Andzia 21
Październikowe mamy'08
No witam sie z usmieszkiem na twarzy;-) ranne figo-fago poprawiło mi humorek
Dziś dostałam od M zadanie. Musze kupić prezent dla kumpla dziecka (wczesniej pisałam o tym) Tak wiec czeka mnie maraton po sklepikach.
Mirabelka ja tez az sie wstyd przyznac mogłabym cały czas figowac z M![]()
Podziwiam waszych M dziewczyny bo mój sobie ostatnio wbił do głowy ,że sex moze dzidizusiowi zaszkodzic nio i dupa :-(
Moj M to juz totalnie nic nie rozumiei non stop zachowuje sie jak na 10 lat a ma
31 i dziecko w drodze a zachowuje sie jak wieczny kawaler.
Juz wszystkie wiecie o moim pijacy M
On zaczal tak teraz pierwszy raz odkad jestesmy malzenstwem od tej pracy
i mysli nad zmian tej pracy ale zobaczymy jak to wyjdzie.Wczoraj jednak nie wrocil
calkiem normalny jak zwykle i dzis przed 6 rano musialam z nim pogadac,bo tylko w tedy jest on normalny.I postawilam sprawe jasno ze ma 2 wyjscia .
Przy jablizszej okazji jak bedzie jakas kasa to pojdzie na wszyswke ( tylko to kosztuje i trzeba to pozalatwiac ale ja sie tym zajme ) a jak nie chce wszywki
to ma sie wyprowdzic i wybral WSZYWKE .
Ja juz tak dalej nie moge ze czekamy nadziecko,ja czekam na niego calymi dniami
i jedyne kiedy widze go normalnego to 3 minuty przed wyjsciem do pracy i w niedziele.Sorki teraz ja sie musialam wyrzalic![]()
dorota mój M tez sie nadal zachowuje jakby był kawalerem pomimo tego ,że niedługo zostanie tatusiem ale może niedługo to do niego dotrze a jak nie to go wygonie i niebędzie dzidi widywał