reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

vanilia wspolczuje przezyc tez mialam takie emocje z Wiktoria jak miala 3latka tyle ze ja bylam przy zderzeniu ze sciana :eek: zdjecie szwow nie boli bedzie dobrze..
karola mala super!!! i taka duza sie wydaje ..
natusia trzymamy trzymamy bedzie dobrze..

a ja laski w wirze walki po przeprowadzce malowanie i wykanczanie przy listwach ,kontaktach itp masakra jakas :no:
w sobote robimy mlodego pokoik i mam nadzieje ze od niedzieli zamieszka juz u siebie..
ja po pracy zawsze cos porobie ale sil wiele nie ma bo po 4 wstaje a w domu jestem miedzy 16-17 szybko obiad i do dziela ..padam juz z nog a tu tyle roboty przed nami ..ale pocieszam sie ze pomalu bez nerwow i wkoncu dojdziemy do konca....ale wiecie wszystko nam rekompensuje domek jest sliczny bardzo nam sie podoba..mamy ogromny ogrodek..duza kuchnie ..a wokolo cisza i spokoj mimo ze domek przy domku..ale jak sie idzie na spacerek to az milo wiecie ehhh..no i cala zaliczke jaka moj M dal przy wynajeciu domku dostalismy spowrotem tak sie ciesze!! bo kupimy szafe i lozko dla dziewczyn..kosiarke :-D..i jeszcze zostanie na dekoracje ..

a moj m ostatnio znow zaczal byc zazdrosny o mnie wiec wpadlam na pomysl i zrobie sobie tatuaz z jego imieniem jak ty czarna ale w innym miejscu bo na stopie mam inny tatoo wymyslony a jego imie chce ponizej malego palca u reki z boku dloni :)

reklama
hej
witam sie na szybko bo maly zasnal, moze troszke pospi bo ostatnio dluzej juz czuwa i wiecej czasu zajmuje.
wczoraj wrzucilam fotki do galerii, tylko dwie ale kurcze wszedzie wyglada tak samo i zamyka oczy jak aparat widzi hehe
Wanilia ten jeden dzien ze szwami to roznicy chyba nie robi, tak mi sie wydaje. po cc tez przeciez sie roznie sciaga, u jednych 5 dni po a u innych po 8 dniach...
Agamir moj wyraza nizadowolenie hehe szczegolnie teraz:)
Minisia remont widze pelna para:)
Trina Ty idziesz do spowiedzi a ja wogole do kosciola nie chodze a bedziemy Alana chrzcic bo W chce i ciekawe czy wogole sie uda jak ja nawet nie ochrzczone a on tak...:/ mi to wsio ryba szczerze mowiac, Rafal chrzczony nie byl , Alan bedzie, tak jak ja i moj brat, on byl a ja nie;)i zadne z nas do kosciola nie chodzi hehe

Blondi masz małe cudo podobne do ciebie. Tak sie rozczuliłam ze zaczełam ogladac zdjecia maksa i antosia. A jak rafałek do małego ?

Hejka,
Asia arcy-spóźnione ale bardzo radosne gratulacje:tak::-)
Natusia pewnie już po i wszystko gra.
Agamir oj tak, Tuśka potrafi mówić, że "to jej się nie podoba i ona tak nie chce", albo nawet "nie życzę sobie ...(czegośtam)"

Nie poczytam, przepraszam. Egzaminy za mną, tacie przedwczoraj serducho operowali i już pomału siada, a ja teraz nadrabiam wszystkich klientów- dużo pracy i oby do przodu ogarnąć zanim mama wyleci. Jeszcze 2 tygodnie z mamą:happy:
I chciałabym je na jakoś wesoło spędzić. Mam plana zabrać mamę na wycieczkę śladami duchów -u-hu! - może być fajnie:-D

Ja już po, widzę:-p
Narazie jeszcze nie całkiem wyraźnie, mam krwiaki w oczach więc wyglądam jak wampir:baffled:
Nie było to przyjemne, ale cieszę się, że już po.
Teraz mam ograniczać siebie, telewizję, komp, więc już uciekam.

Dzięki za kciuki:happy:

natusia no widzisz super!!! a jak dzis??
karola pamietamy czytalam dobrze ze znalezli wyrodnych rodzicow ehhh szkoda slow ..
martynkajak tam u was??
aska i jak maluszek ?? no i jak Rafalek na malego??
magdasF co u was??

a my dzis zrobilismy w 50% Mateuszka pokoik reszta domu tak w polowie gotowa :) pomalu pomalu do celu ale wczoraj kupilismy sobie autko i mamy teraz duze rodzinne :)
poza tym pokoj dziewczynek nabiera kolorow a we wtorek lozko przyjdzie wiec laski beda spaly w swoich lozeczkach ..bo maja razem pokoik a mlody sam takie prawo w uk gdyby nie starszaki mieliby razem ..

no a jutro znow tydzien pracy buu..a w weekend piersza parapetowa i urodzinki Mateuszka a kolejne 2-3 tyg w weekend nastepne parapetowy..

a od 23 lipca do 22 sierpnia rodzice przylatuja wiec musimy im troche prac domowych zostawic :))

buziaczki

minisia powoli, coraz wyraźniej widzę, ale jeszcze trochę zejdzie aż zobaczę bez zamazań i mgły:-p
Fajnie tak się czyta że już tyle macie zrobione w domku. Widać postępy:tak:

Minisia a potem do mnie wpadnij na remoncik;-)

Natusia powoli...

Pogoda nie nastraja pozytywnie, wiatr okropny. Zastanawiam się co ja zimą nosić bede, czy się mwieszcze w mój płaszcz??

reklama
Do góry