac z M:zawstydzona/y::-p

Podziwiam waszych M dziewczyny bo mój sobie ostatnio wbił do głowy ,że sex moze dzidizusiowi zaszkodzic nio i dupa :-(
Moj M to juz totalnie nic nie rozumie :crazy: i non stop zachowuje sie jak na 10 lat a ma
31 i dziecko w drodze a zachowuje sie jak wieczny kawaler:crazy:.

Juz wszystkie wiecie o moim pijacy M
On zaczal tak teraz pierwszy raz odkad jestesmy malzenstwem od tej pracy
i mysli nad zmian tej pracy ale zobaczymy jak to wyjdzie.Wczoraj jednak nie wrocil
calkiem normalny jak zwykle i dzis przed 6 rano musialam z nim pogadac,bo tylko w tedy jest on normalny.I postawilam sprawe jasno ze ma 2 wyjscia .
Przy jablizszej okazji jak bedzie jakas kasa to pojdzie na wszyswke ( tylko to kosztuje i trzeba to pozalatwiac ale ja sie tym zajme ) a jak nie chce wszywki
to ma sie wyprowdzic i wybral WSZYWKE .
Ja juz tak dalej nie moge ze czekamy nadziecko,ja czekam na niego calymi dniami
i jedyne kiedy widze go normalnego to 3 minuty przed wyjsciem do pracy i w niedziele.Sorki teraz ja sie musialam wyrzalic:rofl2:

dorota mój M tez sie nadal zachowuje jakby był kawalerem pomimo tego ,że niedługo zostanie tatusiem ale może niedługo to do niego dotrze a jak nie to go wygonie i niebędzie dzidi widywał

reklama
Widze problemy obiadkowe były;-) Ja wczoraj gotowałam kapuśniaczek wiec miałam i na dzisiaj:-D właśnie go konsumowałam:-p:rofl2:
Musze sie pochwalić bo wkońcu dokonałam pierwszych zakupów dla mojego smerfika:-p chetnych zapraszam na odpowiedni watek zaraz beda tam foty:-p

dorotka1234.... na twoim miejscu zadzwoniłabym ponownie do ZUS-u bo nie mozliwe aby tyle szły:no:

Andzia mój tez w poprzedniej sie strasznie bał ale dałam mu troche do poczytania i sie wyluzował

Moj M to juz totalnie nic nie rozumie :crazy: i non stop zachowuje sie jak na 10 lat a ma
31 i dziecko w drodze a zachowuje sie jak wieczny kawaler:crazy:.

Juz wszystkie wiecie o moim pijacy M
On zaczal tak teraz pierwszy raz odkad jestesmy malzenstwem od tej pracy
i mysli nad zmian tej pracy ale zobaczymy jak to wyjdzie.Wczoraj jednak nie wrocil
calkiem normalny jak zwykle i dzis przed 6 rano musialam z nim pogadac,bo tylko w tedy jest on normalny.I postawilam sprawe jasno ze ma 2 wyjscia .
Przy jablizszej okazji jak bedzie jakas kasa to pojdzie na wszyswke ( tylko to kosztuje i trzeba to pozalatwiac ale ja sie tym zajme ) a jak nie chce wszywki
to ma sie wyprowdzic i wybral WSZYWKE .
Ja juz tak dalej nie moge ze czekamy nadziecko,ja czekam na niego calymi dniami
i jedyne kiedy widze go normalnego to 3 minuty przed wyjsciem do pracy i w niedziele.Sorki teraz ja sie musialam wyrzalic:rofl2:

Wszywka to dobry pomysł...moze warto pożyczyć na to od kogoś kasę?? Dużo to kosztuje??

No witam sie z usmieszkiem na twarzy;-) ranne figo-fago poprawiło mi humorek:-D

Podziwiam ludzi, którzy figo fago przed pracą...M wiedział jak Ci humorek poprawić:)

Teraz ja mam smutne dni bo moja dzidzia sie słabiutko rusza:-(a na tym etapie powinna mi dawac solidne kopniaki a ona 2-3 razy kopnie przekreci sie i to wsio! ide jutro do gina na 16 i boje sie ze cos jest nie tak:-:)-:)-(

Dzidzia też moze mnieć gorszy dzień...

A ja za to mam gorszy humorek dzisiaj .Kasy od Zusu ani widu ani slychu:crazy:
I brzuch jak na @ mnie pobolewa :crazy: Ale niestety nie zawsze musimy sie czuc wspaniale:wściekła/y:.Drzemnelam sie teraz chwile i jakos mi troche zle:crazy:

To jest już przegięcie z tym oczekiwaniem na kasę...pewnie ze stresu boli Cię brzuch.

Właśnie wychodzę zapisać się na egzamin państwowy z prawa jazdy "aż strach się bać". :sorry2: Zobaczymy jaki termin mi wyznaczą. Może pani zauważy brzuszek i da mi termin zaraz (krócej bym się stresowała:-()

Trzymam kciuki. Egzamin na pewno gładko Ci pójdzie.

Ja nastawiłam pralke, karpatka w piekarniku, biore sie za zmywarke

Uwielbiam karpatkę...moze prześlesz kawałek;-)

wiem jak to jest:)ja mam czeste napady placzu,dobrze,ze przechodza.Ciesze sie,ze wyjde do ludzi,a nie ciagle w domu...a ty jak sie czujesz,lepiej?

Ja też bym mogła ciagle ryczeć. Dzięki Bogu w pracy nie mam czasu się nad soba zbytnio rozczulać. Angażuję się w jakąś czynność i godziny szybko uciekają.

Co do obiadu to zjadłam puszke groszku hehehe bo miałam ochootę. Wysłsłam też męża po tortillę. W miedzy czasie pochłaniam BIG Milka:)

Czarna poczekam do jutra bo wczoraj dzwonilam ale co ja zalatwie przez telefon????/powie mi ze wyslali 7 maja w srode i juz co mam sie klocic ????:baffled:

Andzia moja ciaza byla zagrozona i mielismy zakaz seksu a teraz mozemy sprobowac ale ja nie mam ochoty i chetnie bym sie zamienila mezem ktory nie chce sie kochac bo u nas ja nie chce a maz bardzo chce:rofl2:.

Ja sobie pojadlam warzyw pozniej obia zjem:szok:.Cos mnie kuje w brzuchu
ale takie klucie to lubie a nie cierpie stalego bolu brzucha:crazy:

Kaka tabletki z esperalu kosztuja okolo 70 czy 80 zl ale nie wiem jak to jest robocizna :-(
Ale ja sie potaram to jakos zalatwic.Ostatnio pozyczalam kase od koleznaki 100 zl i jak przyjdzie mi ta kasa to zapytam sie jej czy jeszcze ona moze poczeakc oczywiscie jak dostane tyle aby
starczylo mi an oplacenie rachunkow i jak cos zostanie to to zrobimy

Zastanawiam mnie fakt co u Was z tym Zusem. U nas wypłaty wpływają 10tego każdego miesiąca. Jeśli 10ty przypada na weekend to kasa jest zawsze wcześniej. Zuś wypłacił mi w tym samym czasie kasę co dotał mój mąż.

Czarna niby teraz jakos po wypłatach będzie można ubezpieczenie zwiększyć. Jak dowiem sie konkretów to dam znać.

reklama
ja lece jeść bo siostrzeniec przyjechał. Pozatym mi juz spodnie przyszły z allegro ciażowe i musze siostrze pokazać . Dorota ja na poczatku tez sie nie kochałam bo plamienia miałam ale gteraz jak tylko mój M chce to z miłą chęcią :-)

Do góry